Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Mar 2013 15:43 

Hej,

Szukam lotu w dwie strony z Polski (najlepiej KRK/WAW) do Japonii (najlepiej Tokio, ale może być Osaka).
Wylot 8-14.04 (między 8, a 14 Kwietnia) na około 3 miesiące (wiza na 90 dni). Także jeśli wylot byłby np. 8.04, to powrót przed 7.07.

Przesiadki są dla mnie ok, byle nie były za długie (wolałbym uniknąć konieczności spędzania nocy gdzieś, chyba że rekompensuje to naprawdę dobra cena).

Najtaniej znalazłem póki co Emirates za 2350zł.

Dzięki!
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 20 Mar 2013 16:14 

Jeśli nie pojawi się jakaś promocja to Aeroflot ma niezłe standardowe ceny. Do tego klimat Moskiewskiego lotniska zawarty w cenie biletu :D

Image
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Mar 2013 16:26 

DoktorFun.313 - ubiegłeś mnie hahaha :D

Dokładnie - jeśli nie pojawi się jakieś promo to mamy dobrą cenę. Szkoda, że nie skorzystałaś podczas cenowej bitwy z W-wy :/ - aby zbić cenę, można spróbować pokombinować z PRG, FCO i powrotem na LHR - w przypadku AU zbija to cenę. Jeśli zależy ci na W-wie to cena jest ok.

Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Mar 2013 16:32 

Dzięki!

Ostatnio promocje do Japonii strasznie rozpieściły, a teraz nic. Z bitwy niestety nie skorzystałem, wiem, ale dopiero dzisiaj się okazało, że lecę.

Hm, nie wiem, czy warto oszczędzać stówkę dla rosyjskiego klimatu:P Emirates wydają się porządniejszymi i pewniejszymi liniami.

Nie wiem teraz, czy kupować, bo ceny będą rosły im bliżej do wylotu, czy można poczekać jeszcze z 10 dni, a nuż się jakaś promocja pojawi?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 20 Mar 2013 16:41 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
Jeśli jest tylko 100zł różnicy to bierz Emirates.
Pamiętaj, że tak naprawdę nie płacisz w PLN i dochodzi przewalutowanie więc ceny mogą się nieznacznie różnić w zależności od tego, gdzie kupisz i różnica w cenie między przewoźnikami może się zmienić.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 20 Mar 2013 16:53 

Znalazlem KRK-TYO-KRK za 2000zl z groszami Aeroflotem. Jedyny minus, to fakt, ze przy powrocie jest noc na lotnisku. Ale z tego, co czytam, to nie jest tam zle pod katem przekimania.

Chyba wezme, Krakow mi bardziej pasuje, niz Warszawa
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 20 Mar 2013 20:18 

Amen - życzę miłej podróży do JP! :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości