Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 443  Następna
Autor Wiadomość
#981 PostWysłany: 03 Paź 2014 13:07 

złoty
santech napisał(a):
witam, doszła właśnie do mnie nowa karta Wizz-wymiana ze srebrnej, w dołączonej ulotce wyraźnie jest napisane, cytuję: punkty powitalne nie są przyznawane uczestnikom którzy dokonali zamiany innej karty kredytowej wydawanej przez Bank na Kartę Kredytową Wizz Air Masstercard, piszę o tym bo w którymś poście była inna informacja (chyba że się mylę), pzdr

Sądzę, ze warunek ten nie byłby spełniony jak byś zamieniał tę kartę z innej dostępnej w Raiffeisen.
Nie ma tam mowy o nieprzyznaniu punktów w sytuacji jak zamieniasz kartę przechodząc z innego banku.
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#982 PostWysłany: 03 Paź 2014 13:08 

niebieski
faktycznie jest na poprzedniej stronie, cóż jak mnie nie i innych z pierwszego rozdania super, jak będzie zobaczymy, pzdr
 Profil Relacje PM off  

#983 PostWysłany: 03 Paź 2014 13:10 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
santech napisał(a):
cytuję: punkty powitalne nie są przyznawane uczestnikom którzy dokonali zamiany innej karty kredytowej wydawanej przez Bank na Kartę Kredytową Wizz Air Masstercard, piszę o tym bo w którymś poście była inna informacja (chyba że się mylę), pzdr

Mylisz się. Punktów nie dostanie ten kto zamieniał inną kartę Reiffeisena na Wizzkartę. Dla transferów z innych banków punkty promocyjne będą. Przeczytaj w regulaminie definicję "Banku" ;)
 Profil Relacje PM off  

#984 PostWysłany: 03 Paź 2014 13:15 

santech napisał(a):
faktycznie jest na poprzedniej stronie, cóż jak mnie nie i innych z pierwszego rozdania super, jak będzie zobaczymy, pzdr

Tu kłania się przeczytanie załączonej do karty treści pisma ze zrozumieniem oraz wiedza na temat tego jaką umowę się podpisało tj. myśmy podpisali umowę od razu na kk Raiffeisen wizz, ale że ich nie mieli w zastępstwie otrzymaliśmy czasowo Mastercard silver, teraz następuje ich wymiana

Ostatnio edytowany przez Anonymous 03 Paź 2014 14:10, edytowano w sumie 2 razy
 PM off  

#985 PostWysłany: 03 Paź 2014 13:20 
Awatar użytkownika

Loty: 165
Kilometry: 404 818
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
Jak w końcu będą naliczane te punkty???

5 zł = 1 punkt czy 2 punkty?????? Pytam o 1 i 2 etap promocji

raz mówią tak a z kolei teraz dostaję pismo z kartą że 2 punkty za 5 zł.

#986 PostWysłany: 03 Paź 2014 13:32 

karollo napisał(a):
Jak w końcu będą naliczane te punkty???

5 zł = 1 punkt czy 2 punkty?????? Pytam o 1 i 2 etap promocji

raz mówią tak a z kolei teraz dostaję pismo z kartą że 2 punkty za 5 zł.

1pkt za kazde wydane 5 zł na zakupy bezgotówkowe w/w kartą, oprócz zakupów na stronie wizzair bo wtedy za każde wydane 5 zł otrzymamy 2 pkt
 PM off  

#987 PostWysłany: 03 Paź 2014 13:52 

Rysiek napisał(a):
Tjw1978 napisał(a):
Transakcja na 32 euro - po kursie 4,21 (średni 4,18). To tak informacyjnie.

Czy ktoś miał już rozliczoną transakcję w jakiejś innej walucie niż euro,np.korony czeskie,czy chorwackie kuny?Jaki był kurs?

tak miałem rozliczone Kuny Chorwackie tydzień temu kurs 0.5497 wg mnie bardzo dobry
 Profil Relacje PM off  

#988 PostWysłany: 03 Paź 2014 17:09 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 8 834
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
I do mnie dziś dotarła karta na podmiankę za Silver MC - teraz tylko czekam na obiecany transfer punktów do WIZZ który miał być zrobiony do 10.X
 Profil Relacje PM off  

#989 PostWysłany: 03 Paź 2014 17:20 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
zulu napisał(a):
czekam na obiecany transfer punktów do WIZZ który miał być zrobiony do 10.X

W dołączonym do karty piśmie wyraźnie jest napisane: 1 transza po 15.10.2014, druga transza po 15.01.2015, więc przed 10 października możesz się nie doczekać ;) No ale chociaż mamy do końca roku 2pkt za 5zł za zwykłe transakcje a 3pkt za 5zł na stronce Wizz.
 Profil Relacje PM off  

#990 PostWysłany: 03 Paź 2014 17:35 
Awatar użytkownika

niebieski
Tomek Zien napisał(a):
zulu napisał(a):
czekam na obiecany transfer punktów do WIZZ który miał być zrobiony do 10.X

W dołączonym do karty piśmie wyraźnie jest napisane: 1 transza po 15.10.2014, druga transza po 15.01.2015, więc przed 10 października możesz się nie doczekać ;) No ale chociaż mamy do końca roku 2pkt za 5zł za zwykłe transakcje a 3pkt za 5zł na stronce Wizz.
Literóweczka się wkradla - miało być 15.X :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#991 PostWysłany: 03 Paź 2014 17:42 
Awatar użytkownika

Loty: 133
Kilometry: 252 707
Krajów: 35 / 16.4%
srebrny
łowca napisał(a):
Raphael napisał(a):
Miałem sporo do czynienia z tym bankiem, jeszcze gdy był to Polbank - system mieli wtedy przejrzysty i prosty,

System internetowy w Polbanku przejrzysty i prosty ?? :mrgreen: To był najgorzej napisany, najbardziej niefunkcjonalny i nieergonomiczny e-bank jaki w życiu widziałem.

6 lat temu kłopotów mi nie sprawiał. I przede wszystkim transakcje były widoczne od razu, a kwoty się zgadzały.

#992 PostWysłany: 03 Paź 2014 17:57 

Tomek Zien napisał(a):
No ale chociaż mamy do końca roku 2pkt za 5zł za zwykłe transakcje a 3pkt za 5zł na stronce Wizz.

Faktycznie, potwierdzam, ze wraz z kartą otrzymujemy pismo podpisane przez Dyrektora ds. Kart Kredytowych Raiffeisen Marcina Ch, a w nim m.in. drukiem wytłuszczonym:
Kod:
Dzięki Promocji, w której brali Państwo udział, do końca roku za każde wydane 5 zł PLN otrzymają Państwo dodatkowy 1 pkt!
 PM off  

#993 PostWysłany: 03 Paź 2014 19:09 

niebieski
Anonymous napisał(a):
santech napisał(a):

Tu kłania się przeczytanie załączonej do karty treści pisma ze zrozumieniem oraz wiedza na temat tego jaką umowę się podpisało tj. myśmy podpisali umowę od razu na kk Raiffeisen wizz, ale że ich nie mieli w zastępstwie otrzymaliśmy czasowo Mastercard silver, teraz następuje ich wymiana

hey, nie wiem co ty podpisałeś ale ja mam w umowie o kartę wyraźnie "umowa karty kredytowej srebrny mastercard" (04.07.2014), co wg mnie oznacza, że 500 punktów na dobry początek nie dostanę, pzdr
 Profil Relacje PM off  

#994 PostWysłany: 03 Paź 2014 19:11 

niebieski
Dwa dni temu pojawiła mi się w systemie Wiz Air MasterCard dla karty głównej. Dzisiaj pojawiła mi się też dla karty dodatkowej, czyli będą wymieniać wszystkie.
 Profil Relacje PM off  

#995 PostWysłany: 03 Paź 2014 19:27 

santech napisał(a):
Anonymous napisał(a):
santech napisał(a):

hey, nie wiem co ty podpisałeś ale ja mam w umowie o kartę wyraźnie "umowa karty kredytowej srebrny mastercard" (04.07.2014), co wg mnie oznacza, że 500 punktów na dobry początek nie dostanę, pzdr

Anonymous napisał(a):
Anonymous napisał(a):
GregPepe napisał(a):
Zderzaq napisał(a):
Dzisiaj po zalogowaniu się do systemu Raiffeisena pokazała się karta WizzAir (nieaktywna) - znaczy że ją pewnie wysłali do mnie. Co ciekawe na inny numer niż dotychczasowa MC Silver ...
Ciekawe czy kartę dodatkową też wymienią z automatu czy trzeba będzie się do oddziału udać znowu ?
No mi też sie pojawiła nowa karta naliście ale tylko do głównej karty.Jak dla mnie tej dodatkowej mogą nie wymieniać, byle by obrót sie liczył do zwrotu Wizzair? Na infolinie nie ma co dzwonić i pytać, bo jak widać przy każdej rozmowie inna odpowiedź.

Ja kontakcie z Raiffeisen preferuje kontakt mailowy, dlatego też wczoraj w sprawie dodatkowej karty kredytowej napisałem e-maila z pytaniem co i jak (jak dla mnie trzeba będzie się ponownie przejść do oddziału o wymianę, choć jak nadal będzie aktywna, i za zakupy bezgotówkowe będzie naliczało pkt wizz to niczego nie wymieniam bo żonie karta z samolotem do szczęścia jest niepotrzebna, przynajmniej uniknie pytań tych z "słomianym zapałem" czym to się je i co z tego ma jak mi się już wielokrotnie zdarzało płacąc poprzednią citi wizz)

Dodatkowa karta również tak jak ta główna będzie wysłana pocztą na wskazany adres korespondencyjny (widzę już ją również po zalogowaniu na liście kart, póki co nie dotarła i obie są jako "nieaktywne")
Raiffeisen potwierdził, że za każde 5 zł zakupów bezgotówkowych przyzna 1 pkt lub 2 za 5 zł wydane na zakupy na stronie wizzair również w okresie 01.10.2014r.-31.10.2014r., każdemu po aktywacji docelowej kk Raiffeisen należy się 500 pkt (dotyczy kart głównych)

Kod:
Szanowny Panie,

uprzejmie dziękujemy za przesłane przez Pana zapytanie dotyczące karty Wizz Air.
Informujemy, że wszystkie karty główne i dodatkowe Silver Master Card wydane w promocji Wizz Air zostaną wymienione automatycznie przez bank.
Zgodnie z regulaminem Promocji "Wizz Air" za każde 5 PLN dokonanej transakcji dotychczasową kartą bank nalicza 1 punkt.
Punkty naliczone przez bank zostaną przyznane Uczestnikowi po zakończeniu poszczególnych etapów:
a. do dnia 15.10.2014 r. za I etap promocji, a następnie po przekazaniu przez bank do Wizz informacji o liczbie punktów przyznanych Uczestnikom; Wizz Air do dnia 20.10.10.2014r. doda do konta Wizz 1 PLN za każde 10 punktów,
b. do dnia 15.01.2015 r. za I etap promocji, a następnie po przekazaniu przez bank do Wizz informacji o liczbie punktów przyznanych Uczestnikom; Wizz Air do dnia 20.01.2015r. doda do konta Wizz 1 PLN za każde 10 punktów.
W razie zamiany karty na kartę kredytową Wizz Air Master Card zostaną zachowane przez Uczestnika uprawnienia do do naliczania przez bank punktów za transakcje punktowe na zasadach opisanych w regulaminie.

Po otrzymaniu nowej karty Wizz Air Master Card i jej aktywacji punkty za transakcje dokonane tą kartą będą naliczane w następujący sposób:
- 1 punkt za każde 5 zł, które obciążyły rachunek karty po jednej transakcji punktowej,
- 2 punkty za każde 5 zł, które obciążyły rachunek karty po jednej transakcji punktowej,
- 500 punktów za dokonanie pierwszej transakcji punktowej. Dokonanie pierwszej transakcji punktowej musi nastąpić w ciągu sześciu miesięcy od wydania karty Wizz Air Master Card.

Mamy nadzieję, że powyższe informacje okażą się pomocne.
W razie dodatkowych pytań serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszym Centrum Telefonicznym, które jest dostępne całą dobę pod numerami 801 180 801* lub 22 549 99 99*. Zachęcamy Pana także do odwiedzenia naszych oddziałów. Nasi doradcy służą pomocą.

Z poważaniem,
Justyna J.
Specjalista ds. Telefonicznej Obsługi Klienta
Departament Centrum Kontaktu z Klientem
Raiffeisen Polbank
Al. Jerozolimskie 179
02-222 Warszawa
tel.: 22 5499999 lub 801180801

Mogę się nawet z tobą założyć np. o dobry alkohol, że po aktywacji wymienionej na docelową kk Raiffeisen Wizzair oraz wykonaniu pierwszej transakcji bezgotówkowej owe 500 pkt ty również dostaniesz (jeśli wyzwanie podejmujesz szczegóły na pw)
 PM off  

#996 PostWysłany: 03 Paź 2014 19:37 
Awatar użytkownika

niebieski
Anonymous napisał(a):
santech napisał(a):

Mogę się nawet z tobą założyć np. o dobry alkohol, że po aktywacji wymienionej na docelową kk Raiffeisen Wizzair oraz wykonaniu pierwszej transakcji bezgotówkowej owe 500 pkt ty również dostaniesz (jeśli wyzwanie podejmujesz szczegóły na pw)
Obstawił bym tak samo jak gorny77 więc można pokusić się o szansę na 2 buteleczki. :P
 Profil Relacje PM off  

#997 PostWysłany: 03 Paź 2014 19:42 

zulu napisał(a):
Anonymous napisał(a):
santech napisał(a):

Obstawił bym tak samo jak gorny77 więc można pokusić się o szansę na 2 buteleczki. :P

miło, ale ty również jeszcze bodajże przedwczoraj byłeś równie sceptyczny...
 PM off  

#998 PostWysłany: 03 Paź 2014 20:44 

niebieski
Tak ładna jak z Citi to ona nie jest ale niech będzie :)

#999 PostWysłany: 03 Paź 2014 20:48 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.7%
Czy do kogos z Krakowa kurier dotarl w wybranym przedziale czasowym ? Pierwszy raz sporo sie spoznil nie informujac wczesniej, drugi raz pod inny adres kurier w ogole nie dotarl (jakis blad byl w umowie i musze jeszcze raz podpisac). Na razie mam pod gorke.
 Profil Relacje PM off  

#1000 PostWysłany: 03 Paź 2014 21:27 
Awatar użytkownika

niebieski
Anonymous napisał(a):
zulu napisał(a):
Anonymous napisał(a):
santech napisał(a):

miło, ale ty również jeszcze bodajże przedwczoraj byłeś równie sceptyczny...
nie tyle sceptyczny co nie po prostu nie byłem na 100 % pewny - jednak Twoja korespondencja z bankiem rzuciła na te "mroczne" zagadnienie "blask światła" :lol:
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 8854 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 443  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości