Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Kwi 2012 17:54 

Cześć.

Szukam powoli biletów na urlop, muszę się wstrzelić w pierwsze dwa tygodnie sierpnia (2-3 dni w Rzymie)
Lot z Warszawy i powrót też tam, obojętne czy Wizzair czy Ryan.

Na razie te bilety są cholernie drogie, 350zł RT dla mnie to masakra, biorąc pod uwagę, że latałam za 15zł w jedną stronę, a w październiku lecę za 60zł.

Czy bilety jeszcze stanieją czy chwytać dzisiejsze 125zł do Rzymu i polować na powrót, żeby spadł poniżej 230zł? Myślicie, że jest szansa na cenę w okolicach 100zł RT czy nie bardzo w tym okresie?
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 14 Kwi 2012 18:15 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
Krajów: 9 / 4.2%
W sierpniu na pewno nie możesz liczyć na ceny w wysokości 15 czy 60 zł. Złapać promocję na wakacje, a szczególnie na sierpień jest bardzo ciężko. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że w zeszłym roku bardziej opłacało mi się lecieć z Rzymu do Polski RT w sierpniu Austrianem z przesiadką w Wiedniu niż Wizzem czy Ryanem (no ale niestety, miałam bardzo mało elastyczne daty podróży).

A swoją drogą, mam nadzieję, że jesteś świadoma jak wygląda Rzym w sierpniu :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 14 Kwi 2012 18:46 

Dzięki za odpowiedź. To co robić- rezerwować już, bo będą powoli ceny rosły czy jeszcze z miesiąc próbować polować?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Kwi 2012 18:56 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
Krajów: 9 / 4.2%
Ciężko coś doradzić. Poobserwuj jeszcze jak się będą zachowywały ceny i podejmij decyzję.
A tak na marginesie, za 345 zł to do Rzymu w lipcu można było polecieć LOTem (ostatnia szalona środa).
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 14 Kwi 2012 19:18 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.7%
yoaneska napisał(a):
Dzięki za odpowiedź. To co robić- rezerwować już, bo będą powoli ceny rosły czy jeszcze z miesiąc próbować polować?

Nie zawsze tanie linie sa tansze od tradycyjnych, wiec lepiej poszperac tez w LOT, tak jak pisze kredka.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 30 Kwi 2012 18:41 

Udało mi się ustrzelić za 158zł RT :lol: :lol: :lol:
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 01 Maj 2012 01:38 
Awatar użytkownika

niebieski
Super oferta:) sam szukałem lotów na majorke w polowie maja, ale lot ze znajomymi, ktorzy nie chcieli wyczekiwac do konca i koniec koncow placilismy po 240zl RT na ok. miesiąc przed odlotem, a tydzień później wskoczyły loty za ok 180zł RT, więc czasami cierpliwość popłaca ;) ale nigdy nie ma na to reguły.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości