Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 28 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 28 Lis 2013 19:06 

Zbanowany
niebieski
mi sie najtaniej udalo uzyskac ~110zl do BCN
da sie taniej?
 Profil Relacje PM off  

Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN
Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵 Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵
#22 PostWysłany: 28 Lis 2013 19:08 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
gosiek napisał(a):
na czym polega ten "myk" bo jakoś nie złapałam? trzeba zmienić język?

Szukaj w ostatnich tematach o lotach DY do Hiszpanii.

Z promocji na Madryt, Malaga, Barcelona ta trasa wydaje się być najbardziej oklepana ;)
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 05 Lut 2014 14:20 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Odświeżę wątek... bo może ktoś nie otrzyma maila i przez to spóźni się na lot :)
Przed chwilą dostałem maila od OTA o zmianie godzin wylotu/przylotu. Sprawdziłem na Norwegianie i rzeczywiście tak jest dla mojego terminu (długi weekend majowy). Nie sprawdzałem czy dla wszystkich terminów się zmieniły, ale pewnie tak.

WAW-BCN poprzednio było 20:15-23:10, teraz jest 20:00-22:55 (czyli wylot/przylot jest 10 minut wcześniej)
BCN-WAW poprzednio było 16:45-19:40, teraz jest 16:00-18:55 (czyli wylot/przylot jest 45 minut wcześniej)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 06 Lut 2014 16:29 

mashacra napisał(a):
gosiek napisał(a):

Z promocji na Madryt, Malaga, Barcelona ta trasa wydaje się być najbardziej oklepana ;)

ehh, nie mozna normalnie napisac? jak nie chcesz pomoc to siedz cicho, moze ktos bardziej zyczliwy znajdzie w sobie wiecej checi na udzielenie normalnej odpowiedzi na proste pytanie.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 06 Lut 2014 16:40 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Krajów: 14 / 6.5%
rasing napisał(a):
mashacra napisał(a):
gosiek napisał(a):

ehh, nie mozna normalnie napisac? jak nie chcesz pomoc to siedz cicho, moze ktos bardziej zyczliwy znajdzie w sobie wiecej checi na udzielenie normalnej odpowiedzi na proste pytanie.

Nie podoba mi sie taka bezczelno-roszczeniowa postawa. Zwlaszcza pisana przez osobe, ktorej wklad w zycie forum jest niewielki. Jezeli ktos opisze sposob od A do Z, wtedy kazdy zagladajacy na strone bedzie mogl z niego skorzystac. Skorzysta XXX osob i myk zniknie, bo przewoznik doszuka sie bledu, albo skala jego wykorzystywania bedzie zbyt duza. Wiec zyczliwosc nie ma tu nic do rzeczy.

Powaznie, wkladajac w to odrobine wlasnej pracy i czasu bez trudnu pozna sie doszukac o co chodzi.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#26 PostWysłany: 06 Lut 2014 17:50 
Awatar użytkownika

srebrny
rasing napisał(a):

Jak chcesz to mógłbym, zarezerwować Ci te bilety, zapłacę własna kartą, a oddasz mi jak wrócisz i będzie Ci się podobało, jak nie to może komuś innemu będę mógł jeszcze kupić. [sarkazm]
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 06 Lut 2014 17:52 
Awatar użytkownika

Loty: 17
Kilometry: 31 857
Krajów: 9 / 4.2%
Naprawdę ta opcja jest nadal aktualna? Według wspomnianego myku i tematu, który to opisuje można korzystać np z siedzących całą dobę, a tam jest opcja dopłaty za bagaż? Czy nawet jeśli jej nie wybiorę, będę miał bagaż rejestrowany na bilecie? Zależy mi na tym, bo chce wziąć namiot.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 06 Lut 2014 17:59 
Awatar użytkownika

srebrny
mashacra napisał(a):
[sarkazm]

Nie wiem, ponieważ nie korzystałem.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 28 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: janusz oraz 13 gości