Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 34 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Sie 2012 14:02 

Brzmi super

Maris83 napisał(a):
Z kodem rabatowym możliwa jest rezerwacja lotów w 100% za darmo.

Możesz wytłumaczyć o co chodzi w ostatnim zdaniu? :)
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 10 Sie 2012 14:09 

rozwińcie proszę temat kodu rabatowego :)))

Pozdrawiam,
M.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Sie 2012 14:13 
Awatar użytkownika

tyle ze na obecną chwile nie ma żadnych kodów do travellinka :/
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Sie 2012 14:22 

Identyczny myk można zrobić z wersją norweską, tylko tam zniżka nie jest już tak spektakularna. Przykładowy lot KTW-WAW 15. XI kosztuje na stronie szwedzkiej 88 SEK (43,5 PLN), a na norweskiej 109 NOK (60,88 PLN). Analogicznie potrzebne jest konto w banku norweskim z opcją płatności BankAxess.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 10 Sie 2012 14:26 

Loty: 7
Kilometry: 5 251
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
Może Nordea ma karty "pripejdowe" i wtedy mozna obnizyc koszt zakupu biletow. Co o tym myslicie?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 10 Sie 2012 15:33 

Loty: 238
Kilometry: 354 517
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
No i nie zapomnijcie, że trzeba będzie od znajomych niemowlę pożyczyć :D
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Sie 2012 16:01 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
to ja też znalazłem genialny sposób na darmowe przeloty Ryanair - wystarczy znaleźć voucher Ryanair na odpowiadającą nam kwotę i wpisać jego numer przy płatności.
Podobny myk możemy zastosować również w PolskimBusie - na głównej stronie wpisujemy kod promocyjny, dzięki czemu wszystkie rejsy będą za darmo!
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 10 Sie 2012 16:06 

Loty: 238
Kilometry: 354 517
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
luxyfer napisał(a):
to ja też znalazłem genialny sposób na darmowe przeloty Ryanair - wystarczy znaleźć voucher Ryanair na odpowiadającą nam kwotę i wpisać jego numer przy płatności.
Podobny myk możemy zastosować również w PolskimBusie - na głównej stronie wpisujemy kod promocyjny, dzięki czemu wszystkie rejsy będą za darmo!

Ta wypowiedź jest jakaś ironiczna czy faktycznie można tak pokombinować.
Pytanie może głupie, ale się nie znam na tym.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 10 Sie 2012 16:19 

codriver napisał(a):
luxyfer napisał(a):

Ta wypowiedź jest jakaś ironiczna czy faktycznie można tak pokombinować.
Pytanie może głupie, ale się nie znam na tym.

Można tak kombinować, ale szansa powodzenia jest znikoma :D
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 10 Sie 2012 16:26 
Awatar użytkownika

niebieski
Przepraszam za wypowiedz, ale co sie [...] z wami dzieje?! Maris wrzuca sposób na tanie bilety, ew. gdyby pojawił się kod - na darmowe (a przeszukaliscie googla? Wiecie, ze kody czasami sie pojawiają?!) a wy potraficie jedynie ironizowac? Kiedys przy tego typu postach pisało się "dziękuję", ew. próbowało, kombinowało dalej, szukało(by) sposoby na szwedzki/norweski bank.. A teraz?.. Szkoda mi nawet klawiatury aby pisać więcej.

Wszystkie kolejne posty nie na temat beda kasowane.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 10 Sie 2012 16:29 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.7%
złoty
Blackall napisał(a):
Przepraszam za wypowiedz, ale co sie [...] z wami dzieje?! Maris wrzuca sposób na tanie bilety, ew. gdyby pojawił się kod - na darmowe (a przeszukaliscie googla? Wiecie, ze kody czasami sie pojawiają?!) a wy potraficie jedynie ironizowac? Kiedys przy tego typu postach pisało się "dziękuję", ew. próbowało, kombinowało dalej, szukało(by) sposoby na szwedzki/norweski bank.. A teraz?.. Szkoda mi nawet klawiatury aby pisać więcej.

Wszystkie kolejne posty nie na temat beda kasowane.

Brawo!! Nalać Blackall'owi WÓDKI. Mam nadzieję, że nie zostanie to skasowane :D
Dopytam tylko (może nie zostanie skasowane) czy nikt z forumowiczów nie ma takiego konta w tych bankach ??

#12 PostWysłany: 10 Sie 2012 16:45 

Zbanowany
Pomysł genialny, poszukam dziś jakieś dalsze loty
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 10 Sie 2012 17:03 

niebieski
Blackall napisał(a):
Przepraszam za wypowiedz, ale co sie [...] z wami dzieje?! Maris wrzuca sposób na tanie bilety, ew. gdyby pojawił się kod - na darmowe (a przeszukaliscie googla?.

Praktycznie każdy pośrednik ma pole na wpisanie kodu, ale szansa na kod, który nie ma minimalnej kwoty zakupu jest nikła (raz był opodo.pl).
Sam motyw z dodawaniem dzieciaka w szukajce skyscanner jest stary jak świat, ale dopóki trzeba mieć konto w banku w Szwecji/Holandii/Portugalii żeby oszczędzić 30zł, albo trzeba liczyć na nieistniejące kody zniżkowe, to ma to mały sens.

Ale jeśli komuś zależy na ofertach z których praktycznie na da się skorzystać, to też dorzucam:

Holenderski pośrednik tix.nl sprzedaje bilety ze zniżką. Nie trzeba zabierać niemowlaka, a np. BZG-WAW kosztuje 11.80E, wystarczy rezerwować bezprowizyjną kartą iDEAL, bądź użyć kodu zniżkowego (którego, uprzedzam, nie ma).
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 10 Sie 2012 18:58 

Trochę to dziwne będzie jak nagle pojawi się tłum pasażerów z biletami dla niemowlaka, ale bez niemowlaka.
Ktoś już przerabiał taką opcję, pytają się o dziecko przy boardingu.
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 10 Sie 2012 19:00 
Awatar użytkownika

niebieski
Tomek73 napisał(a):
Trochę to dziwne będzie jak nagle pojawi się tłum pasażerów z biletami dla niemowlaka, ale bez niemowlaka.

"pół" tego forum tak leciało po akcji z opodo. Nie odprawiasz i nie ma problemu.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 10 Sie 2012 20:04 
Awatar użytkownika

złoty
Tomek73 napisał(a):

Swego czasu na lotnisku można było usłyszeć"Zosia znowu leci z niemowlakiem a bachora nie ma " :D

#17 PostWysłany: 10 Sie 2012 21:46 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
mikerus napisał(a):
Blackall napisał(a):
Przepraszam za wypowiedz, ale co sie [...] z wami dzieje?! Maris wrzuca sposób na tanie bilety, ew. gdyby pojawił się kod - na darmowe (a przeszukaliscie googla?.

Praktycznie każdy pośrednik ma pole na wpisanie kodu, ale szansa na kod, który nie ma minimalnej kwoty zakupu jest nikła (raz był opodo.pl).

No właśnie o to mi chodzi - jaki sens jest mówienie że z kodem zniżkowym za darmo jeśli nikt nie zna kodu zniżkowego? Oczywiście opcja na tanie loty całkiem fajna ale po co Maris mówisz o jakichś kodach zniżkowych :)
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 10 Sie 2012 22:00 

luxyfer napisał(a):
mikerus napisał(a):
Blackall napisał(a):

No właśnie o to mi chodzi - jaki sens jest mówienie że z kodem zniżkowym za darmo jeśli nikt nie zna kodu zniżkowego? Oczywiście opcja na tanie loty całkiem fajna ale po co Maris mówisz o jakichś kodach zniżkowych :)

chyba dobrze jest o nich wspomnieć jeżeli akurat w tym serwisie często się pojawiają. Możliwe, że mogę mieć dostęp do szweckiej karty więc jak się coś pojawi to będę wdzięczny za info :)
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 10 Sie 2012 22:03 
Awatar użytkownika

złoty
upeer napisał(a):

chyba dobrze jest o nich wspomnieć jeżeli akurat w tym serwisie często się pojawiają. Możliwe, że mogę mieć dostęp do szweckiej karty więc jak się coś pojawi to będę wdzięczny za info :)

A ja będę wdzięczny jak powiesz nam, że masz dostęp do tej szwedzkiej karty.

#20 PostWysłany: 10 Sie 2012 22:07 

Zbanowany
luxyfer,
Maris nie po raz pierwszy wywęszył dobry deal, a tu znowu pretensje. O kodzie zniżkowym napisał zapewne po to, by zmobilizować społeczność forum i wspólnymi siłami poszukać takowego. Niektóre kody są nieźle ukryte, tak jak od travelocity, który był aktywny miesiąc przed udostępnieniem na tym forum.
Przykre, najpierw chcielibyście mieć na tacy loty za free, a potem i tak opieprzycie marisa, że kupił ich najwięcej.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 34 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości