Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 246 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna
Autor Wiadomość
#161 PostWysłany: 22 Wrz 2013 14:24 

niebieski
Siemion napisał(a):
Czy punkty z Club Carlson przepadają po jakimś czasie ?

Leń...

Do Gold Points expire?
No, Gold Points® do not have an expiration date as long as your account remains active by earning or redeeming within a 24 month period.
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#162 PostWysłany: 23 Wrz 2013 13:21 

Loty: 464
Kilometry: 486 812
Krajów: 53 / 24.8%
niebieski
blasto napisał(a):
Leń...

Szukałem ... Tylko coś słabo :roll:

Dzięki blasto !
 Profil Relacje PM off  

#163 PostWysłany: 05 Paź 2013 23:41 

niebieski
Czy istnieje lista hoteli, które "dają" śniadania przy rezerwacji dokonanej punktami CC?

Wiem, że Park Inn w Reykjavíku daje, bo tam mam 5 dni zarezerwowanych za 67500 punktów. Cena, jaką musiałbym zapłacić to: 220 Euro za noc.

PS. Park Inn Sofia i Park Inn Central Tallinn ma śniadanie wliczone.
 Profil Relacje PM off  

#164 PostWysłany: 06 Paź 2013 00:12 

niebieski
Jeżeli masz status gold i rezerwujesz pokój punktami to przy pokoju standardowym (standard award) śniadanie Ci nie przysługuje. Jeżeli zarezewujesz Superior Room ( premium award ) to zawsze śniadanie jest w cenie. Przy najniższej kategorii punktowej ( Category 1) za pokój standard award zapłacisz 9000 pkt., a za pokój Superior ze śniadaniem 13500 pkt. Tak jest m.in. w Park Inn w Reykjaviku czy Radisson Blu w Budapeszcie.
Zdarza się, że w ramach upgade dostaniesz śniadanie do pokoju standardowego.

Więcej możesz poczytać tu: http://www.flyertalk.com/forum/club-carlson/1368063-please-post-your-club-carlson-elite-experiences.html
 Profil Relacje PM off  

#165 PostWysłany: 06 Paź 2013 00:29 

niebieski
wojtol napisał(a):
Jeżeli masz status gold i rezerwujesz pokój punktami to przy pokoju standardowym (standard award) śniadanie Ci nie przysługuje. Jeżeli zarezewujesz Superior Room ( premium award ) to zawsze śniadanie jest w cenie. Przy najniższej kategorii punktowej ( Category 1) za pokój standard award zapłacisz 9000 pkt., a za pokój Superior ze śniadaniem 13500 pkt. Tak jest m.in. w Park Inn w Reykjaviku czy Radisson Blu w Budapeszcie.

Więcej możesz poczytać tu: http://www.flyertalk.com/forum/club-carlson/1368063-please-post-your-club-carlson-elite-experiences.html

Dzięki za info.

Chodzi mi oto, że jak patrzysz w detale taryfy to masz wymienione co Ci przysługuje i w niektórych hotelach cat 1 przy rezerwacji pokoju standardowego masz śniadanie a niektórych nie masz.

Stąd moje pytanie, czy jest lista hoteli które dają śniadania przy rezerwacji punktami pokoju standardowego.
 Profil Relacje PM off  

#166 PostWysłany: 23 Paź 2013 11:44 

Właśnie przerzucili mnie do Reda, kojarzycie jakąś aktualną promocję na darmowego Golda?
 Profil Relacje PM off  

#167 PostWysłany: 23 Paź 2013 12:13 

skoczek650 napisał(a):
wojtol napisał(a):

Dzięki za info.

Chodzi mi oto, że jak patrzysz w detale taryfy to masz wymienione co Ci przysługuje i w niektórych hotelach cat 1 przy rezerwacji pokoju standardowego masz śniadanie a niektórych nie masz.

Stąd moje pytanie, czy jest lista hoteli które dają śniadania przy rezerwacji punktami pokoju standardowego.

Listy hoteli gdzie masz śniadanie przy pokoju standardowym nie ma. Natomiast jeżeli już sprawdzisz, że w danym hotelu jest ono w cenie pokoju standardowego to przy płatności punktami także je otrzymasz.
Zatem nie zawsze prawdą jest to co pisze wojtol, że przy pokoju standardowym śniadanie Ci nie przysługuje. Jest sporo hoteli Carlsona, w których śniadanie jest w standardzie.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#168 PostWysłany: 23 Paź 2013 22:24 

niebieski
maciejwroclaw napisał(a):
Zatem nie zawsze prawdą jest to co pisze wojtol, że przy pokoju standardowym śniadanie Ci nie przysługuje. Jest sporo hoteli Carlsona, w których śniadanie jest w standardzie.

Podaj proszę przykład hotelu CC w Europie w którym śniadanie dla pokoju standardowego i płatności punktami jest w cenie. Ja takiego nie znam.
 Profil Relacje PM off  

#169 PostWysłany: 24 Paź 2013 01:55 

niebieski
Park Inn w Tallinnie, 13,5 tysiąca punktów, śniadanie w cenie. Przy wczesnym wyjeździe możliwość zamówienia breakfast boxa.
Sprawdzałem przed chwilą hotele w Rydze i także przy promocji 2for1 lub 4for2 mają dostępne śniadania w cenie.
 Profil Relacje PM off  

#170 PostWysłany: 24 Paź 2013 07:53 

wojtol napisał(a):
maciejwroclaw napisał(a):

Podaj proszę przykład hotelu CC w Europie w którym śniadanie dla pokoju standardowego i płatności punktami jest w cenie. Ja takiego nie znam.

Proszę bardzo. Lista części hoteli Carlsona w Europie ze śniadaniami wliczonymi w cenę pokoju standardowego, wraz z ceną w punktach - wtedy także śniadanie masz gwarantowane, posortowane.
Przy promocjach 2 noclegi w cenie 1 oraz 4 w cenie 2 śniadanie także jest w cenie pobytu w tych hotelach.
9000pkt
    Park Inn By Radisson Sofia
    Radisson Blu Hotel, Neubrandenburg
    Park Inn By Radisson Island, Reykjavik
    Park Inn by Radisson Vilnius
    Park Inn By Radisson Kaunas
    Park Inn By Radisson Klaipeda
15000pkt
    Park Inn By Radisson Erfurt-Apfelstadt
    Park Inn By Radisson Sarvar Resort & Spa
    Radisson Blu Hotel & Spa, Sligo
    Radisson Blu Daugava Hotel, Riga
28000pkt
    Park Inn By Radisson Uno City, Vienna
    Radisson Blu Hotel Olumpia, Tallinn
    Radisson Blu Hotel, Halle-Merseburg
    Radisson Blu Hotel, Letterkenny
    Radisson Blu Hotel Latvija, Riga
    Radisson Blu Ridzene Hotel, Riga
    Radisson Blu Hotel Lietuva, Vilnius

itd... a zatem?

Profil Relacje PM off  

#171 PostWysłany: 31 Paź 2013 00:16 
Awatar użytkownika

2 dni temu spałem w Radissonie w Rydze, kupionym za 15 000pkt i potwierdzam, że nie dość że dostałem śniadanie to jeszcze podwyższenie standardu do klasy Business :)
 Profil Relacje PM off  

#172 PostWysłany: 31 Paź 2013 00:36 

niebieski
zwracam honor :oops: :oops:
 Profil Relacje PM off  

#173 PostWysłany: 08 Lis 2013 23:36 

niebieski
Czy można jeszcze przytulić darmowego Golda Elite?
Singapurski kod promocyjny JetAGD12 już niestety nie działa

#174 PostWysłany: 11 Lis 2013 00:40 

Loty: 85
Kilometry: 236 428
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Mam pytanie czy w Park Inn, w których bywacie były szafy? Trochę głupie pytanie ale znajomi których zabralem na wycieczkę do Pragi , byli zaskoczeni że w pokoju ńie ma klasycznej szafy.
 Profil Relacje PM off  

#175 PostWysłany: 11 Lis 2013 01:11 
Awatar użytkownika

noyle napisał(a):
Mam pytanie czy w Park Inn, w których bywacie były szafy? Trochę głupie pytanie ale znajomi których zabralem na wycieczkę do Pragi , byli zaskoczeni że w pokoju ńie ma klasycznej szafy.

Byłem w 2óch i były szafy :)
 Profil Relacje PM off  

#176 PostWysłany: 11 Lis 2013 02:26 

Loty: 577
Kilometry: 1 264 611
Krajów: 133 / 62.2%
złoty
W Luksemburgu nie było:-)

#177 PostWysłany: 12 Lis 2013 03:56 
Awatar użytkownika

Loty: 739
Kilometry: 830 139
Krajów: 40 / 18.7%
niebieski
noyle napisał(a):

Luksemburg: nie bylo
Berlin: byla

P.S. Nie lubie tej marki.

#178 PostWysłany: 12 Lis 2013 10:53 

Jako, że szafy nie mają nic wspólnego z darmowym statusem Gold Elite, może warto zrobić nowy wątek - "Hotele wyposażone w szafy", gdzie wszyscy zainteresowani, tym jakże ciekawym tematem, mogliby wymieniać się informacjami i wrażeniami. ;)
 Profil Relacje PM off  

#179 PostWysłany: 12 Lis 2013 11:55 

zmijas napisał(a):
Jako, że szafy nie mają nic wspólnego z darmowym statusem Gold Elite, może warto zrobić nowy wątek - "Hotele wyposażone w szafy", gdzie wszyscy zainteresowani, tym jakże ciekawym tematem, mogliby wymieniać się informacjami i wrażeniami. ;)

dobre to! +1

Profil Relacje PM off  

#180 PostWysłany: 26 Lis 2013 00:38 

Loty: 577
Kilometry: 1 264 611
Krajów: 133 / 62.2%
złoty
Był ktoś może w Radissonie Royal w Dublinie? Rezerwowałam częściowo za punkty nocleg (10 000 + gotówka) i w taryfie nie było info o śniadaniu. Napisałam do nich maila, czy jest możliwy upgrade (bo jedziemy w 3 osoby dorosłe, więc szkoda żeby był ścisk) i czy mamy śniadanie. Laska napisała, ze śniadanie jest, a upgrade jak się uda, ale gwarancji nie ma...

Przy rezerwacji mam takie info: HOTEL AMENITIES: Suites
Przy innych nie mam i zastanawia mnie co to znaczy. Nigdzie też nie mogę znaleźć info o tym śniadaniu poza mailem z hotelu.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 246 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość