Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Mar 2012 17:20 

niebieski
Dziś zapadła oficjalna decyzja, finał Pucharu Hiszpanii w piątek 25 maja w Madrycie. Bilet powrotny MAD-WAW już mam (dzięki uprzejmości Pawel_T). Potrzebuję jeszcze tam dolecieć. Jest jedno główne założenie, mogę wziąć urlop tylko na jeden dzień. Czyli podróż może rozpocząć się najwcześniej 24 maja w godzinach popołudniowych. Miasto wylotu dowolne (Polska, lotniska w przyległych krajach z dobrym dojazdem). Nocka na lotnisku jak najbardziej. Powrót kosztował 131pln, fajnie jakby dolot zmieścił się w 200pln. Może ktoś z Azuonem coś wyczaruje, bo reczne sprawdzanie lotów z przesiadkami to mordega. Dzięki!

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 07 Mar 2012 11:22 
Awatar użytkownika

srebrny
bodajze w piatek rano ryanAir lata z krakowa do Madrytu
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Mar 2012 11:26 

niebieski
Wiem, ale w tym momencie kosztuje 316PLN, sporo. W sumie jeszcze 2.5 miesiąca do lotu, może spadnie?

Póki co najsensowniejsze co znalazłem, to:

WAW-CRL WizzX 89 PLN 24.05 18:25 - 20:30
CRL-MAD Ryanair 37 EUR 25.05 9:25 - 11:45

Około 245PLN, nocka w Charleroi. A może po prostu jeszcze się wstrzymać z kupnem?

#4 PostWysłany: 07 Mar 2012 11:33 
Awatar użytkownika

srebrny
ja bym absolutnie za taka oszczednosc [70 pln ? ] nie poswiecil nocki - bedziesz zmeczony caly dzien w Madrycie

co do cen to sprawdz sobie ceny na wczesniejsze tygodnie zeby sie z grubsza zorientowac po ile chodza --- czy spadna czy nie spadna, ciezko stwierdzic : )
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 07 Mar 2012 11:40 
Awatar użytkownika

niebieski
alav - zerknij na priva - mam dla Ciebie propozycję w ramach pomagania w zakupach biletów
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 07 Mar 2012 11:47 
Moderator forum

Azuon nie znajduje mi nic tańszego

jobi, możesz mi też wysłać tę propozycję ?

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Anonim oraz 3 gości