Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1461 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 74  Następna
Autor Wiadomość
#1261 PostWysłany: 09 Paź 2024 06:15 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 639
Kilometry: 965 577
Krajów: 62 / 29.0%
Zmiana rodzaju WDC zawsze obowiązywała do końca ważności pierwotnie wykupionej opcji.
Michal Szyszka lubi ten post.

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#1262 PostWysłany: 09 Paź 2024 23:11 

niebieski
Dodam jeszcze, że rozszerzenie WDC do Premium (de facto o Privilege Pass) obejmuje tylko nowe rezerwacje. W przeciwieństwie do PP, po którego wykupieniu, można go zastosować także do dotychczasowych rezerwacji.
 Profil Relacje PM off
paweł p uważa post za pomocny.

#1263 PostWysłany: 10 Paź 2024 09:25 

niebieski
To jest jakaś wierutna bzdura o rozsadzaniu kilkuletnich dzieci w Wizz - porozmawiałem dłużej wczoraj z Paniami Stewardessami na locie na Kanary i wpierw zrobiły duże oczy w sensie, o co to ja pytam, ale jak wyjaśniłem kontekst (że ktoś tutaj napisał taką informację), to stanowczo zaprzeczyły, że to nieprawda. Poza wyjątkami, że rodzic - podobno się zdarza :shock: - poda dane dziecka w pozycji "dorosły". Ale to wina rodzica wtedy jest - a co robią wtedy, to już nie dopytywałem.
Swoją drogą z jednej strony samolot prawie pełen, ale na lotnisku KTW ludzi stosunkowo mało. W Los Cristianos też jakoś mało ludzi w stosunku do listopada, grudnia, stycznia, maja czy czerwca. Przypadek czy może powolutku, powolutku coraz mniej ludzi lata...? Takie mam odczucie od niedawna, ale nie trzeba się z nim zgadzać. ;) :lol:
 Profil Relacje PM off  

#1264 PostWysłany: 10 Paź 2024 11:03 

Przecież październik to dopiero początek sezonu na Wyspy Kanaryjskie. Nigdy o tej porze tłumów nie było.
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#1265 PostWysłany: 11 Paź 2024 09:41 

niebieski
A maj i czerwiec to...?
Na lotnisku też było mocno luźno - a nie sądzę, aby wszyscy w kierunku Kanarów zmierzali z KTW. ;)
 Profil Relacje PM off  

#1266 PostWysłany: 11 Paź 2024 10:50 
Awatar użytkownika

cześć,
czy może ktoś podpowiedzieć, jak wykupić WDC Premium?
przy zakupie biletów dostępne są do wyboru tylko WDC Standard i Standard Plus
 Profil Relacje PM off  

#1267 PostWysłany: 11 Paź 2024 10:54 
Awatar użytkownika

Loty: 274
Kilometry: 524 827
Krajów: 84 / 39.3%
srebrny
Aby wykupić Wizz Discount Club Premium (WDC Premium) w Wizz Air, postępuj zgodnie z poniższymi krokami:

Zaloguj się na konto Wizz Air: Wejdź na stronę Wizz Air i zaloguj się na swoje konto lub zarejestruj się, jeśli jeszcze go nie masz.

Przejdź do sekcji Wizz Discount Club: W zakładce Wizz Discount Club znajdziesz informacje na temat opcji subskrypcji. Kliknij tam, aby dowiedzieć się więcej o dostępnych planach.

Wybierz plan Premium: Wybierz Wizz Discount Club Premium, który daje większe zniżki i korzyści. Pamiętaj, że opcja Premium dotyczy grup do 6 osób podróżujących wspólnie, z niższymi cenami na bilety i bagaż.

Dokonaj płatności: Po wybraniu planu przejdź do opcji płatności i wprowadź dane płatnicze.

Zatwierdź zakup: Po dokonaniu płatności, Twoje członkostwo w Wizz Discount Club Premium zostanie aktywowane. Będziesz mógł korzystać z rabatów przy zakupie biletów.

Ważne jest, aby sprawdzić, jak długo trwa członkostwo, ponieważ jest odnawiane co rok.

#1268 PostWysłany: 11 Paź 2024 11:07 

złoty
donald napisał(a):
cześć,

Wychodzi, że przy rezerwacji biletów musisz kupić wdc standard lub standard plus.
Dopiero przy następnym zakupie biletów zaproponuje plan Premium.
Należy pamiętać, że premium będzie miał datę ważności wdc standard lub standard plus :!:
 Profil Relacje PM off  

#1269 PostWysłany: 11 Paź 2024 12:32 

niebieski
Od momentu wprowadzenia do oferty WdC premium, zrobiłem 3 rezerwacje , mając już wcześniej WdC Plus i dopiero w trakcie 4. rezerwacji wyskoczyła mi opcja możliwości zakupu WdC Premium w aplikacji.
 Profil Relacje PM off  

#1270 PostWysłany: 13 Paź 2024 21:35 

dg72 napisał(a):
donald napisał(a):
cześć,

Wychodzi, że przy rezerwacji biletów musisz kupić wdc standard lub standard plus.
Dopiero przy następnym zakupie biletów zaproponuje plan Premium.
Należy pamiętać, że premium będzie miał datę ważności wdc standard lub standard plus :!:

Posiadam WDC standard już od pół roku. Na tę chwilę, proponuje mi upgrade TYLKO do wersji WDC Plus. Mnie interesuje Wizzair Discount Club Premium, tylko dla 1 osoby. Czy i kiedy taka opcja mi wyskoczy, ile zapłacę dodatkowo, od kiedy zacznie działać (czy na wcześniej zarezerwowane loty też?)?
 Profil Relacje PM off  

#1271 PostWysłany: 13 Paź 2024 21:37 

niebieski
Na wcześniej zarezerwowane loty nie zadziała nowe WdC premium. Nie dodasz Priority Pass.
 Profil Relacje PM off  

#1272 PostWysłany: 14 Paź 2024 18:33 

niebieski
Mam pytania odnośnie karty WDC Wizzair.
1. Czy można kupic ja bez zakupu przelotu? Czyli samodzielnie. Jesli tak to prosze o pomoc jak to zrobić.
2. Czy posiadając WDC moge kupic w oddzielnych transakcjach lot dla mnie, a pozniej kogoś innego i w obu przypadkach uzyskać cenę WDC?
 Profil Relacje PM off  

#1273 PostWysłany: 14 Paź 2024 18:36 
Awatar użytkownika

srebrny
wizzair-discount-club-wdc,1521,45978
2 x Nie
friend lubi ten post.
beata123 uważa post za pomocny.

#1274 PostWysłany: 14 Paź 2024 18:38 

złoty
To jest członkostwo w Wizz discount club
1. Tylko przy zakupie nowych biletów można zakupić WDC
2. Każdorazowo, by bilety lotnicze były że zniżką WDC jego posiadacz musi być na rezerwacji. Zawsze
 Profil Relacje PM off
beata123 lubi ten post.
beata123 uważa post za pomocny.

#1275 PostWysłany: 14 Paź 2024 19:07 

niebieski
-- 14 Paź 2024 18:41 --

dziekuje za pomoc.
Bo mam kilka znizek 110zl do Wizz i mysle jak tu najlepiej je uzyc :)

-- 14 Paź 2024 19:07 --

Probuje zrozumiec te roznice.
Na stronie https://wizzair.com/pl-pl/informacje-i- ... count-club jest mowa o trzech z czego jeden jest za darmo: light, standard, premium.
Ale w czasie bookowania jest zupelnie inaczej: Wizz plus, go lub smart.
Znacie miejsce to wyjasniajace dla laika?
Albo mozecie mi opisac? Potrzebuje dla 1 lub 2 osob.
 Profil Relacje PM off  

#1276 PostWysłany: 14 Paź 2024 19:17 
Awatar użytkownika

srebrny
@beata123 Dostałaś linka gdzie wszystkiego się dowiesz. Na stronie WizzAir też jest wszystko po polsku opisane.
kostek966 lubi ten post.

#1277 PostWysłany: 14 Paź 2024 19:40 

niebieski
beata123 napisał(a):
--
Ale w czasie bookowania jest zupelnie inaczej: Wizz plus, go lub smart.

Albo mozecie mi opisac? Potrzebuje dla 1 lub 2 osob.

Wizz plus,go lub smart to taryfy biletów i jest wyszczególnione co zawierają .Członkostwo WDC to zupełnie inna kwestia ,po zakupie przy rezerwacji możesz je wykorzystywać przez rok robiąc kolejne rezerwacje po obniżonej cenie dla członków WDC. Jeśli zamierzasz w ciągu roku latać wizzem więcej razy to dla ciebie i ew. osoby towarzyszącej wystarczy standard za 39,99E.
 Profil Relacje PM off  

#1278 PostWysłany: 14 Paź 2024 20:56 

niebieski
Hose napisał(a):
@beata123 Dostałaś linka gdzie wszystkiego się dowiesz. Na stronie WizzAir też jest wszystko po polsku opisane.

no wlasnie nie. Wpisalam by wyszukal w tym watku co podajesz slowa smart i znalaz owszem "allegro smart" xd
 Profil Relacje PM off  

#1279 PostWysłany: 14 Paź 2024 22:51 

niebieski
@beata123 Tu masz taryfę smart i inne opisane szczegółowo https://wizzair.com/pl-pl/informacje-i- ... C4wLjAuMA..
 Profil Relacje PM off  

#1280 PostWysłany: 15 Paź 2024 04:21 
Awatar użytkownika

srebrny
beata123 napisał(a):
no wlasnie nie

Dlatego, że smart nie ma nic wspólnego z WDC.
Podano Ci nawet gotowe linki do strony WizzAir, tam jest wszystko opisane po polsku.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1461 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 74  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość