Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Lis 2025 18:54 

Pomysł trekingu do bazy pod Annapurno zrodził się w mojej głowie już 25 lat temu, kiedy to będąc studentem geografi namówiłem 2 kolegów na wyprawę do Indii i Nepalu. Wtedy to nie udało się zrobić tego treku z kilku powodów: brak czasu (wracaliśmy do Polski drogą lądową przez Pakistan i Iran, a to zajęło nam dosyć sporo czasu). Brak środków finansowych i zbyt ambitnych planów, które minęły się gdzieś po drodze z realiami. Teraz wracamy do teraźiejszości: Plan był i trzeba go zrealizować. Tak więc po 25 latach wracam do Nepalu. Niedrogi, ale w sumie długi przelot liniami Air Arabia do Kathmandu, Image,następnie piękny widokowo lot do Pokhary i tu obsuwa , lot opóźniony o ponad 2 godziny z powodu warunków pogodowych( od rana świeciło słońce) To jest Nepal.Image,Image, Póżny przyjazd do Pokhary I marne szanse na transport do Jhinu Danda( to ta miejscówka gdzie są gorące żródła). No i się fuksnęło trafiłem na jeepa z hotelu z Jhinu, który przewoził zaopatrzenie i właściciela hotelu. Image,Image,. Za 1500 rupia zameldowałem się w Jhinu Danda, oczywiście w hotelu nowo poznanego znajomego.
 Profil Relacje PM off  

Tunezja all inclusive tuż przy plaży 🏖️🍹 7 dni w 4* hotelu w Mahdii za 2599 PLN Tunezja all inclusive tuż przy plaży 🏖️🍹 7 dni w 4* hotelu w Mahdii za 2599 PLN
Bukareszt od piątku do niedzieli za 509 PLN 💙💛❤️ Wakacyjne loty i noclegi w hotelu ✈️🛌 Bukareszt od piątku do niedzieli za 509 PLN 💙💛❤️ Wakacyjne loty i noclegi w hotelu ✈️🛌
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość