Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Mar 2014 11:55 
Awatar użytkownika

Loty: 338
Kilometry: 649 879
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
Na oko oferta korzystna :)
http://www.groupon.pl/oferty/warszawa/l ... m=warszawa

Ja skorzystałam! :)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 25 Mar 2014 12:16 

niebieski
Zwracam uwagę, że to nie są terminy na wakacje, tylko 3 miesiące od zakupu.
Ponadto w Pyrzowicach to nie jest najbliższa okolica lotniska, warto więc sprawdzić przed zakupem, czy dowożą w cenie (nie znalazłem tej informacji).
Ceny faktycznie niższe

Edit: W warunkach na grouponie jest info, że dowożą...

#3 PostWysłany: 25 Mar 2014 12:19 
Awatar użytkownika

srebrny
Jest jakiś myk z ich stroną internetową bo się nie otwiera ;(

#4 PostWysłany: 26 Mar 2014 09:19 

Loty: 77
Kilometry: 194 843
Krajów: 26 / 12.2%
przydatne info, dzięki
jedyny minus, że na stronie żadnych zdjęć oraz informacji o tym czy np.monitorowany.
korzystał ktoś z ich usług?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 26 Mar 2014 09:56 

HON fly4free
AJAJ napisał(a):
przydatne info, dzięki
jedyny minus, że na stronie żadnych zdjęć oraz informacji o tym czy np.monitorowany.

na stronie, pod cennikiem, są te informacje
choć zdjęć rzeczywiście nie znalazłem, to jednak rekomendacja wizz, ryana, czy alitalii świadczy na plus
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Mar 2014 10:53 

Katowice wg google maps wyglądają tak
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 26 Mar 2014 12:17 

ja zarezerwowałam przez grupona parking w Katowicach, mam nadzieje że faktycznie dowożą później bezpośrednio pod lotnisko:)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 28 Mar 2014 12:52 

Loty: 248
Kilometry: 532 673
Krajów: 58 / 27.1%
niebieski
Wirecki1 napisał(a):
Zwracam uwagę, że to nie są terminy na wakacje, tylko 3 miesiące od zakupu.
Ponadto w Pyrzowicach to nie jest najbliższa okolica lotniska, warto więc sprawdzić przed zakupem, czy dowożą w cenie (nie znalazłem tej informacji).
Ceny faktycznie niższe

Edit: W warunkach na grouponie jest info, że dowożą...

Czy na pewno chodzi o datę rezerwacji usługi? Czy raczej o to, że sam kupon należy wykorzystać w ciągu 3 miesięcy a data rezerwacji parkingu nie ma znaczenia?
Chciałbym zarezerwować na lipiec.

@Edit:
Na stronie rezerwacji z Groupona jest możliwość wyboru daty do końca 2015 roku, więc chyba nie będzie problemu. Ktoś już rezerwował choćby na lipiec?
https://lotnisko-parking.com/Groupon/
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 01 Kwi 2014 02:42 

AJAJ napisał(a):
przydatne info, dzięki

No właśnie. Ja zawsze zostawiam samochód w Warszawie na Parkingu Lotnisko przy al. Krakowskiej, który dobrze znam i bardzo lubię i chyba przy nim zostanę, bo nie wiadomo na co się trafi.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 08 Kwi 2014 08:34 

Sprawdzone, samochód odebrany w całości po tygodniu, a nawet dwa samochody :)
Oczywiście po przylocie w ciągu kilku minut po telefonie odbierają z lotniska.
Obsługa mogłaby być troszkę tylko milsza, ale nie było źle ;)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 22 Kwi 2014 15:51 

Wszystko w porządku, parking zarezerwowany przez Groupon'a za 25 zeta, rezerwacja na stronie bez żadnych kłopotów, samochód odstawiony i odebrany po tygodniu bez żadnych problemów. Podwózka na lotnisko w cenie. W drodze powrotnej zadzwoniłem zaraz po odebraniu bagażu. Nie zdążyłem nawet wypalić papierosa, a bus już na mnie czekał.
Zdecydowanie polecam. Parking rzeczywiście zlokalizowany jest około 2 km od lotniska, ale obsługa zapewnia błyskawiczny transport w obie strony.

Podrawiam

Edit:
Groupon już nieaktywny, ale sam "Lider Parking" polecam jak najbardziej.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 14 Cze 2014 07:48 
Awatar użytkownika

srebrny
Informacja o braku rzetelności LIDER PARKING.
katowice-pyrzowice-parking,1285,12696&p=403431#p403431

#13 PostWysłany: 14 Cze 2014 23:44 

ładny wałek...
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 15 Cze 2014 12:03 
Awatar użytkownika

Loty: 68
Kilometry: 170 743
Krajów: 18 / 8.4%
niebieski
Miałam również kupon na parking Lider w Warszawie/Okęcie. W momencie zakładania rezerwacji nie była możliwa do wyboru data na 13 czerwca, mimo że kupon wyraźnie obejmował ten termin. Napisałam maila - bez odzewu. Zadzwoniłam i Pan próbował mi wmówić, iż grupon ważny był na termin do końca maja. Za chwilę oddzwonił i poprosił o przesłanie kuponu i sam założył rezerwację.

Co do obsługi na miejscu - nie mam zastrzeżeń. W drodze powrotnej poszli nam na rękę i odebrali z dworca zachodniego.

Była to już moja kolejna rezerwacja na parking Lider, przy czym poprzednie bez kuponów i zawsze było ok, także generalnie polecam.

#15 PostWysłany: 15 Cze 2014 12:07 

Loty: 248
Kilometry: 532 673
Krajów: 58 / 27.1%
niebieski
gixera napisał(a):
Miałam również kupon na parking Lider w Warszawie/Okęcie. W momencie zakładania rezerwacji nie była możliwa do wyboru data na 13 czerwca, mimo że kupon wyraźnie obejmował ten termin. Napisałam maila - bez odzewu. Zadzwoniłam i Pan próbował mi wmówić, iż grupon ważny był na termin do końca maja. Za chwilę oddzwonił i poprosił o przesłanie kuponu i sam założył rezerwację.

Co do obsługi na miejscu - nie mam zastrzeżeń. W drodze powrotnej poszli nam na rękę i odebrali z dworca zachodniego.

Była to już moja kolejna rezerwacja na parking Lider, przy czym poprzednie bez kuponów i zawsze było ok, także generalnie polecam.

Nie wiem czy to takie okay, jeśli gość Cię próbował oszukać, że groupon był do końca maja?
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 15 Cze 2014 12:14 
Awatar użytkownika

Loty: 68
Kilometry: 170 743
Krajów: 18 / 8.4%
niebieski
KondzikS napisał(a):
gixera napisał(a):

Nie wiem czy to takie okay, jeśli gość Cię próbował oszukać, że groupon był do końca maja?

Miałam na myśli to, że wielokrotnie tam zostawiałam auto bez problemów. Fakt, akcja z gruponem była irytująca, ale w ciągu kilku minut rezerwacja była załatwiona.

#17 PostWysłany: 15 Cze 2014 12:36 

niebieski
KondzikS napisał(a):
gixera napisał(a):

Oj tam, może zwyczajnie się pomylił ;)
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 15 Cze 2014 20:37 
Awatar użytkownika

srebrny
gixera napisał(a):
Miałam na myśli to, że wielokrotnie tam zostawiałam auto bez problemów. Fakt, akcja z gruponem była irytująca, ale w ciągu kilku minut rezerwacja była załatwiona.

No to fart. Ja, mimo trzech telefonów do LIDER PARKING usłyszałem "nie możemy Panu pomóc".
To jest normalny wałek i tyle.

#19 PostWysłany: 15 Cze 2014 20:50 
Awatar użytkownika

Loty: 42
Kilometry: 53 654
Krajów: 15 / 7.0%
Również potwierdzam. Kilka telefonów i za każdym razem że groupon był ważny do końca maja i nie mają już więcej miejsc parkingowych dla groupona.
Na moje pytanie o dalsze sprzedawanie przez groupon obniżek z liderem w tle, facet tylko stwierdził że mogę go reklamować to mi zwrócą pieniądze.

Korzystałem z lidera 1 raz w maju w warszawie i mogę tylko stwierdzić że są nastawieni tylko i wyłącznie na ilość a nie na jakość świadczonych usług (choć z grouponem wróciłbym jeszcze raz, to za normalną ich cenę wolę innych). A szkoda.

Ostatnio edytowany przez vipert, 16 Cze 2014 16:49, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
marcino86 lubi ten post.

#20 PostWysłany: 15 Cze 2014 21:22 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.7%
vipert napisał(a):
Kożystałem

Blagam...
 Profil Relacje PM off
kuba201 lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości