Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Kwi 2013 11:36 

Witam forumowiczów,
aktualnie poszukuję jakiegoś pomysłu na spędzenie urlopu i jednym z pomysłów jest rejs.
Szukałem różnych ofert i najciekawsze rejsy rozpoczynają się w Wenecji i Genui.

Zastanawiam się gdzie uda mi się dotrzeć taniej? Wiem że wszystko jest zależne od terminu, jednak który kierunek gwarantuje większe szanse na wyszukanie jakiegoś atrakcyjnego połączenia?

DZIĘKUJĘ ZA POMOC.
Pozdrawiam,
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 04 Kwi 2013 11:42 

zalezy skad jedziesz. Ja plynalem z obydwu miast i do Wenecji po prostu pojechalem samochodem (z Krakowa to 1050km) a do Genui mysle dobra opcja jest lot do Bergamo stamtad autobus terravision (9EUR RT) do Mediolanu i pociag Mediolan-Genua (18EUR RT).
I jeszcze w ile osob jedziesz - np. na 4 osoby samochod sie idealnie rozklada, na 2 juz gorzej.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 04 Kwi 2013 11:51 
Awatar użytkownika

Loty: 89
Kilometry: 152 724
Krajów: 30 / 14.0%
niebieski
Ostatnio do Wenecji były świetne ceny. Raczej mała szansa, że powtórzą się w szczycie sezonu.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Kwi 2013 11:56 

grzyyybek napisał(a):
Witam forumowiczów,
aktualnie poszukuję jakiegoś pomysłu na spędzenie urlopu i jednym z pomysłów jest rejs.
Szukałem różnych ofert i najciekawsze rejsy rozpoczynają się w Wenecji i Genui.

Zastanawiam się gdzie uda mi się dotrzeć taniej? Wiem że wszystko jest zależne od terminu, jednak który kierunek gwarantuje większe szanse na wyszukanie jakiegoś atrakcyjnego połączenia?

DZIĘKUJĘ ZA POMOC.
Pozdrawiam,

Szukaj połączeń na www.ryanair.com
np. na teraz masz 17-24.07.2013r. Wrocław - Wenecja Treviso - Wrocław RT za 308 zł płacąc kartą debetową uważam, że cena dobra
 PM off  

#5 PostWysłany: 04 Kwi 2013 12:01 

Interesuje mnie wyjazd/wylot z Warszawy i chcemy jechać tylko we dwoje ;)
Atrakcyjne ceny rejsów znalazłem w maju i czerwcu...
http://www.tanieplywanie.pl/rejsy/rejs- ... ze-amalfi/ - GENUA
http://www.tanieplywanie.pl/rejsy/rejs- ... -i-grecja/ - WENECJA

@mbx: a jak wygląda kwestia zostawienia auta na tydzień? Zaparkowałeś normalnie na parkingu, czy dawałeś gdzieś do "przechowalni"?

DZIĘKI ZA POMOC.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 04 Kwi 2013 12:13 

czyli jeszcze lepiej
na www.ryanair.com
np. na teraz masz prawie cały maj Wrocław - Wenecja Treviso - Wrocław RT za 118 zł/osoba płacąc kartą debetową uważam, że cena bardzo dobra
proponuję dojechać z Warszawy do Wrocławia Polskim Busem wyjdzie najtaniej
 PM off  

#7 PostWysłany: 04 Kwi 2013 12:55 

samochod zostawialem przy hotelu, polecam Crowne Plaza Venice East (Quarto d'Altino) - parking jest darmowy a hotel jest przy stacji kolejki podmiejskiej skad za pare euro dojedziesz bezposrednio do portu (pociagi sa czesto). Cenowo tez nie wypada zle.
btw... z tego co wiem to promocja MSC jest na wrzesien, pazdziernik i listopad? wiec jesli chodzi o loty to jeszcze za wczesnie kupowac.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 04 Kwi 2013 14:03 
Awatar użytkownika

Loty: 302
Kilometry: 629 490
Krajów: 49 / 22.9%
niebieski
Do Wenecji można tanio się dostać z Bolonii (pociąg ok 10 euro). Do Bolonii z Warszawy lata Ryanair.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości