Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Sie 2014 11:47 

Loty: 129
Kilometry: 292 570
Krajów: 28 / 13.1%
niebieski
Szukam towarzyszki/towarzysza do wyjazdu do Brazyli w styczniu albo lutym. Planowałem odwiedzić Rio i Sao Paulo. Czas wyjazdu to około 10-14 dni. Myslalem o wyjeździe na karnawał, ale inna data tez jest dobra. Wprawdzie podobno jest niebezpiecznie i drogo, ale być w Rio i ominąc karnawał dziwnie.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 16 Paź 2014 22:31 

Loty: 154
Kilometry: 250 756
niebieski
Ja bym się pisał jeśli aktualne.Ale mógłbym lecieć maksymalnie na 10 dni.tyle mam urlopu.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 16 Paź 2014 22:35 

Loty: 129
Kilometry: 292 570
niebieski
Kupiłem juz ze znajomymi bilety na luty :D Najpierw Rio, a powrót z Sao Paulo

#4 PostWysłany: 17 Paź 2014 00:10 

Loty: 154
Kilometry: 250 756
niebieski
Mógłbyś dokładniej kiedy,skąd ,za ile.Może bym się dołączył.Bo sam nie chcę tam jechać.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 11 Lis 2014 13:45 

77kylo napisał(a):
Mógłbyś dokładniej kiedy,skąd ,za ile.Może bym się dołączył.Bo sam nie chcę tam jechać.

Ja również prosze o jakies informacje dokladniejsze jak mozna emeil grzesiek984@o2.pl
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 04 Sty 2015 03:10 

Hej, wybieramy się do Rio i Sao Paulo w terminie 23-31 stycznia, mamy 5 osobową ekipę (2 pary i singiel) i jeśli ktoś jest w tym okresie na miejscu i chciałby się spotkać/pozwiedzać wspólnie to zapraszamy do kontaktu!
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 19 Sty 2015 15:54 

Witam.
Wybieramy się do Brazylii w terminie 11.02 do 01.03. Jesteśmy trzy osobową ekipa (dwie dziewczyny) w wieku około 26 lat. Posiadamy już pewne doświadczenie w podróżowaniu.
Mój profil na FlightDiary. Poszukujemy fajnych, energicznych osób do wspólnego poznawania świata.

Nasz wstępny plan na Brazylię: Rio de Janerio -> Salvador -> Foz do Iguaçu -> Porto Alegre -> Sao Paulo

Zapraszamy do kontaktu.
mate.tomczyk[at]gmail.com
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 21 Sty 2015 14:38 

tunczyk5 napisał(a):
Witam.
Wybieramy się do Brazylii w terminie 11.02 do 01.03. Jesteśmy trzy osobową ekipa (dwie dziewczyny) w wieku około 26 lat. Posiadamy już pewne doświadczenie w podróżowaniu.
Mój profil na FlightDiary. Poszukujemy fajnych, energicznych osób do wspólnego poznawania świata.

Nasz wstępny plan na Brazylię: Rio de Janerio -> Salvador -> Foz do Iguaçu -> Porto Alegre -> Sao Paulo

Zapraszamy do kontaktu.
mate.tomczyk[at]gmail.com

Cześć,
Ja lecę 2 lutego do Rio, później 6-15 jestem w Salvador de Bahia i do 24 lutego znowu w Rio.
Jeśli wasz pobyt pokrywa się z moim to możemy się umówić :) Mam 28 lat
W szczególności jeśli będziecie w tym samym terminie w Salvadorze to jest dobrze bo tam jestem bez lokalsów.

W razie czego pisz na PW.

Pozdr.,
Paweł
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość