Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Malta z Warszawy
#1 PostWysłany: 24 Maj 2016 14:16 

Dokąd
  • Malta

Data wylotu
  • 27.06.2016

Data powrotu
  • 02.07.2016

Długość pobytu
  • Kilka dni, max. tydzień

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Znalazłam za ponad 400 zł, a widziałam na forum, że można znaleźć za 188 nawet

Dodatkowe informacje
  • Chcę odwiedzić Maltę wraz z młodszą 13-letnią siostrą. Muszę być 2 lipca w Warszawie na spotkaniu. Więc zależy mi na lotach do 1 lipca oraz po 2 lipca. Data do której musze być w Polsce z powrotem to 10 lipca. Myślę intensywnie o zakupie wizzair discount club. Ale nie wiem czy poczekac z zakupem czy już kupować bo mogą podrożeć bilety. Być może są inne możliwości dotarcia na Maltę (Kraków i Katowice równiez wchodze w grę). Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam serdecznie.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
 Temat postu: Re: Malta z Warszawy
#2 PostWysłany: 24 Maj 2016 14:30 

Loty: 128
Kilometry: 310 463
Krajów: 36 / 16.8%
niebieski
Na szybko patrząc, to trochę taniej masz chociażby opcje z Gdańska za 340 zł od 5 do 10 lipca lub 26-30 czerwca (jeśli może być 26) za 350 zł.

Wejdź na azair.eu, wybierz jakie lotniska Ciebie interesują (warto zaznaczyć też Poznań), daty, do tego jeśli bierzesz pod uwagę, żeby w jedną stronę lecieć z jednego miasta, a wracać do innego, to w "zaawansowanych parametrach wyszukiwania" odznacz opcję "do tego samego lotniska wylotu" i w ten sposób sama możesz wybrać najbardziej pasującą Tobie opcję.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Malta z Warszawy
#3 PostWysłany: 24 Maj 2016 16:24 

Loty: 20
Kilometry: 15 182
Krajów: 6 / 2.8%
niebieski
02-09.07.2016 r. Gdańsk - Malta za 456 zł + WDC = 297.50 zł za osobę
Image

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Trendiction [Bot] oraz 2 gości