Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Sie 2019 11:10 
Awatar użytkownika

Loty: 271
Kilometry: 578 945
Krajów: 48 / 22.4%
srebrny

Dokąd
  • BLR

Data wylotu
  • 05.09.2019

Data powrotu
  • 14.09.2019

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • nd

Dodatkowe informacje
  • Mam pytanie o bardziej zaawansowany trip, niestety Matrix nic mi nie znajduje (albo ja nie potrafię go zapytać).
    Chodzi o połączenie WRO-BLR-WRO ale z layover powiedzmy 12h w HYD (tak abym mógł wyskoczyć w HYD na 12h na miasto).
    Layover tylko w drodze 'tam'.

Pierwsze raz w Afryce: https://www.fly4free.pl/forum/a-na-koniec-ktos-ci-powie-ze-nic-z-tej-afryki-nie-widziales,213,175117
Pojechaliśmy z nastolatkami w kilkumiesięczną podróż dookoła świata: W sto dni dookoła świata
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 01 Sie 2019 11:48 
Awatar użytkownika

Loty: 442
Kilometry: 537 690
Krajów: 57 / 26.6%
srebrny
Na jednym bilecie też nie znalazłem.

Przy tak sztywnych kryteriach, to chyba najlepszą opcją jest:
Załącznik:
Przechwytywanie65.PNG
Przechwytywanie65.PNG [ 24.51 KiB | Obejrzany 1392 razy ]

I dokupić HYD-BLR za ~200pln. Ostatni lot jest coś koło 22:00, lub poranny od ok 6:00.

#3 PostWysłany: 02 Sie 2019 01:30 

Spróbuj z jedną przesiadką we Frankfurcie z Wrocławia. Potem masz lot bezpośredni stamtąd do Bengalore (lot LH 754). Powrót 12.09 z 2 przesiadkami: w Chhatrapati Shivaji BOM oraz w Zurychu (tam 11h na przesiadkę, możesz wyjść na miasto) i jesteś 13.09 we Wro. Całość w dwie strony 3 114 zł. Jak masz pytania to napisz na priv :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Sie 2019 10:56 

niebieski
Bardzo ciężko będzie znaleźć takie coś na jednym bilecie, bo HYD nie jest hubem dla niczego co lata do Europy.
Jak koledzy sugerują, zrób sobie z tego OJ (WRO-HYD;BLR-WRO) i kup HYD-BLR osobno. Lotów między nimi jest miljord, zarówno AirIndia jak i lokalnych lowcostów - uważaj tylko na limity bagażu ("standardowy" bagaż nadawany w indyjskich lowcostach ma często 15kg).

Ma to tą dodatkową zaletę, że jeżeli spóźnisz się z powrotem na lotnisko w HYD, to przynajmniej Twój powrót do domu na tym nie ucierpi.

A że czuję nosem że to jest lot służbowy (i Twoja firma może zaczynać się na "g"), to dobierz sobie te loty tak, żeby było również wygodnie, i żeby godziny przylotów/odlotów były ludzkie. Wylot z BLR o 6:10 oznacza, że będziesz się wyprowadzał z hotelu około drugiej w nocy.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości