Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Barcelona w sierpniu
#1 PostWysłany: 03 Mar 2012 12:12 

Witam!

Poszukuję jak najtańszego lotu dla 2 osób do Barcelony w sierpniu (wylot 6-10.08, powrót 16-20.08).
Wylot z Bydgoszczy/Gdańska/Poznania, ewentualnie Wrocławia. Przylot do Barcelony lub Girony.
Bagaż tylko podręczny, może być z przesiadkami.

Na bieżąco śledzę ryanaira i wizzaira i najtaniej w tej chwil wychodzi opcja ryanair Bydgoszcz-Girona (7-18.08), bo ok. 460 zł w obie strony od osoby.

Pytanie do stałych bywalców. Czy jest szansa, że w maju/czerwcu ceny jeszcze spadną, czy z racji że sierpień jest miesiącem typowo letnim, lepiej zarezerwować teraz, bo będzie już tylko drożej?

Dziękuje za odpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 07 Mar 2012 00:39 

Rozumiem że jestem nowy, a kierunek Barcelona jest bardzo popularny, ale powitanie nowego użytkownika totalnym zlekceważeniem jest bardzo sympatyczne.

Czytuje forum od wielu wielu miesięcy, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować i nie wierze, po prostu nie wierzę, że nie ma tu osoby, która miałaby orientację odnośnie lotów do Barcelony w sierpniu.

Ale cóż - widocznie kierunek Barcelona nie jest atrakcyjny na tyle, by się zainteresować.

Dziękuje bardzo.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Mar 2012 00:48 

Za drogo:) Ja w sierpniu 2011 za składaka Gdańsk Barcelona Majorka Walencja Malaga Glasgow Gdańsk dałem 700 pln około, a bilety kupowałem w czerwcu i lipcu, więc czekaj:) Sam odcinek z Gda do BCN kosztował 129 pln :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 07 Mar 2012 00:52 
Moderator forum

Przykro mi ze tak wyszlo, ale
-mogles sie przypomniec mniej nerwowo-
:arrow: moge tylko napisac że nie wiem co bedzie
Generalnie ja promocji na sierpien sie nie spodziewam
ale... zdaje sie ze czytalem ze w ub. roku cos sie zdarzylo
-nie obserwowałem sierpni, a i sierpien sierpniowi nierówny-
Moze tez sie zdarzyc ze polaczenie z BZG zostanie zlikwidowane ... :arrow:

o, a radekgdynia w innym tonie

+ Ryanair Bydgoszcz (BZG)* Barcelona (Girona) (GRO) Tue, 7 Aug 17:15 Thu, 16 Aug 07:30 8d 11h 407.83 PLN
Ryanair Bydgoszcz (BZG) Barcelona (Girona) (GRO) Tue, 7 Aug 17:15 Tue, 7 Aug 20:10 2h 55 206.20 PLN
Ryanair Barcelona (Girona) (GRO) Gdansk (GDN) Thu, 16 Aug 07:30 Thu, 16 Aug 10:30 3h 00 201.63 PLN
Ryanair Gdansk (GDN) Barcelona (Girona) (GRO) Thu, 9 Aug 10:55 Sun, 19 Aug 16:00 10d 2h 454.42 PLN
Ryanair Gdansk (GDN) Barcelona (Girona) (GRO) Thu, 9 Aug 10:55 Thu, 9 Aug 13:55 3h 00 205.37 PLN
Ryanair Barcelona (Girona) (GRO) Gdansk (GDN) Sun, 19 Aug 16:00 Sun, 19 Aug 19:00 3h 00 249.04 PLN
Ryanair Bydgoszcz (BZG)* Barcelona (Girona) (GRO) Tue, 7 Aug 17:15 Sun, 19 Aug 16:00 11d 20h 455.24 PLN

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości