Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 34 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Mar 2017 10:38 

Utknęłam w Bristolu u ( Anglia) nie mam jak sie wydostać , na tych wszystkich "site-ach" jak Skyskanner ,Momondo czy AZair.eu widziałam ceny które były na tyle niskie ze wydawało mi sie ze jak dolece do Anglii to kupie coś na miejscu dalej, nie byłam pewna czy wrócić do kraju przez Gran Canaria czy Fuerteventurę...ceny były takie niskie..co sie okazuje ze jak wchodzisz na te ceny to one podskakują i to wysoko...wiec nie wiem po co te search engines w ogóle są jesli ceny sa na nich nieaktualne.
Patrze po Ryan air site bezpośredni , tak jak na Wizzair...cena z Bristolu do Poznania która była wczoraj na dziś £67 dziś rano na dziś 11 marca jest juz £97 ...wiec inne pewnie podobnie podrożały ..szukam do gdziekolwiek , juz nie dbam , jestem z Pomorskiego zachodniego wiec Bydgoszcz , Gdańsk sa najbliższe ale poleciała bym nawet na drugi koniec Polski gdyby cena była lepsza bo pociągi w kraju juz nie są drogie, wydawało mi sie że nie spędzę kilka dni gdzieś gdzie jest ciepło zanim wrócę do kraju ale widzę ze te ceny które widziałam sa nierealnie i teraz juz bym tylko chciała do kraju wrócić ...nie tylko dzisiaj ale w przeciągu dwóch następnych dni jesli ceny by były lepsze...jesli ktoś wie o jakichś przelotach proszę sie podzielić , ja mam wreszcie darmowy internet ..na lotnisku dają godzinę i na tym koniec darmowego netu...wiec będę tez szukać ,
Z nie chce zeby ktoś za mnie szukał ale jestem w " nieciekawej sytuacji" ...

Sent from my iPad using Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 13 Mar 2017 14:03 

ola.olka.104 napisał(a):
Utknęłam w Bristolu u ( Anglia) nie mam jak sie wydostać , na tych wszystkich "site-ach" jak Skyskanner ,Momondo czy AZair.eu widziałam ceny które były na tyle niskie ze wydawało mi sie ze jak dolece do Anglii to kupie coś na miejscu dalej, nie byłam pewna czy wrócić do kraju przez Gran Canaria czy Fuerteventurę...ceny były takie niskie..co sie okazuje ze jak wchodzisz na te ceny to one podskakują i to wysoko...wiec nie wiem po co te search engines w ogóle są jesli ceny sa na nich nieaktualne.
Patrze po Ryan air site bezpośredni , tak jak na Wizzair...cena z Bristolu do Poznania która była wczoraj na dziś £67 dziś rano na dziś 11 marca jest juz £97 ...wiec inne pewnie podobnie podrożały ..szukam do gdziekolwiek , juz nie dbam , jestem z Pomorskiego zachodniego wiec Bydgoszcz , Gdańsk sa najbliższe ale poleciała bym nawet na drugi koniec Polski gdyby cena była lepsza bo pociągi w kraju juz nie są drogie, wydawało mi sie że nie spędzę kilka dni gdzieś gdzie jest ciepło zanim wrócę do kraju ale widzę ze te ceny które widziałam sa nierealnie i teraz juz bym tylko chciała do kraju wrócić ...nie tylko dzisiaj ale w przeciągu dwóch następnych dni jesli ceny by były lepsze...jesli ktoś wie o jakichś przelotach proszę sie podzielić , ja mam wreszcie darmowy internet ..na lotnisku dają godzinę i na tym koniec darmowego netu...wiec będę tez szukać ,
Z nie chce zeby ktoś za mnie szukał ale jestem w " nieciekawej sytuacji" ...

Nadal nie moge sie wydostać z Angli..przejechałam autobusem do Londynu...
Czy ktoś mógłby doradzić jak najtaniej jak sie da wydostać sie i dojechać , poleciec do kraju...? Z góry dziękuje, to juz piąty dzień jak tu utkwilam...przez ten czas piechota bym doszła:(

Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Mar 2017 14:10 
Awatar użytkownika

Loty: 225
Kilometry: 260 138
Krajów: 30 / 14.0%
niebieski
Pojutrze masz ze Stansted Szczecin za 26 GBP, a jutro Olsztyn za 31 GBP lub Szczecin za 46 GBP
ola.olka.104 lubi ten post.
ola.olka.104 uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 13 Mar 2017 14:12 

Zaraz sprawdzę,na ryan?

Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 13 Mar 2017 14:14 
Awatar użytkownika

Loty: 225
Kilometry: 260 138
niebieski
tak

#6 PostWysłany: 13 Mar 2017 14:22 

HON fly4free
@‌ola.olka.104‌
jak ty patrzysz na te rozkłady? - dzisiaj rano miałaś ryana z Bristolu do Krakowa za niecałe 60 gbp (sprawdzałem wczoraj wieczorem, ale to było tak oczywiste połączenie, że nie przypuszczałem, że sama na to nie wpadniesz i jeszcze jesteś w Anglii...)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 13 Mar 2017 14:59 

Ten Bristol był jeszcze przed wczoraj od dwóch dni jestem w Londynie....zeby było wiecej możliwości:)

Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 13 Mar 2017 15:05 
Awatar użytkownika

Loty: 22
Kilometry: 35 530
Krajów: 9 / 4.2%
???

Załączniki:
ladekzdroj.PNG
ladekzdroj.PNG [ 20.74 KiB | Obejrzany 1614 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 13 Mar 2017 15:09 

Dodatkowo dwa dni tutaj ..juz mi te 5 dni ...jutro pewnie wezmę albo Olsztyn...ale pewnie następnego dnia dojadę stamtąd do domu , właśnie sprawdzam albo pomyśle o Szczecinie ale on droższy , to tylko dolot...przelot juz duzo wiecej kosztował niż miał.:(

Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 13 Mar 2017 15:10 
Awatar użytkownika

Loty: 22
Kilometry: 35 530
Krajów: 9 / 4.2%
Londyn-Stansted do Gdańsk
WT 14 marca
09:25 50 GBP
18:35 42 GBP

ŚR 15 marca
09:25 30 GBP 1 bilet
 Profil Relacje PM off

#11 PostWysłany: 13 Mar 2017 15:36 

Ja ten Gdańsk sama juz od dwóch dni mecze, Gdańsk do mojego położenia pasuje idealnie...wiec jest tak , wczoraj jak chciałam kupić to jak dusiłam " continue " mam wersje angielska, to nic sie nie działo i nie mozna było kupić, dzisiaj ceny podskoczyły na ten kierunek ale dalej próbowałam kupić pomimo ze drożej , tym razem przechodziło ale cena podskakiwała do 60£ wiec jak dla mnie to super drogo.

Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 13 Mar 2017 15:44 

niebieski
60GBP to super drogo?
Moze tak.

Ale chcesz dla 20GBP oszczednosci 2-3 dni koczowac na dworcu?
Przeciez kazdy dzien to wydatki bo raczej jesc za darmo nie dostajesz.
Poza tym wez pod uwage sam dojazd na Stansted itp ... za darmo to najwyzej autostopem.

A co podbijania cen to nie wiem gdzie sprawdzasz bo ja tyle biletow kupilem i takich sytuacji nie mialem.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#13 PostWysłany: 13 Mar 2017 15:45 

Loty: 688
Kilometry: 1 366 499
Krajów: 64 / 29.9%
niebieski
normalnie dochodzi do platnosci bez problemu na stronie ryan aira, wiec ty chyba po prostu nie chcesz wracac ;)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#14 PostWysłany: 13 Mar 2017 15:48 

HON fly4free
ola.olka.104 napisał(a):
Ja ten Gdańsk sama juz od dwóch dni mecze, (...) cena podskakiwała do 60£ wiec jak dla mnie to super drogo.
ja cię nie rozumiem...
trzeci dzień w tej Anglii siedzisz rozbijając się autobusami, bo uważasz, że przepłacisz 20 funtów za bilet. podlicz koszty tego pobytu...
rozumiem oszczędność. ale jak to nazwać?
 Profil Relacje PM off

#15 PostWysłany: 13 Mar 2017 15:53 

Ludzie popełniają błędy, jak napisałam o pomoc 5 dni temu to nie dostałam żadnej odpowiedzi , tak juz 5 ty dzień tu jestem , nie myślałam ze tak wyjdzie z góry, pewnie ze mnie to wyjdzie wiecej niż to 60 £ ..do tego od tygodnia nie śpię :(

Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 13 Mar 2017 15:55 

lataczuk napisał(a):
normalnie dochodzi do platnosci bez problemu na stronie ryan aira, wiec ty chyba po prostu nie chcesz wracac ;)

Moze u nich kupowałeś i nie miałeś takiej sytuacji, ja nie wracam do kraju ja przyjeżdżam do kraju na teraz juz tydzień bo w Anglii mi drugi tydzień ucieka...
Nie mam powodu zeby wymyślać , Gdańsk to bym miała super , jedynie Bydgoszcz by od niego była lepsza...

Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 13 Mar 2017 15:56 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Może zainwestuj pewnie ze 3 GBP w kawiarenkę internetową, żeby kupić ten bilet, skoro od 5 dni strona Ryanair nie współpracuje z iPadem?
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#18 PostWysłany: 13 Mar 2017 16:14 

michzak napisał(a):
Może zainwestuj pewnie ze 3 GBP w kawiarenkę internetową, żeby kupić ten bilet, skoro od 5 dni strona Ryanair nie współpracuje z iPadem?

Boli cie coś to idź do doktora a sie do ludzi nie do...

Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 13 Mar 2017 16:16 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 626
Kilometry: 1 375 209
Krajów: 75 / 35.1%
Do usuniecia taki trolling
2 ludzi lubi ten post.

#20 PostWysłany: 13 Mar 2017 16:17 
Awatar użytkownika

niebieski
Kup jak najszybciej bilet bo podrożeje i dalej będziesz spać na dworcach i lotniskach. Jak jest 36,99£ to taka sama cena powinna być przy płatności. Nie musisz kupować ubezpieczenia itp.

Załączniki:
_20170313_151042.JPG
_20170313_151042.JPG [ 80.63 KiB | Obejrzany 1149 razy ]
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 34 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości