Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Stambuł + Rzym i Kair
#1 PostWysłany: 12 Lut 2012 19:02 

Loty: 61
Kilometry: 102 896
Krajów: 19 / 8.9%
niebieski
Hej
Chciałbym w lipcu polecieć do Stambułu, optymalnie by było z Krakowa, ale w zasadzie wszystko w Warszawie i na południe od niej też może być. I teraz tak, alitalia za loty 10.07-19.07 z przesiadkami w Rzymie chce ode mnie 650zł. Ale pomyślałem sobie, że skoro już lecę do Rzymu to mógłbym tam zostać kilka dni. A więc wsiadłbym w samolot z Polski np. 5-6.07, a potem już dalej wg tego samego połączenia czyli 10.07 do Stambułu i 19.07 powrót już bez opuszczania lotniska. Problem w tym, że alitalia za takie połączenie naliczyła mi już ponad 4200zł czyli prawie 6 razy drożej :) Co robię nie tak? Da się w ogóle ten pobyt w Rzymie dodać w jakiejś sensownej cenie?

I druga sprawa - skoro już lecę na południe to chciałbym odwiedzić przyjaciół w Kairze. Czy da się jakoś to wkomponować w te daty 10-19.07? LOT ma tanie połączenia z Wawy za 600 w 2 strony, ale przy wybraniu tylko jednej cena wzrasta do ponad 1200. Stambuł - Kair to 650 w jedną stronę albo 950 w dwie. Stambuł - Warszawa to z kolei 500-800zł zależnie od daty. Da się to jakoś połączyć za w sumie powiedzmy max 1000-1200zł?

Z góry dzięki
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości