Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Maj 2016 10:01 
Awatar użytkownika

Loty: 338
Kilometry: 852 360
Krajów: 42 / 19.6%
niebieski

Dokąd
  • KRK / WAW / PRG / BUD / VIE / TXL

Data wylotu
  • 01.08.2016

Data powrotu
  • 31.10.2016

Długość pobytu
  • 2-3 miesiace

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • CEB - KRK 3800zł , MNL - PRG 2800 zł

Dodatkowe informacje
  • Szukam RT z Filipin do PL , najlepiej na lotniska w zasięgu jazdy autem z KRK. Daty elastyczne od sierpnia do konca pazdziernika.

Ceny jak na loty z Europy RT wychodzą wysokie , a w przeciwnym kierunku nie mam rozeznania , jaka cene mozna uznac za dobra ?

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 17 Maj 2016 10:09 

srebrny
piekny odcinek zeby poleciec za mile miles and more :-)

jesli mil nie masz, to pewnie najtaniej byloby przez dubaj tj. lecisz cebu pacific z manili do dubaju,
potem wizzairem do budapesztu lub pegasusem do pragi lub lwowa.

powodzenia :)
 Profil Relacje PM off
kb_poland lubi ten post.

#3 PostWysłany: 17 Maj 2016 10:53 
Awatar użytkownika

niebieski
Patenty z Dubajem i Wizzem znam , sam tak lece w przyszlym roku ale teraz zalezy mi zeby to bylo na jednym bilecie wiec tylko normalne linie wchodza w gre , to lot nie dla mnie , jeszcze sprawy wizowe dochodzą ;)

#4 PostWysłany: 17 Maj 2016 11:39 

Loty: 139
Kilometry: 183 310
Krajów: 40 / 18.7%
niebieski
Na chwilę obecną wygląda na to, że 2800 to dobra cena. Można kombinować z Vietnam + Norwegian (vietnam KUL-HAN-LHR za 940zł 25 lipca, Norwegian 12 październikaz OSL do BKK za ok. 1000zł), ale jak się do tego doda doloty w Europie to wychodzi praktycznie na to samo.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 13 Lip 2016 16:32 
Awatar użytkownika

niebieski
Wracam do tematu , poniewaz osoba dla ktorej musze ogarnac bilet dostała już wizę , takze w tym momencie już serio jestem na kupnie biletu.
Ceny od pierwszego posta się nie zmieniły , nadal najlepiej wychodzi CEB-KRK za 3800 ( brak kombinacji z dolotami , dojazdami ) albo MNL-PRG za 2650 ( 16h dlugie przesiadki w PVG co nie jest plusem w tym przypadku + koniecznosc kupna dolotu CEBU Pacific z bagazem rejestrowalnym + dojazd do Pragi , który w jedną stronę będzie plusem poniewaz i tak się tam wybieramy zwiedzać , w drugą już niekoniecznie , a multicity zadne sensowne w tej cenie nie wchodzi ).

Z powodu wizy lekko zmieniły się daty w stosunku do 1 posta - jest ciut elastyczniej , pobyt max 90 dni w przedziale 31.07 - 12.11.

Z góry dziękuję za jakieś magiczne triki/OTA/whatever , które pomogą kupić to w jakiejś lepszej opcji.

#6 PostWysłany: 14 Lip 2016 23:08 
Awatar użytkownika

niebieski
Zero hintów to jakos lepiej lub gorzej sam sobie poradziłem z lekką kombinacją ;)

HKG-WAW-HKG , SU za 2060 PLN
CEB-HKG-CEB , CX z uzyciem jakis tam resztek aviosów z BA które miałem ( 6300 ) za 420 PLN

Takze wyszlo na szczescie znosnie , do zamkniecia ;)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości