Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Sie 2017 23:09 

Dokąd
  • Manila

Data wylotu
  • 07.02.2018

Data powrotu
  • 27.02.2018

Długość pobytu
  • 20-22

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 5

Sam znalazłem
  • znalazłem loty Air China z 3dniową przesiadką w Pekinie, za 2650zł na osobę. Wydaje się, że można by taniej

Dodatkowe informacje
  • zalezy na ok 15-17 dniowym pobycie na Filipinach+ ok 3 dni na zwiedzanie dużego miasta na przesiadce (w Dubaju już byłem), więc raczej coś innego - Pekin, Hongkong, ewentualnie Doha czy Singapur.
    no i 2 dni zlecą na loty, wiec zrobi się ok 20-22 dni
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 07 Sie 2017 23:20 

Loty: 20
Kilometry: 67 605
Krajów: 8 / 3.7%
niebieski
Z Londynu air China kupilam za ok 1400 za z 60h w Pekinie.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Sie 2017 01:24 

niebieski
dokladnie - Air China bywa w tej cenie
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 08 Sie 2017 13:01 

z lon 1651zl:
https://www.kayak.co.uk/flights/LON-MNL ... 018-02-28/ + dolot do Londynu
 PM off  

#5 PostWysłany: 09 Sie 2017 09:56 

wciąz wliczając w to dolot do UK i czas w związk uz tym stracony jak i to, że jednak nie ma tego przestoju (a w opcji multi-city - czyli z nienatychmiastową przesiadką trzeba dopłacić) zrobi się to ok 2,5k
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 09 Sie 2017 11:55 

zalezy jak na to patrzysz, bo ktos moze spojrzec ze leci sie z Londynu a nie Warszawy to tez bedzie trzeba nowy garnitur kupic a to koszt 5000zl wiec sie nie oplaca
masz za 2600 lot i pytasz czy da sie taniej to podrzucamy opcje

ten lot z Londynu mozesz rozbic na lot z dluzsza przesiadka (3dni, bez wizy w pekinie) w prawie tej samej cenie (1653zl):
https://www.kayak.co.uk/flights/LON-PEK ... 018-02-28/

do Londynu tez zalezy, ostatnio do mnie trojka znajomych wpadla za 80zl RT..

ale do sedna, jak chcesz znalezc dzis to musi obnizyc komfort dla ceny - mozesz tez czekac na okazje do lutego ale.. moze sie nie pojawic - twoj lot twoj wybor
 PM off  

#7 PostWysłany: 09 Sie 2017 12:16 

Dzieki @andiron. Zdaję oczywiście sobie sprawę z tych rzeczy, które pisałeś, ale też nieraz mam wrażenie, że inni podróżują jakoś taniej i choćby przez to pytanie chciałem się dowiedzieć, gdzie tkwi ten sekret.

Co do tej oferty, którą mi znalazłeś to brzmi bardzo ciekawie. Pytanko tylko co do tej strony kayak. Jak znalazłeś (używając funkcji multi-city), że akurat w tych datach są tak korzystne ceny? metodą prób i błędów czy jest gdzies możliwość uruchomienia takiego matrixu z cenami i datami, jak to można obczaić na niektórych wyszukiwarkach lotów bez użycia funkcji multi-city?

Dzięki!
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 09 Sie 2017 13:50 

mozesz zrobic plus minus 3 dni ale tylko na tej samej trasie w locie powrotnym, open jaw nie dziala:
https://www.kayak.co.uk/flights/LON-MNL ... -flexible/

reszta prob i bledow, air china czesto pozwala na wydluzenie przesiadek gdyz lekko im to na reke bo kasa zostanie w chinach
 PM off  

#9 PostWysłany: 09 Sie 2017 16:57 

Loty: 20
Kilometry: 67 605
Krajów: 8 / 3.7%
niebieski
Wyszukuje mutlicity na momondo bo jest szybcej nawet probujac w roznych kombinacjach ale bilety kupuje na stronie linii i tamze kupilam na stronie Air China bylo zreszta taniej.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość