Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Maj 2014 20:54 

Dokąd
  • Teneryfa (najchętniej TNP)

Data wylotu
  • 01.07.2014

Data powrotu
  • 12.07.2014

Długość pobytu
  • min.6 dni, max. 10 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • KTW-BCN 2.07 (Wizz) plus BCN-TNP 2.07 (Ryanair), ale b. krótki czas na przesiadkę (w 7 miesiącu ciąży trudno biegać :)

Dodatkowe informacje
  • Podróżują: 3 osoby dorosłe (w tym 1 kobieta w 7 miesięcy) i 5-letnie dziecko. Preferowane połączenie z K-wa lub Katowic. Max. 2 przesiadki, idealnie z przylotem na TNP. Nocleg na lotnisku - tylk ow ostateczności. Mamy Wizz Club. Dzięki za wszelkie sugestie.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 09 Maj 2014 08:54 

niebieski
Bardzo mało informacji podałaś - rozumiem, że chodzi o podróż w obie strony? Wskazane przez Ciebie loty obejmują tylko podróż w jedną stronę i nie podałaś ich ceny (sam wyszukałem, że w jedną stronę wychodziło Ci ok. 550 zł, ale nie podałaś kosztu podróży powrotnej, więc nie mogę porównać znalezionego przeze mnie lotu z Twoim. Dalej - bardzo krótki czas na przesiadkę, czyli jaki? Z tego co wyszukałem najprawdopodobniej o 1 h 35 min - niewiele, ale chyba do zaakceptowania (może bardziej doświadczeni podróżnicy się wypowiedzą, jak wyglądają przesiadki na tym lotnisku).

Przechodząc do znalezionego przeze mnie lotu: 02.07.2014 Katowice - Kolonia (z WDC 54 zł/os), potem czekasz 7:40h i Kolonia - Teneryfa (273 zł). Powrót do Krakowa 10.07. 2014 z przesiadką w Bolonii (3:25 h) za 524 zł - łącznie 851 zł/os.

Jeśli chcesz bezpośrednio to z Berlina w terminie 28.06-05.07 masz za 800 zł/os.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Maj 2014 20:08 

Dziękuję bardzo za podpowiedzi, cena ok. 800 zł jest dla nas jak najbardziej do zaakceptowania. Lot z Kolonii na Teneryfę liniami Ryanair (64,99 euro), prawda? Powrót Ryanair, sprawdziłam :) Dzięki. Idealnie dla nas byłoby dostać się na lotnisko Teneryfa Południowa, nie północna, gdyż nocleg mamy na północy wyspy (nie wiem jak z transportem na wyspie po wylądowaniu na południu o 23:30 :(
Na Teneryfę Południową lata np. Ryanair z Madrytu (2.07., za ok. 80 euro), lądując także na 23:30, ale lecąc z Krakowa do Madrytu trzeba w dniu 2.07 wydać 468 zł. Czyli w 1 stronę wychodzi już ok. 800zł :(
Dlatego zastanawiam się czy szukać jeszcze lub czekać jeszcze...? Generalnie kwota za bilety mieszcząca się w przedziale do ok. 800 zł/osoba jest naszym założeniem podróżnym. Lecimy tylko z podręcznym. Raz jeszcze dziękuję za trud poszukiwań.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości