Forum strony Fly4free.pl
https://forum.fly4free.pl/

www.virtuallythere.com - sprawdzone?
www-virtuallythere-com-sprawdzone,15,19538
Strona 1 z 1

Autor:  martula [ 09 Paź 2012 20:57 ]
Temat postu:  www.virtuallythere.com - sprawdzone?

Drodzy,

pierwszy raz organizuję wyjazd w daleką krainę (Tajlandia), gdzie dzięki fly4free znalazłam świetną ofertę.
Będę wdzięczna za wszelkie porady organizacyjne :)

lecę: berlin (airberlin) -> abu dhabi; abu dhabi (etihad airways) -> bangkok

Moje pierwsze pytania dotyczy potwierdzenia rezerwacji: czy virtuallythere.com jest sprawdzone? moje dane nie zginą lub nie zostaną wykorzystane w jakichś niecnych celach? :)
Czy można sobie wybrać miejsce? Czy może lepiej na stronach przewoźników potwierdzić?

Z góry dzięki za pomoc, odpowiedzi na te pytania oraz porady, na pytania które jeszcze mi nie przyszły do głowy! :)

Pozdrawiam,
Marta

Autor:  mucha [ 09 Paź 2012 21:01 ]
Temat postu:  Re: www.virtuallythere.com - sprawdzone?

martula napisał(a):
Moje pierwsze pytania dotyczy potwierdzenia rezerwacji: czy virtuallythere.com jest sprawdzone? moje dane nie zginą lub nie zostaną wykorzystane w jakichś niecnych celach? :)

Nie :) VirtuallyThere to narzędzie do podglądu rezerwacji dokonanej w systemie Sabre. Tak samo jak CheckMyTrip dla Amadeusa.

Autor:  martula [ 09 Paź 2012 21:17 ]
Temat postu:  Re: www.virtuallythere.com - sprawdzone?

Ok, dzięki za odpowiedź :)

Czyli na stronie przewoźnika mogę zarezerwować miejsce, odprawić się online i wydrukować potwierdzenie? :)

Strona 1 z 1 Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/