Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Sie 2016 14:01 

Dokąd
  • wyspy morza śródziemnego

Data wylotu
  • 03.09.2016

Data powrotu
  • 25.09.2016

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • nie znalazłam żadnych ofert na wrzesień/wysypy kanaryjskie mnie nie interesują

Dodatkowe informacje
  • Witam,
    atrakcyjnych ofert bez liku, ale o dziwo żadnych na wrzesień... dlaczego? Szukam promocyjnego lotu na jedną z wysp morza śródziemnego, marzy mi się Sardynia, Santorini. Zależy mi na 2-tygodniowym pobycie, podczas którego będę mogła przemieścić się w inne miejsce, np. na inną wyspę.

Bardzo dziękuję za pomoc :)
    kamila

Ostatnio edytowany przez Abcn, 11 Sie 2016 16:26, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 11 Sie 2016 16:17 
Awatar użytkownika

niebieski
Ile to jest atrakcyjna oferta? Za ~100 euro są oferty spełniające Twoje wymagania. Pobaw się tym: http://www.azair.eu/

#3 PostWysłany: 11 Sie 2016 16:53 
Awatar użytkownika

niebieski
Jako, że też poszukiwałem czegoś atrakcyjnego na wrzesień tak jak rok temu w siatce ryanaira to mogę powiedzieć, że w tym roku o wiele trudniej o dobrą okazję i z reguły bilety są droższe niż rok temu
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Sie 2016 17:21 
Awatar użytkownika

niebieski
Kamila_S_2008 napisał(a):
atrakcyjnych ofert bez liku, ale o dziwo żadnych na wrzesień... dlaczego?

Bo wrzesień to dla tanich linii ciągle sezon wakacyjny - biletów trzeba było szukać kilka tygodni temu. Teraz tanio raczej nie będzie. Zostają czartery last minute, ewentualnie opcje z przesiadkami, które wymuszają ograniczanie się w bagażu.

#5 PostWysłany: 11 Sie 2016 21:48 

metia napisał(a):
Kamila_S_2008 napisał(a):
atrakcyjnych ofert bez liku, ale o dziwo żadnych na wrzesień... dlaczego?

Bo wrzesień to dla tanich linii ciągle sezon wakacyjny - biletów trzeba było szukać kilka tygodni temu. Teraz tanio raczej nie będzie. Zostają czartery last minute, ewentualnie opcje z przesiadkami, które wymuszają ograniczanie się w bagażu.

Za ofertami na wrzesień rozglądam się od końca czerwca... jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, że nie było NIC... Wciąż pojawia się mnóstwo ofert na sierpień, a pod koniec lipca było ich bez liku. Na wrzesień totalnie nic.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 11 Sie 2016 23:12 
Awatar użytkownika

niebieski
To może Malta z Gdańska?
358zł, jeśli masz WDC to jeszcze taniej.
Wylot za 169zł Wizz (WDC 129) 10 lub 13 września, powrót 22 lub 25 Ryanair za 189zł.

Załączniki:
mla.png
mla.png [ 21.77 KiB | Obejrzany 2928 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 12 Sie 2016 05:59 

SJK napisał(a):
To może Malta z Gdańska?
358zł, jeśli masz WDC to jeszcze taniej.
Wylot za 169zł Wizz (WDC 129) 10 lub 13 września, powrót 22 lub 25 Ryanair za 189zł.

Bardzo dziękuję. Mieszkam jednak w Katowicach i wylot z Gdańska raczej odpada...
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 12 Sie 2016 08:21 
Awatar użytkownika

niebieski
Cytuj:
Za ofertami na wrzesień rozglądam się od końca czerwca... jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, że nie było NIC.

Jak była ostatnia wyprzedaż ryanaira (1 dniowa)- kilka dni temu - to było Korfu z Katowic za 350zł - nie brałem, bo ekipa się nie zdecydowała a jak już zdecydowała to oczywiście było już po promocji.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 12 Sie 2016 13:06 
Awatar użytkownika

niebieski
Jak dla specjalnie Ciebie od dziś (d0 15.08) promocja Ryana -30% na wrzesień i październik, może coś upolujesz :)

#10 PostWysłany: 12 Sie 2016 14:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Przejrzałem niektóre daty co szukam - na greckie wyspy - żadnych obniżek niestety nie ma - trzeba albo wydać 500zł na wrzesień albo decydować się na październik za niewiele mniej
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 12 Sie 2016 14:25 
Awatar użytkownika

Loty: 61
Kilometry: 88 065
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
Słabo szukasz...
http://www.azair.cz/azfin.php?searchtyp ... mit=Szukaj da się różne kombinacje za ok 316-360 zł

#12 PostWysłany: 12 Sie 2016 16:12 
Awatar użytkownika

niebieski
Korfu na przełomie wrzesień/październik to jednak już słaba opcja - większe prawdopodobieństwo deszczu i niższej temp. - niż np. kreta - autor tematu nie zamierzał podróżować na przełomie września/października
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości