Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: New Plymouth - noclegi
#1 PostWysłany: 13 Lut 2026 16:05 
Awatar użytkownika

Loty: 202
Kilometry: 404 130
Krajów: 82 / 38.3%
złoty
Zatrzymałem się w hotelu The Devon Hotel i mogę go polecić. To nowoczesny obiekt w dobrej cenie.
Kilka najważniejszych plusów:
nowoczesne, estetyczne i wygodne pokoje,
możliwość skorzystania z bezpłatnej pralki i suszarki (czynne 7:00–21:00, proszek dostępny w recepcji),
na terenie obiektu znajduje się mały basen,
bezpłatny dostęp do siłowni i basenów w centrum sportowym nad oceanem – Todd Energy Aquatic Centre (kupon odbiera się w recepcji),
śniadanie dodatkowo płatne, około 35 NZD; część ciepła to typowe angielskie śniadanie, reszta to płatki i słodkie dodatki; kawa ziarnista z ekspresu Nescafé.
2 ludzi lubi ten post.
abelincoln uważa post za pomocny.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 13 Lut 2026 16:44 
Awatar użytkownika

złoty
To chyba nie jest duże miasteczko, szukając noclegu też wybrałem ten hotel - za tydzień z lekkim hakiem tam będę. :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Lut 2026 17:35 
Awatar użytkownika

złoty
Powierzchniowo miasto jest rozwlekłe i atrakcje są porozrzucane. Natomiast centrum miasta oraz promenada są przyjemne do spacerowania.
abelincoln lubi ten post.

#4 PostWysłany: 15 Lut 2026 18:27 
Awatar użytkownika

złoty
To sieciowy hotel wchodzący w skład Heritage Hotels. Może inne z poniższej mapy również mają wysoki standard w rozsądnej cenie.
Image

#5 PostWysłany: 14 Mar 2026 19:04 
Awatar użytkownika

złoty
Kończąc mój wątek tego hotelu, zdjęcia dwóch typów pokoi. Najpierw queen, a potem king.

Załącznik:
20260223_191636.jpg
20260223_191636.jpg [ 483.57 KiB | Obejrzany 122 razy ]

Załącznik:
20260225_183707.jpg
20260225_183707.jpg [ 403.85 KiB | Obejrzany 122 razy ]

Załącznik:
20260225_183701.jpg
20260225_183701.jpg [ 501.12 KiB | Obejrzany 122 razy ]

Sugeruję zwrócić uwagę na to, co za oknem, w jednym przypadku to parking, gdzie sporo ludzi chodzi i zagląda nam do pokoju, a w drugim przypadku goście w restauracji mogą sobie zerkać do naszego łóżka, jak miałem przez chwilkę otwarty balkon, to zaglądały do mnie biegające po tarasie dzieci - nie ma wygrodzenia. Widziałem też pokoje przy patio, które miały stoliki z baru tuż przy oknie - więc jeśli ktoś ma potrzebę prywatności, to trzeba mieć zasłonięte okno.

A i nie polecam kupowania śniadania - przy jednej z rezerwacji, nocleg ze śniadaniem był najtańszy, więc spróbowałem i byłbym mocno rozczarowany, gdybym coś dopłacał. Bardzo kiepska kawa, rozwodniony sok oraz pieczywo tostowe, drzem i niewiele więcej. Dania na ciepło - fasolka i kiełbaska - niewarte kalorii. Kompletnie nie warto.

Nie było wspomniane, ale dla gości są dostępne rowery. W sezonie 2h za darmo, poza można wypożyczyć na dłużej.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość