Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Mar 2017 20:46 

Loty: 12
Kilometry: 62 544
Krajów: 6 / 2.8%
niebieski
  • Najlepiej Warszawa, ale cała Polska wchodzi w grę.

Dokąd
  • Sztokholm Arlanda

Data wylotu
  • 24.04.2017

Data powrotu
  • 13.05.2017

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • Air Baltic ~ 570 zł

Dodatkowe informacje
  • Siema,

po wielu poszukiwaniach powoli tracę nadzieję na znalezienie lotu na Arlandę w rozsądnej cenie. Polowałem na Szaloną Środę i cenę ~399zł, ale niestety przez kilka miesięcy próżno było na to liczyć.
    Potrzebuję lotu dla trzech dorosłych osób na lotnisko Arlanda. Przylot ma być najpóźniej ok. 17.
    Bagaż - może być podręczny + jakiś jeden rejestrowany na 3 osoby, ale to nie jest problem.

Jeżeli nie będzie niczego sensownego to pozostanie Skavsta + dojazd, ale cenowo nie wychodzi to dużo lepiej niż znaleziony Air Baltic.

Może ktoś ma jakiś pomysł? :)

Dzięki!

Zapraszam również na profil facebookowy: https://www.facebook.com/seetheworld89/
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 08 Mar 2017 21:42 

HON fly4free
a ten airBaltic za 570 zł to nie jest przypadkiem połączenie z nocnymi przesiadkami w obie strony?
wydaje się, że lepszym rozwiązaniem jest UIA w podobnej cenie (nie podałeś godziny powrotu, więc trudno zgadnąć, czy akurat to ci przypasuje)
Załącznik:
waw-arn.png
waw-arn.png [ 12.52 KiB | Obejrzany 1585 razy ]
Skavstą bym sobie głowy nie zawracał
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Mar 2017 00:31 

Loty: 12
Kilometry: 62 544
Krajów: 6 / 2.8%
niebieski
@‌pemat‌ Air Baltic był z przyzwoitymi godzinami lotów, niestety teraz pozostały tylko te z nocnymi przesiadkami.
Co do Ukrainian Airlines - martwi mnie, że przesiadka w mniej niż godzinę może być problematyczna. Tego dnia wieczorem mam wylot w drogę do Australii i nie mogę sobie pozwolić na zagubienie bagażu czy przeniesienie lotu do Sztokholmu (opóźnienia itd.)

Zapraszam również na profil facebookowy: https://www.facebook.com/seetheworld89/
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Mar 2017 02:18 

HON fly4free
no to może jednak ta Skavsta:
GDN-NYO, Ryanair - 139 zł/os
Załącznik:
gdn-nyo.png
gdn-nyo.png [ 15.21 KiB | Obejrzany 1510 razy ]
NYO-ARN, autobus 515, 830 - 224 SEK (~100 zł) -> sj.se
Załącznik:
nyo-arn.jpg
nyo-arn.jpg [ 25.43 KiB | Obejrzany 1510 razy ]
kupując bilety osobno - 515 w autobusie, 830 na swebus.se - zapłacisz: 32 + 179 = 211 SEK

powrót airberlin
do Krakowa,
Załącznik:
arn-krk.png
arn-krk.png [ 6.68 KiB | Obejrzany 1510 razy ]
łącznie ~530 zł (+bagaż, dojazdy)

lub do Warszawy
Załącznik:
arn-waw.png
arn-waw.png [ 6.22 KiB | Obejrzany 1510 razy ]
łącznie ~570 zł (+bagaż, dojazdy)
 Profil Relacje PM off
Mikolaj2206 lubi ten post.
Mikolaj2206 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości