Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Lip 2014 21:04 

Dokąd
  • Gdzieś gdzie jest ciepło i jest morze, Fajna byłaby Bułgaria i okolice*

Data wylotu
  • 01.08.2014

Data powrotu
  • 29.09.2014

Długość pobytu
  • 7

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Moim awaryjnym pomysłem jest po prostu miły tydzień w Budapeszcie, ale pewnie da się "wskórać" więcej.

Dodatkowe informacje
  • Już tłumaczę swoje położenie.
    Otóż jakiś czas temu, nim zaczęło być "cieplej" w Izraelu, kupiłem bilety do Tel-Avivu. Od tego momentu zaczęło się tam robić bardzo nieprzyjemnie i w efekcie dostaliśmy od WizzAira gratis WIZZ fles, byśmy nie byli skazani na lot tam.
    Moje pytanie jest takie - nie mam karty Wizzaira, mogę zmienić cały lot Wizzair (tj x->y, y->x), za każdy bilet ponad 400zł dopłacam naddatek.
    Mamy praktycznie cały sierpień i wrzesień do dyspozycji, ale w temacie lotów jesteśmy totalnie zieloni. Chętnie byśmy dołożyli po 100-150zł na dodatkowy lot (czy to Wizzairze, czy też w czymkolwiek innym) byle tylko wylądować w jakimś bardziej "wakacyjnym" rejonie niż Budapeszt :).
    Mam nadzieję, że będziecie w stanie nam cokolwiek doradzić. Jeśli jakiś informacji brakuje, zaraz mogę dopowiedzieć.
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 18 Lip 2014 21:16 

Może to - http://www.fly4free.pl/na-lato-bulgaria-z-warszawy/? O ile Sofia szału nie robi, to plaża w Burgas na początku września już w miarę pusta, a i pogoda przyzwoita. Plus Plovdiv i Veliko Ta(y)rnovo i macie niezłą wycieczkę.
 PM off
WystraszonyRoman lubi ten post.

#3 PostWysłany: 18 Lip 2014 21:24 

Właśnie to nas podkusiło co do Bułgarii, ale mogę zmienić tylko i wyłącznie jeden lot, tj miejsce startu i powrót. Czyli bez karty będzie to spory naddatek. To jak ja to widziałem, to polecieć na jakieś tanie lotnisko za ~80zł i stamtąd użyć tego WIZZ FLexa na 400zł. Tyle że no, do tej pory nie latałem w taki sposób, więc nawet nie wiem jak takie kombinowane loty się wyszukuje...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 18 Lip 2014 21:27 

Skoro już musisz na coś zmienić w wizzair to proponuję na sierpniowe loty z Warszawy Chopin i Katowic do Mediolan (Bergamo) - klikasz na szukaj i masz skarbnice wiedzy jak spędzić wakacje
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości