Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Kwi 2017 09:30 
Awatar użytkownika

Dokąd
  • Bułgaria Burgas

Data wylotu
  • 12.06.2017

Data powrotu
  • 30.06.2017

Długość pobytu
  • 7 -14 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • Mniej więcej 500-700 za osobę , szukam taniej jeśli to mozliwe

Ostatnio edytowany przez michzak, 19 Kwi 2017 10:10, edytowano w sumie 1 raz
B
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 19 Kwi 2017 09:40 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Poluj na chartery
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 19 Kwi 2017 10:07 

HON fly4free
może tak:
Załącznik:
rze-sof boj-ktw.png
rze-sof boj-ktw.png [ 59.17 KiB | Obejrzany 2107 razy ]
Sofia-Burgas - pociąg/autobus, ok 50-60 zł/os
całość wyjdzie ~1260 zł / 4 os. -> ~315 zł/os

ew. powrót 24/06 - wizz do Warszawy w tej samej cenie

e: ew. mały stop w Sofii i wieczorem 13/06 samolotem
Załącznik:
SOF_-_BOJ,_13.06._2017-04-19_10-17-53.png
SOF_-_BOJ,_13.06._2017-04-19_10-17-53.png [ 4.31 KiB | Obejrzany 2099 razy ]
 Profil Relacje PM off
zanaw lubi ten post.

#4 PostWysłany: 19 Kwi 2017 11:04 
Awatar użytkownika

Dziękuje . Bardzo fajna opcja problem jest taki ze podróżujemy z dwójka dzieci rocznych wiec wyprawa owszem możliwa ale trudna do zrealizowania , gdyby nie ten stop w Berlinie byłoby super . Możemy tez opóźnić wyjazd i wrócić w połowie lipca . Szukam dalej :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 19 Kwi 2017 11:22 
Awatar użytkownika

Moim zdaniem poluj na czartery.W zeszłym roku kupiłem Grecję za 200zł w obie strony ,a 300-400 bez problemu trafisz szczególnie w czerwcu.Aczkolwiek,pytanie dodatkowe czy dobrze przemyślałeś Bułgarię (jeśli tak to ,dobry hotel) bo tam syf jest.A morze w czerwcu nie będzie jeszcze takie nagrzane.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 19 Kwi 2017 11:23 
Awatar użytkownika

Loty: 129
Kilometry: 280 091
Krajów: 34 / 15.9%
niebieski
To może zobacz właśnie czartery?

Np. TUI - 11 dni za 1454 zł:

Załączniki:
burgas.JPG
burgas.JPG [ 20.87 KiB | Obejrzany 2056 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 19 Kwi 2017 11:35 

Stefan Musiał napisał(a):
pytanie dodatkowe czy dobrze przemyślałeś Bułgarię (jeśli tak to ,dobry hotel) bo tam syf jest.A morze w czerwcu nie będzie jeszcze takie nagrzane.

Jaki syf? Słoneczny Brzeg to o wiele wyższy standard i porządek niż np. nad polskim morzem. Co innego np. Złote Piaski - nie tyle może co "syf" tam panuje, ale w niektórych miejscach czas się tam zatrzymał.

zanaw napisał(a):
Bardzo fajna opcja problem jest taki ze podróżujemy z dwójka dzieci rocznych

Ja byłem z 16-miesięcznym dzieckiem na Słonecznym Brzegu przez 2 tygodnie we wrześniu - mogę szczerze polecić to miejsce. W maju ponownie wybieramy się tam na 3 tygodnie.

Skoro Ty planujesz w czerwcu wyjazd, to - przy odrobinie szczęścia - będziesz mógł z rodziną korzystać z kąpieli w morzu. Plaże są tam na dość wysokim poziomie. Nie mniej - nawet bez kąpieli w morzu - na Słonecznym Brzegu z małym dzieckiem można miło spędzić czas.

zanaw napisał(a):
Możemy tez opóźnić wyjazd i wrócić w połowie lipca . Szukam dalej :)

Osobiście lipiec ja bym Tobie odradzał. Potrafi tam być bardzo ciepło, co jeszcze można znieść. Jednak ogromne tłumy ludzi w tym czasie mogą spowodować, że pobyt z małymi dziećmi nie będzie należał do najłatwiejszych - np. przepełnione plaże, drogie hotele, ogólnie wyższe ceny różnych atrakcji itp.

Być może lepiej będzie jeśli Ty poczekasz na oferty Last Minute z biur podróży? W poprzednim sezonie, w drugiej połowie maja i niemalże przez cały czerwiec (aż do rozpoczęcia wakacji szkolnych) pojawiało się wiele bardzo ciekawych ofert - dla rodziny z jednym dzieckiem, tydzień z śniadaniem i/lub obiadokolacją kosztował w granicach 1000 zł, (ZA WSZYSTKICH); rekordowa oferta to było ok. 800 zł (ZA WSZYSTKICH). Opcja z All-Inclusive nas tydzień NA WSZYSTKICH wychodziła o 500-700 zł drożej (w zależności od oferty). Z dwójką małych dzieci wychodziło to niewiele drożej (ok. 100-200 zł więcej).
 PM off  

#8 PostWysłany: 19 Kwi 2017 11:52 
Awatar użytkownika

Odnośnie Bułgarii bardzo dużo osób skarżyło się tam na zatrucia pokarmowe i brak higieny.Mój wujek rodowity Bułgar mieszkający obecnie w Szwecji ,również podczas pobytu w niezłym hotelu miał dolegliwości żołądkowe.Dlatego też z małymi dziećmi naprawdę dobry hotel lub żywienie się samemu.Co do szukania czarterów zakładam ,że kolega będzie brał ze sobą walizkę pampersów i tutaj przyda się rejestrowany bagaż który przy czarterze jest w cenie.Odnośnie lastów w biurach podróży czekać można ,w 2015 zapłaciłem 4,5tys za 4 osoby(2 dorosłych ,dziecko 4 lata i niemowlę) w Grecji na 2 tygodnie All(wylot z KTW 29 czerwca).Aczkolwiek na cuda bym obecnie nie liczył ,sytuacja w Turcji sprawia ,że ludzie przerzucają się na inne kierunki właśnie na Bułgarię i Grecję.A przy założeniu krótkiego lotu z małym dzieckiem ,nie ma zbyt wielkiego wyboru kierunków.Sam obecnie szukam czegoś dla 2 dorosłych i 2-ki dzieci 3 lata i 7 lat i cenowo jest narazie miazga.Tyle,że ja płace już niestety full za bilety.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 19 Kwi 2017 12:04 

niebieski
zanaw napisał(a):
Dziękuje . Bardzo fajna opcja problem jest taki ze podróżujemy z dwójka dzieci rocznych wiec wyprawa owszem możliwa ale trudna do zrealizowania , gdyby nie ten stop w Berlinie byłoby super . Możemy tez opóźnić wyjazd i wrócić w połowie lipca . Szukam dalej :)

W połowie lipca to będzie drożej.Czerwiec jest dobrym pomysłem i tego się trzymaj.Od 17.VI(20.VI taniej)masz z KTW bezpośrednie loty W6 poszperaj w ofercie WizzTours na tej trasie z promocyjnym kodem LONGSUMMER.Jeśli lecicie w 2 pary każda z dzieckiem poniżej 2 lat to opłaca się zrobić dwie osobne rezerwacje z użyciem kodu w tym samym hotelu .Dzieci do 2 lat dopisuje się potem do rezerwacji za cenę lotu infanta czyli ok.54 E RT hotel mają gratis trzeba tylko patrzeć by nie miał opcji,że nie przewiduje pobytu dzieci ;)
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 19 Kwi 2017 15:19 
Awatar użytkownika

Po pierwsze dziękuje za wszystkie odpowiedzi . Myśle ze zaczekam i będę szukał lotu czarterowego za jakiś czas. Co do samej bulgari to moja rodzina jeździ tam od lat nie jesteśmy typowymi turystami hotelowymi . Moi rodzice maja tam mieszkanie i samochód na stałe, znam wszystkie plaże wiem gdzie dobrze zjeść i co kupić w okolicach burgas . Zazwyczaj jest wyjazd rodzinny małym busem ale w tym roku ze względu na dzieci wybieramy samolot . Gdyby ktoś wybierał się to służę rada :) Bułgaria jest piękna tylko trzeba wiedzieć gdzie pojechać żeby nie zastać dzikich tłumów .pozdraiwam
 Profil Relacje PM off
miriam lubi ten post.

#11 PostWysłany: 19 Kwi 2017 17:27 
Awatar użytkownika

Czy ktoś mógłby powiedzieć mi czy jakieś loty czarterowe oprócz small planet i tui?
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 19 Kwi 2017 17:29 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 154 305
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
Rainbow Tours
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości