Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Mar 2012 15:41 

Witam, szukam jakiegoś ''w miarę'' taniego lotu z Gdańska do Malagi w drugiej połowie sierpnia, gdzieś między 19-26.
Korzystałem wcześniej z Azuona, ale coś mi się zrypało z proxy i nie mogę go poprawnie otworzyć.
Znalazłem jedynie loty Wrocław-Malaga w nienajgorszej cenie, bo ok. 400 zł w dwie strony, ale może jakoś dałoby radę przez UK czy Niemcy lecąc z Gdańska...? Przejrzałem trochę lotów na stronie Ryanaira, Wizzaira i Easyjeta, ale jakoś nie trafiłem na żadną ciekawą ofertę. Chyba ten okres jest dosyć kiepski na tanie latanie i to jeszcze do Hiszpanii ;)
Jak ktoś ma jakiś pomysł, albo mógłby po prostu wkleić wyniki z Azuona to będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 15 Mar 2012 17:32 

Loty: 119
Kilometry: 167 104
Krajów: 24 / 11.2%
niebieski
Stary wyluzuj wstrzymaj się do co najmniej czerwca...I wtedy kup bilety. W zeszłym roku leciałem (lipiec) - w taki o to sposób: GDN - EIN(Eindhoven) - AGP - BCN - GDN (bo akurat zwiedzaliśmy też Barcelona).
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 15 Mar 2012 18:06 

Myślisz że będą tańsze? Pamiętam jak w zeszłym roku śledziłem ceny to w marcu/kwietniu były takie w miarę znośne i co chwile się zmieniały, ale potem od maja do końca wakacji to już po byku, co najmniej po 300 zł za jeden lot. Te 4 stówy to nie jest tak tragicznie, tylko może w tej samej cenie da radę ogarnąć coś z Gdańska z przesiadkami, żeby się tym pociągiem nie telepać do Wrocka ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 17 Mar 2012 13:25 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
My lecimy 25V-02VI do Malagi z Gdańska.
Wybieramy opcję GDN-STN-AGP bez nocki w pierwsza stronę Ryanem, a potem wracamy Easyjetem AGP-STN-GDN z nocką w STN. Planujemy wydać do 400zł/os. RT.
Ceny Easyjeta są dość konkurencyjne i powrót jest o 22:50 więc jeszcze cały dzień można spędzić na miejscu. Ogólnie jeśli chodzi o połączenia z Gdańska to jeszcze można pokombinować z przesiadka w Barcelonie.

#5 PostWysłany: 17 Mar 2012 15:14 

Leciałem przez Londyn jakieś dwa lata temu chyba w lipcu i płaciłem po 20-30 funtów za loty Easyjetem , ale niestety jak patrzę na sierpień w tym roku to same loty Londyn<->Malaga wychodzą ponad 200 funtów :( Przez Barcelone też masakra, same dwa loty Wizzaira wychodzą 900 zł...
Chyba na razie zostaje mi ten Wrocław albo ewentualnie jeszcze poczekać...
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 17 Mar 2012 17:15 
Awatar użytkownika

srebrny
Skibek napisał(a):
My lecimy 25V-02VI do Malagi z Gdańska.
Wybieramy opcję GDN-STN-AGP bez nocki w pierwsza stronę Ryanem, a potem wracamy Easyjetem AGP-STN-GDN z nocką w STN. Planujemy wydać do 400zł/os. RT.
Ceny Easyjeta są dość konkurencyjne i powrót jest o 22:50 więc jeszcze cały dzień można spędzić na miejscu. Ogólnie jeśli chodzi o połączenia z Gdańska to jeszcze można pokombinować z przesiadka w Barcelonie.

Jeśli chodzi o cene to najkorzystniej wychodzi przez Oslo Rygge. Dosyc czesto na kierunku Rygge-Malaga są promocyjne ceny np. tak jak w tym momencie w pierwszej połowie maja 7,8,9.V - 15,16,17.V za 326NOK (179zł) RT. Do Rygge z Polski również mozna sie dosyc tanio dostac.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 17 Mar 2012 17:47 
Awatar użytkownika

niebieski
przez Oslo w sierpniu raczej nic nie znajdzie sie taniego. przez Londyn podobnie. Cos mi sie wydaje, ze loty bezposrednie z wrocka albo z berlina wyjda najtaniej. A co do wroclawia, to za 50 z liegitka, czy za 100 bez mozna z gdanska doleciec:) z drugiej strony pociagi do bydzi jezdza troche ponad godzinem, a w czewrcu puszcza szybciej pociagi do poznania jak i wrocka, wiec bedzie moze kolo 6h:) Ja znalazlem malzenstwu z Bydgoszczy polaczenie wlasnie przez Girone do Malagi, ale musza zmienic lotnisko w Barcelonie.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 08 Kwi 2012 13:49 

Kurcze, za długo się zastanawiałem i teraz Wrocław skoczył do ponad 500 zł :D Myślicie, że jeszcze będą jakieś promocje na sierpień, czy może być już tylko gorzej? Bo średnio mi się widzi wydawać 500 zł, ale z drugiej strony z przesiadkami z Gdańska wychodzi jeszcze drożej, a nie wiem co będzie za jakiś czas...
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 08 Kwi 2012 14:56 

Ciężko powiedzieć...ale jest dopiero kwiecień, ja bym poczekał jeżeli miałbym lecieć w sierpniu

Szukaj z gdańska do oslo torp wizzair a potem ryanair do malagi, powrót
2x ryanair przez oslo rygge i potem do gdańska

Fajne połączenie, ja tak właśnie lecę na majówkę za 2 stówki, bez nocek

Powodzenia nam nadzieję ze uda Ci się znaleźć coś tanIego

Wysłane z mojego LG-P990 za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 08 Kwi 2012 16:06 

Wesołych.... czekaj.. te 500 pln to zagrywka linii, bo część ludzi i tak kupi bilety, bo chce mieć już namacalny dowód podróży, więc linie mogą dać nawet i 500 pln za RT... cena spadnie na 100%. Obserwuj tylko:) Gdańsk Rygge Malaga zawsze tanio była.. więc patrz na ten kierunek też:)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 08 Kwi 2012 17:22 

Dzięki za odpowiedzi. Do Malagi przez Oslo Torp jest w miarę ok - wychodzi jakieś 200 zł za te dwa loty, gorzej z powrotem - w przypadku Rygge przylatujesz o 11, a lot do GDN jest następnego dnia, więc trochę dużo czekania. Przez Torp jest trochę lepiej, ale cenowo tak średnio, bo lot z Malagi 49€, a potem z Oslo ok. 180 zł. Więc cała ta kombinacja przez Oslo wychodzi cenowo bardzo podobnie jak z Wrocławia. W każdym razie w stronę Malagi przez Oslo jest ok, teraz szukam jeszcze jakiegoś na lot powrotny, może się znajdzie...
Muszę zacząć to wszystko zapisywać, bo już mam totalny bałagan, tyle lotów sprawdzałem, że już mi się wszystko pieprzy :P
Ale tak czy inaczej, poczekam jeszcze trochę, zobaczymy jak to będzie z tymi cenami z Wrocławia.
Pozdrawiam, wesołych świąt
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość