Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Mar 2017 12:09 

Dokąd
  • Cała Polska

Data wylotu
  • 17.03.2017

Data powrotu
  • 31.03.2017

Długość pobytu
  • 2-3 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Gdańsk 42 zł/osoba

Dodatkowe informacje
  • Witam.
    Jako, że rośnie mi mały pasjonat lotnictwa chciałbym mu zrobić pierwszą wycieczkę samolotem. W grę wchodzi 2 połowa marca. Niestety sam nie wiele latam i nie orientuję się mocno w temacie takich wypadów. Chciałbym, żeby była to może na początek wycieczka krajowa, bez bagażu rejestrowanego. Chyba, że naprawdę jakiś lot w Europę gdzie lotnisko nie będzie 50 km od głównego ośrodka i będzie co zobaczyć w te 2-3 dni. Gdzie i jakimi liniami najlepiej się udać? Czy są jakieś zniżki ze względu na dziecko (5 lat)? Co byście polecili? :) Chciałbym, żeby było to rozwiązanie w miarę budżetowe :)

Dzięki za odpowiedzi.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 14 Mar 2017 12:27 

Loty: 1
Kilometry: 3 789
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
Jak lot do Gdańska to proponuje: jedna z naszych wypraw do trójmiasta z Wrocławia -jeszcze z OLT Eurolotem i Ryanair
Nocleg blisko lotniska : Hampton by Hilton Gdansk Airport 50m od lotniska - można sobie zobaczyć latające samoloty.
I tak zależny my zwiedzaliśmy z właśnie z 6 i 4 latkiem -jedna z opcji: każde miasto to osobny pobyt, ale było ciepło i można było połączyć to z plażowaniem:
Gdynia : Oceanarium , statki w porcie wojskowym -ORP Błyskawica, a potem plaża i rybka na obiad na deptaku.
Sopot - muzeum techniki http://experyment.gdynia.pl/pl/
Gdańsk -rejs statkiem pirackim wypływa z okolic "Żurawia" i do tego teraz jest ten "młyn diabelski".
W Gdańsku super niedrogie odiady ul.Szeroka 11 -Bar turystyczny.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 14 Mar 2017 12:43 
Awatar użytkownika

Loty: 140
Kilometry: 261 091
Krajów: 41 / 19.2%
Ja bym stawiała na Wrocław, chociażby coś takiego:
Załącznik:
wycieczka.JPG
wycieczka.JPG [ 47.35 KiB | Obejrzany 1484 razy ]

Dlaczego?
1. Loty są w środku dnia, więc jest szansa na ładne widoki + nie musicie gnać na lotnisko wcześnie rano.
2. Lecicie z Okęcia, więc dojazd jest szybki i prosty (nie trzeba się tłuc do Modlina). Okęcie zrobi też większe wrażenie na dziecku, to prawdziwe międzynarodowe lotnisko - dużo się dzieje, można spotkać egzotycznych podróżnych :)
3. Lotnisko we Wrocławiu jest dobrze skomunikowane z centrum miasta - pod terminalem wsiadacie w autobus nr 106, wysiadacie na Podwalu i stąd dwa kroki na Rynek...
4. ... a na Rynku (jak i w całym Wrocławiu) można szukać krasnali :) Myślę, że dla pięciolatka będzie to całkiem fajna atrakcja. W punktach informacji turystycznej czy w kioskach można kupić specjalnie pod dzieci przygotowane mapki czy foldery z krasnalami - pod tym względem Wrocław ma fajną ofertę. Gdzie nie pójdziecie, możecie się natknąć na sympatycznego krasnala :) Tu jest mapa: http://krasnale.pl/mapa-poszukiwacza-krasnali/
5. Z innych atrakcji: jest zoo, jest ogród botaniczny, są wyspy, mosty, można wybrać się na rejs po Odrze, można wejść na mostek pokutnic, obejrzeć największa makietę kolejową w Polsce ("Kolejkowo")... Myślę zresztą, że to atrakcje nie tylko dla dziecka ;)

-- 14 Mar 2017 11:58 --

A tak w ogóle to witaj na forum fly4fre @art212, dopiero zobaczyłam, że dzisiaj dołączyłeś :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości