Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 97 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 29 Paź 2013 12:01 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Wirecki1 napisał(a):
Śledząc ten temat od początku mam jeszcze jeden wniosek.
Mod powinien założyć supertajne/poufne sub-forum z wstępem dla nie-leszczy, intelektualnych ekshibicjonistów, żeby mogli tam wzajemnie się dopieszczać....

już jest takie. nie wiedziałeś? :mrgreen:

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#42 PostWysłany: 29 Paź 2013 12:15 

Problem polega na tym, że w tym przypadku nie jest to żadna czarna magia i nie wymaga żadnych niesamowitych trików tylko coś na prawdę bardzo prostego, a wskazówki prowadzące do łatwego i szybkiego rozwiązania tej banalnej łamigłówki już się przez ten temat wczoraj przewinęły, a jeżeli dalej ktoś chce dostać podane to gotowe na srebrnej tacy to albo nie chce mu się w ogóle ruszyć głową albo prezentuje poziom poniżej "świeżaka", czyli absolutnie zerowy.
Inna sprawa jest taka, że teraz ceny nie są tam już tak atrakcyjne jak wczoraj nawet na loty, na które na stronie Norwegiana dalej cena jest 139+131 PLN, ale w dalszym ciągle jest do zaoszczędzenia konkretna kwota plus dodatkowy bonus w stosunku do zakupu na oficjalnej stronie przewoźnika.
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 29 Paź 2013 12:21 

Loty: 577
Kilometry: 1 264 611
Krajów: 133 / 62.2%
złoty
tomo napisał(a):
Problem polega na tym, że w tym przypadku nie jest to żadna czarna magia i nie wymaga żadnych niesamowitych trików tylko coś na prawdę bardzo prostego, a wskazówki prowadzące do łatwego i szybkiego rozwiązania tej banalnej łamigłówki już się przez ten temat wczoraj przewinęły, a jeżeli dalej ktoś chce dostać podane to gotowe na srebrnej tacy to albo nie chce mu się w ogóle ruszyć głową albo prezentuje poziom poniżej "świeżaka", czyli absolutnie zerowy.
Inna sprawa jest taka, że teraz ceny nie są tam już tak atrakcyjne jak wczoraj nawet na loty, na które na stronie Norwegiana dalej cena jest 139+131 PLN, ale w dalszym ciągle jest do zaoszczędzenia konkretna kwota plus dodatkowy bonus w stosunku do zakupu na oficjalnej stronie przewoźnika.

dokładnie - dla chcącego nic trudnego i jak komuś NAPRAWDĘ zależy na wyjeździe i zaoszczędzeniu ok 100zł/os to znajdzie, roboty na 5minut. Przynajmniej bilety kupią Ci, którym zależy, a nie dlatego że tanio i potem nie skorzystają.
rozwaliła mnie osoba, która przez godzinę wysyłała PW do użytkowników posiadających ową "tajemną" wiedzę, czekając na gotowe rozwiązanie, nawet wymieniając różnych pośredników sama ich nie sprawdziła - nawet nie chciało jej się poświęcić 5minut na przeszukanie forum lub przejrzenie owych pośredników :evil:

#44 PostWysłany: 29 Paź 2013 12:26 

Loty: 44
Kilometry: 49 173
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
maxima napisał(a):
tomo napisał(a):

dokładnie - dla chcącego nic trudnego i jak komuś NAPRAWDĘ zależy na wyjeździe i zaoszczędzeniu ok 100zł/os to znajdzie, roboty na 5minut. Przynajmniej bilety kupią Ci, którym zależy, a nie dlatego że tanio i potem nie skorzystają.
rozwaliła mnie osoba, która przez godzinę wysyłała PW do użytkowników posiadających ową "tajemną" wiedzę, czekając na gotowe rozwiązanie, nawet wymieniając różnych pośredników sama ich nie sprawdziła - nawet nie chciało jej się poświęcić 5minut na przeszukanie forum lub przejrzenie owych pośredników :evil:

Szkoda strzępić język na takich delikwentów - temat wałkowany milion razy, zarejestruje się taki w dzień promocji i wszystkim głowę truje. Ten kto dociekliwy, to znajdzie :)

#45 PostWysłany: 29 Paź 2013 12:34 

Loty: 577
Kilometry: 1 264 611
Krajów: 133 / 62.2%
złoty
wawa_marcin napisał(a):
maxima napisał(a):
tomo napisał(a):

Szkoda strzępić język na takich delikwentów - temat wałkowany milion razy, zarejestruje się taki w dzień promocji i wszystkim głowę truje. Ten kto dociekliwy, to znajdzie :)

pewnie tak - ale ta osoba była szczególnie bezczelna - pisała w tym wątku: "maxima, wysłałem Ci PW, odpiszesz?" i tak do kilku osób przez godzinę :evil: ręce opadają :shock:

#46 PostWysłany: 29 Paź 2013 13:56 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.7%
złoty
Dostala ostrzezenie za posty o PW...
Temat walkowangy milion razy ale jak widac problem caly czas sie pojawia.
Moim zdaniem bylo tutaj podane wszystko jasno i wyraznie. wystarczylo troche poglowic sie. Jednym zajelo to 5min innym 1h. Ale kazdy mial podane tak duzo wskazowek, ze mogl probowac. Jak nie znalazl oferty to znaczy, ze jeszcze musi posledzic forum. Nastepnym razem bedzie latwiej.

#47 PostWysłany: 29 Paź 2013 14:02 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
Ja myślę że oferta na czerwiec za 315 pln i tak była bardzo dobra, a to że potem po obniżce ceny przez norwegiana i kilka trików z pośrednikami spadła nawet do 25 EUR to już inna sprawa.
Wtedy takich terminów na czerwiec już nie było, choć maj był do wyjęcia :)
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 29 Paź 2013 14:09 

Loty: 47
Kilometry: 49 067
Krajów: 8 / 3.7%
niebieski
Hej, a ja po części zgadzam się z postami, tych, którzy błądzą, jak we mgle.
Forum czytam od dawna, piszę od niedawna.
Kiedyś miałem tak, jak wspomniani powyżej, tylko byłem bardziej wytrwały przy poszukiwaniach tych mitycznych "niemieckich pośredników".
Nie wiem, czy chodzi o to, żeby robić z tego tak wielką tajemnicę. Biletów starczy dla wszystkich, nie w tym, to w innym terminie.
Przecież forum służy do wymiany informacji, czasami może być irytujące podawanie tych samych informacji w kolejnych tematach.
Jeśli ktoś chce, to napiszę mu na PW (za napisanie tego w temacie otwartym dostanę pewnie bana/ostrzeżenie) o jakiego pośrednika chodzi i jak go szukać.

PS. Kodowanie w twierdzy szyfrów, to co innego.
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 29 Paź 2013 15:03 
Awatar użytkownika

HON fly4free
kisio napisał(a):
Hej, a ja po części zgadzam się z postami, tych, którzy błądzą, jak we mgle.
Forum czytam od dawna, piszę od niedawna.
Kiedyś miałem tak, jak wspomniani powyżej, tylko byłem bardziej wytrwały przy poszukiwaniach tych mitycznych "niemieckich pośredników".
Nie wiem, czy chodzi o to, żeby robić z tego tak wielką tajemnicę. Biletów starczy dla wszystkich, nie w tym, to w innym terminie.
Przecież forum służy do wymiany informacji, czasami może być irytujące podawanie tych samych informacji w kolejnych tematach.
Jeśli ktoś chce, to napiszę mu na PW (za napisanie tego w temacie otwartym dostanę pewnie bana/ostrzeżenie) o jakiego pośrednika chodzi i jak go szukać.

PS. Kodowanie w twierdzy szyfrów, to co innego.

Tylko, że tym razem znalezienie pośrednika zajmuje ok. 1-2 minut, a ok. 5 minut osobie, która pierwszy raz weszła na to forum - sprawdziłem to doświadczalnie :)
We wspomnianym wątku jest podany na tacy pośrednik (tzn. podany adres www), więc nie piszcie, że trudno go znaleźć.
Napisanie PW do kogoś zajmuje więcej czasu niż znalezienie informacji.
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 30 Paź 2013 02:45 

niebieski
kupując u pośrednika mamy bagaż w cenie - nie wiem czy ktoś to zauważył.
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 30 Paź 2013 07:55 
Awatar użytkownika

srebrny
Dodatkowo jeszcze jedną sztukę 10 kg?
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 30 Paź 2013 09:29 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 160 637
niebieski
ja w systemach mam 2 rejestrowane na osobę.

#53 PostWysłany: 30 Paź 2013 10:57 

niebieski
Mój przykład:
1. wchodząc przez naszego niemieckiego pośrednika
2. wybrałem dla jednego z dwóch pasażerów za 9,90 EUR bagaż rejestrowany
3. Po zapłacie i wystawieniu biletu okazuje się, że mam 1 x 10 kg + 2 x 20 kg (bagaż rejestrowany) dla każdego podróżującego
4. w rezerwacji jest to potwierdzone na stronie norwegian i checkmytrip
5. szybki telefon do norwegian USA i okazuje się, że faktycznie bilet kupowany u pośrednika i każdy pasażer ma 2 x 20 kg w luku bagażowym.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: HIT!!! HIT!!! HIT!!!
#54 PostWysłany: 30 Paź 2013 12:51 
Awatar użytkownika

srebrny
Sierpień za 350 RT
Wrzesień/październik po 270 RT

Dużo dat!!!

Cena do obniżenia.

A zapomniał bym dodać HIT!!! ;)
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 30 Paź 2013 12:58 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 160 637
niebieski
Od dłuższego czasu jest aktualizacja na głównej :) Ps. deal z pośrednikiem już padł chyba..

#56 PostWysłany: 30 Paź 2013 13:01 
Awatar użytkownika

srebrny
adriano84 napisał(a):
Od dłuższego czasu jest aktualizacja na głównej :) Ps. deal z pośrednikiem już padł chyba..

Wrzesień wychodzi po 45 EUR RT, nie jest to 25 EUR ale zawsze na taxi starczy :D

edit:Nie bardzo śledzę główną. :lol:
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 30 Paź 2013 13:02 

I to jest właśnie ten "bonus", o którym wspomniałem - kupując bilet u rzeczonego pośrednika, nie dość że nabywamy go znacznie taniej niż na stronie Norwegian to jeszcze zupełnie gratis i bez żadnego dokupowania (chociaż w procesie rezerwacji jest do zaznaczenia opcja zakupu bagażu za 9,9€ to jej NIE zaznaczamy!) mamy wliczoną jedną sztukę bagażu rejestrowanego do 20 kg no plus oczywiście bagaż podręczny :)
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 30 Paź 2013 13:07 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Krajów: 41 / 19.2%
mashacra napisał(a):
adriano84 napisał(a):

Wrzesień wychodzi po 45 EUR RT, nie jest to 25 EUR ale zawsze na taxi starczy :D

edit:Nie bardzo śledzę główną. :lol:

Nie działa.

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 30 Paź 2013 13:12 
Awatar użytkownika

srebrny
JIK napisał(a):
Nie działa.

Nie wiem o czy piszemy o tym samym, prze chwila sprawdzałem 21,33 € OW na wrzesień, nie będę sprawdzał powrotu.
45 RT €.

Nie będę robił screenów żeby nie podpowiadać nieczytatym.
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 30 Paź 2013 13:15 

Loty: 44
Kilometry: 49 173
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
mashacra napisał(a):
JIK napisał(a):
Nie działa.

Nie wiem o czy piszemy o tym samym, prze chwila sprawdzałem 21,33 € OW na wrzesień, nie będę sprawdzał powrotu.
45 RT €.

Nie będę robił screenów żeby nie podpowiadać nieczytatym.

Wczoraj można było kupić za 25Eur, ale RT

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 97 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości