Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: WIZZAIR - Tel Aviv
#1 PostWysłany: 28 Mar 2014 13:53 

Loty: 72
Kilometry: 108 698
Krajów: 21 / 9.8%
Hej!

Wlasnie przegladam siatke lotow Wizzair pod katem lotow WAW - TLV. Mam juz bilety na maj i zauwazylem, ze nie ma lotu 12.05., na ktory juz wczesniej kupilem bilety.
Czy to blad na stronie linii, czy raczej zmiana? Nie ukrywam, ze nie byloby mi na reke, poniewaz mam juz zarezerwowane noclegi na okreslone daty i zastanawiam sie, co moge zrobic w przypadku, gdy okaze sie, ze W6 wprowadzil zmiane w siatce lotow.
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
 Temat postu: Re: WIZZAIR - Tel Aviv
#2 PostWysłany: 28 Mar 2014 14:05 
Awatar użytkownika

Loty: 594
Kilometry: 1 010 827
Krajów: 78 / 36.5%
niebieski
Przerabiałem to kilka dni temu. Kupiłem bilet WAW-TLV i już niecały tydzień później nie było lotu. Możesz jedynie otrzymać zwrot, zaakceptować zmianę lub przesunąć podróż o max 14 dni w tył i 30 do przodu. Dzwoniłem kilka razy, rozmawiałem z różnymi konsultantami i nic więcej nie wskórałem. Ostatecznie stanęło na tym, że poprosiłem o zwrot i szybko kupiłem wylot z Pragi, akurat był w ten sam dzień, na który miałem pierwotnie rezerwację.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 28 Mar 2014 15:14 

Loty: 72
Kilometry: 108 698
Krajów: 21 / 9.8%
No to moge miec problem, bo:
12.05. WAW - TLV
15.05. TLV - KAT

Noclegi mam zabookowane dla mnie i dla mojej kumpeli. Opcja wylotu wczesniej nie wchodzi w gre, bo 11.05. wracam z Berlina, a jesli przeniosa mi na dalsze dni, to nie oplaca mi sie tam jechac na jeden dzien. Chyba ze zmienia mi rowniez wylot do Polski na inna date.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 28 Mar 2014 15:38 
Awatar użytkownika

Loty: 594
Kilometry: 1 010 827
Krajów: 78 / 36.5%
niebieski
Mała szansa, że zmienią. Miałem identyczna sytuację. Lot z Warszawy, powrót do Katowic (dokładnie tydzień później). Pierwszy sami przesunęli ze względów handlowych, a drugiego za nic w świecie nie chcieli, gdyż to dwie rezerwacje i nie ważne, że sens wyjazdu został ich względami handlowymi zamordowany. Na Pragę też wylotu nie zgodzili się przenieść, musiałem wystąpić o zwrot i kupić nowy bilet.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości