Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Maj 2013 00:28 

Loty: 248
Kilometry: 532 673
Krajów: 58 / 27.1%
niebieski
DarkElve napisał(a):
Witam poszukuje lotów gdziekolwiek (byle by było blisko do morza:)) w tym terminie i teraz mam pytanie. Generalnie nie będę miał problemu z szukaniem bo wydaje mi się, że poradzę sobie sam, tylko chodzi mi o to żebyście doradzili, czy jeżeli znajdę coś teraz w miarę opłacalnego to brać odrazu (tak jak dzisiaj widziałem Larnake za 148zł RT z wizzaira) czy spokojnie później koniec maja, początek czerwca też będą trafiały się loty do 150 zł czy jednak może być problem. Bardzo prosił bym o radę doświadczonych użytkowników! :)

No Larnaca za 148 zł to dobra oferta, raczej nie ma co czekać aż spadnie o te 20 zł :D
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 24 Maj 2013 00:35 

No tylko, że to było rano teraz już skoczyła i jest za 188 no i nie wiem czy kupować już to i ciul trudno skoczyło o te 40 zł, czy czekać i może coś innego wskoczy? ; /
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Maj 2013 00:38 

Loty: 248
Kilometry: 532 673
Krajów: 58 / 27.1%
niebieski
Na tańszy Cypr bym zbytnio już nie liczył, jeśli spadnie to o te 20 zł, w porywach do 40 zł, ale to chyba mało prawdopodobne. Jeśli termin Ci pasuje to kupuj, 188 zł to i tak dobra cena.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości