Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Mar 2025 19:41 

Loty: 84
Kilometry: 155 061
Krajów: 40 / 19.3%
DZIEŃ 68
Doleciałem do marakeszu. Na starcie udało się wypłacić pieniążki z bankomatu i chciałem kupić kartę sim. Mieli oczywiście dostępne tylko opcje najdroższe że 20euro 20gb. Znając te skamerskie triki zacząłem z nimi targować że wiem że mogą mi zrobić 10gb za 10euro. I sie udało xddd. Szkoda ze trzeba tak oszukiwać ludzi. Udało mi się też szybko wsiąść w busa do centrum i udałem się do hostelu.
Image

DZIEŃ 69
Wstałem na śniadanko hostelowe. Jakieś bułki na słodko i miód i owoce. Dla mnie ideał. Szybka wycieczka po mieście. Jakieś zakupki małe. Świeże soki z owoców to mają jeszcze tańsze niż w Azji, szanuje xdd.
Image
Image
Image
Image
Image

No i wieczorem dolecieli znajomi.
Image

DZIEŃ 70
Poszliśmy zwiedzać
Image
Image
Image
Image
Image

No i historia która przebija wszystkie historie hostelii. O 23 wróciłem do hostelu i pokoju. A w moim łóżku ktoś śpi xd. Udałem się do personelu co to kurde jest. Oczywiście robili z siebie głupa. Dali mi materac na ziemię i koc i elo. Rano też bez wyjaśnień. Więc skończyli z oceną 1 na bookingu... Maroko jak na razie to bez szału xddd
Image

DZIEŃ 71
Szybkie zwiedzanie i udaliśmy się na busa na ocean w celu odbycia tygodniowego obozu surferskiego.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DZIEŃ 72
Rano śniadanko, potem plaża z treningami i obiadem na plaży. Niby tylko 18 stopni na zewnątrz ale jest dobrze. Kolacja w surfhousie i spanko bo wszystko boli xdd
Image
Image
Image

DZIEŃ 73
Identyczny dzień jak dzień poprzedni
Image
Image
Image

DZIEŃ 74
Ten dzień był wolny od treningów. Byliśmy na wycieczce na markecie, w dolinie paradise oraz mieliśmy analizę że zdjęć naszych błędów.
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DZIEŃ 75
Trenungow ciąg dalszy. Brak progresu xd
Image
Image

DZIEŃ 76
Standardowy dzionek
Image

DZIEŃ 77
Ostatni dzień
Image
Image
Image
Image
 Profil Relacje PM off  

Tunezja all inclusive tuż przy plaży 🏖️🍹 7 dni w 4* hotelu w Mahdii za 2599 PLN Tunezja all inclusive tuż przy plaży 🏖️🍹 7 dni w 4* hotelu w Mahdii za 2599 PLN
Bukareszt od piątku do niedzieli za 509 PLN 💙💛❤️ Wakacyjne loty i noclegi w hotelu ✈️🛌 Bukareszt od piątku do niedzieli za 509 PLN 💙💛❤️ Wakacyjne loty i noclegi w hotelu ✈️🛌
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość