Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Paź 2014 15:19 

Dokąd
  • GRAN CANARIA

Data wylotu
  • 08.11.2014

Data powrotu
  • 16.11.2014

Długość pobytu
  • OKOŁO 7DNI

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • ZNALAZŁAM POŁĄCZENIA BEZPOŚREDNIE RYANAIR I NORWEGIAN, POŁCZENIA NORWEGIAN PRZEZ LONDYN GATWICK, ORAZ POŁĄCZENIA RY VIA MADRYT I BCN

Dodatkowe informacje
  • Szukam lotów lub wycieczki na Gran Canarię w terminie 8.11-16.11 +/- 1dzień na około tydzień. Przeszukałam siatki połączeń Norwegiana, Ryanaira i wizzaira i wychodzi trochę drogo (najtaniej udało się znaleźć za 833). Może ktoś ma celniejsze oko ;-)

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 01 Paź 2014 15:48 

Też fachowcem nie jestem, a znalazłem "od strzału" za 530 RT.
azair.eu
Tam poszukaj
 PM off  

#3 PostWysłany: 01 Paź 2014 15:56 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Anonymous napisał(a):
Też fachowcem nie jestem, a znalazłem "od strzału" za 530 RT.
azair.eu
Tam poszukaj

Tak z ciekawości kiedy masz za 530 zł RT? Bo mi azair pokazuje najtaniej za 209€ w podanym terminie. Najtaniej to 170€ z wylotem z Gdańska i powrotem do Wrocławia.
Od 215 do 250 € jest mnóstwo kombinacji.

Załączniki:
1.png
1.png [ 32.79 KiB | Obejrzany 782 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 01 Paź 2014 17:12 

Było za 529 z Warszawy,przez Brukselę, z powrotem przez Barcelonę .Tam postój ok 20 godzin. Ja bym np. wolał wziąść hotel na jedną noc i przy okazji zaliczyć Barcelonę. I tak wychodziło taniej niż ponad 800 które sama znalazła.

Edit. Dalej jest za 530 pln ,tylko ,że 6 dni.
 PM off  

#5 PostWysłany: 01 Paź 2014 18:37 
Awatar użytkownika

Loty: 130
Kilometry: 249 917
Krajów: 29 / 13.6%
niebieski
Jest też czarter TUI od 4 do 11 XI (nieco inny termin):
http://www.tui.pl/bilety-lotnicze/przel ... PA&miesiac[]=11&wylot[]=WAW&pobyt=ln7

#6 PostWysłany: 02 Paź 2014 09:22 

Hej,

Nie wyszukuje mi niestety tego za 530RT, są via BCN i Bruksele, ale trochę drożej i z noclegiem. :( Jak byś dał radę scr wkleić będę wdzięczna :)
Czartery też by mnie interesowały, ale nie mają "mojego" terminu.

Pozdr

Ann

#7 PostWysłany: 02 Paź 2014 09:44 

Ale to było wczoraj. ;)
Dzisiaj to już widzę za 698 RT przez Brukselę, i Bergamo powrót.
A wczoraj sprawdzałem parę razy i było z Warszawy na 6 dni, przez Brukselę tam [ 2,5 godziny przesiadka] , a powrót z postojem ,1 dzień w Barcelonie za 529 RT. Wszystko Ryanair.
 PM off  

#8 PostWysłany: 02 Paź 2014 09:56 

Anonymous napisał(a):
Ale to było wczoraj. ;)
Dzisiaj to już widzę za 698 RT przez Brukselę, i Bergamo powrót.
A wczoraj sprawdzałem parę razy i było z Warszawy na 6 dni, przez Brukselę tam [ 2,5 godziny przesiadka] , a powrót z postojem ,1 dzień w Barcelonie za 529 RT. Wszystko Ryanair.

eh, wydawało mi się, że wczoraj sprawdziłam wszystkie opcje i przez BRU też :( Jeden dzień w BCN nawet z noclegiem wyjdzie taniej, mam świetną miejscówkę w centrum :)
Dzięki a pomoc

Ann

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość