Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Paź 2012 00:20 

hej,

szukam lotu OW do Colombo, najlepiej z Polski (jestem z północy kraju) lub Berlin. Druga połowa stycznia, ewentualnie początek lutego.

Orientuje się ktoś, czy realne jest upolowanie lotu w cenie niższej niż 1700zł (taką cenę znalazłam z WAW)? Warto czekać na promo? (i czy takie w ogóle się zdarzają dla przelotów OW?)

Znalazłam Airarabię z Kijowa za 1200zł i Saudi Airlines z Frankfurtu za 1300zł, ale wolałabym jednak lecieć z Polski lub Berlina, nawet jeśli ma być trochę drożej.

Jakie jeszcze linie operują na tych trasach? Sprawdzałam Qatar, Emirates, Airberlin, Turkish Airl.

Wyszukiwarka na stronie Etihad niestety od jakiegoś czasu mi nie działa, a podejrzewam, że oni mogliby mieć tanie loty łączone z jakimś europejskim przewoźnikiem.. Byłby ktoś tak miły i sprawdził to? :)

Image
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 20 Paź 2012 03:43 

Możesz sprobować Air Baltic z Warszawy za 313 do Istambułu a tam masz flydubai za 940
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Paź 2012 09:52 

dzięki finalcut, ale 313 to tylko z bagażem 8kg, co mi niestety na kilka(naście) miesięcy nie starczy.
Z większym bagażem i wizą turecką (bo to dwa różne lotniska) już prawie 500, poza tym nienajlepsze opinie o flydubai się w necie przewijają (wychodzi na to, że to taki arabski aerosvit), także chyba zdecyduję się na Frankfurt w połączeniu z LOTem z Gdańska za łącznie 1500.

Chyba, że ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? :>

Image
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości