Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Kolumbia
#1 PostWysłany: 24 Lis 2016 12:14 

• najlepiej Kraków(idealne połączenie Kraków-Amsterdam-Bogota), Warszawa, Praga

Dokąd
  • Bogota

Data wylotu
  • 31.12.2016

Data powrotu
  • 17.01.2017

Długość pobytu
  • 14-16

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Jakiś czas temu widziałam połącznie w cenie 2800 przez Turcje (teraz nie mogę już takiego znaleźć) , z przesiadką w Amsterdamie 3500..

Dodatkowe informacje
  • Szukam połączenie do Kolumbii w najlepiej na początku stycznia 2017 (lub w styczniu lub nawet w lutym - jeśli bedzię dobra cena) - super gdy się znalazło poniżej 3000 - obecnie nie widzę żadnego takiego połączenia
    Będę bardzo wdzięczna za wszelkie wskazówki :)
    Rozważam też inne miejsca w tym terminie, ale nastawiłam się już na Kolumbie ;)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Kolumbia
#2 PostWysłany: 24 Lis 2016 18:55 

Hej,

ciężko znaleźć w tym okresie loty w korzystnych cenach. W okresie sylwestrowo noworocznym, udało mi się znaleźć tylko ten lot z Warszawy przez IST Turkish Airlines za około 2800 PLN (wylot w sylwestra)

http://www.momondo.de/flightsearch/?Sea ... e&NA=false

Jedyną możliwość ZBICIA CENY widzę w lotach przez USA
Tutaj przykładowy lot z Wiednia przez Amsterdam i Atlantę na początku lutego za około 2300 PLN

http://www.momondo.de/flightsearch/?Sea ... e&NA=false

z noclegiem w Atlancie można zejść do 2150 PLN

pzdr
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Lis 2016 20:43 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Z Mediolanu do Cartgeny, z Madrytu do Bogoty za 2200-2300 zł.

Załączniki:
bogota.png
bogota.png [ 100.33 KiB | Obejrzany 1471 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Lis 2016 21:46 

no to @krasnal czarodziej Ci wyczarowal. Naprawde dobra cena. sama Ci szukalam i jestem pod wrazeniem jego propozycji.

Mediolan- tano dostaneisz sie do bergamo z kilku miast polski, no madryt troche trudniej. zalezy co Ci bardziej odpowiada - cartagena czy bogota- ja przynajmniej zwykle pewniej czuje sie z kombnowaniem lotniska w europie niz gdzies na koncu swiata. szczegolnie ze w kolumbii naprawde ciezko dogadac sie w innym jezyku niz hiszpanski.

No nic. Zycze powodzenia w wyprawie ! ;-)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości