Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Sty 2016 14:26 

Loty: 43
Kilometry: 82 989
Krajów: 25 / 11.7%
niebieski

Dokąd
  • BKK,KUL,SIN, Chiny

Data wylotu
  • 20.07.2016

Długość pobytu
  • 2 miesiące

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • AirAsia Delhi do KUL ok. 830 PLN, z Kathmanadu 230 USD

Dodatkowe informacje
  • Szukam jak najtaniej lotu w jedną stronę z Indii/Nepalu/Bangladeszu gdzieś dalej do Azji, bardziej by mi odpowiadała Azja Południowo-Wschodnia niż Chiny ale ewentualnie to też wchodzi w grę. Może być też Hongkong i dowolne inne miejsce, które daję swobodę przemieszczania się dalej (najlepiej lądem lub tanimi lotami, chętnie bezwizowe). Wszelkie niedogodności typu przesiadki, nocki na lotnisku, dojazdy etc. wchodzą w grę przy odpowiedniej cenie ...liczę na coś znacznie tańszego...minimum o połowę ... (w tamtym roku Colombo-Kuala Lumpur ok. 200 PLN)
    Za ok. 800 zl mogę przedostać się do Indii (Delhi) - tylko tu jest kłopot co dalej (tanie loty do Azji Południowo-Wschodniej) na ten moment nie są takie tanie...
    Po krótkim pobycie w tej okolicy /Birma/Laos/Wietnam/Kambodża/ chcę i tak przedostać się do Chin i wrócić tarnssybirem ale wolałbym, żeby to była właśnie ta kolejność :)
    Termin dość elastyczny - najlepiej w drugiej połowie lipca :)

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 17 Sty 2016 14:38 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Spicejet, Air Asia - masz mnóstwo lotów z Indii do BKK/DMK poniżej 400 zł.
 Profil Relacje PM off
ATX lubi ten post.
ATX uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 17 Sty 2016 15:59 

niebieski
No właśnie nie ...pamietam takie ceny z tamtego roku. Niemniej teraz jak wyszukuje loty na lipiec do BKK/KUL ceny są dużo wyższe (ponad 800 PLN tak jak podałem). Wiem, że mogę czekać na jakąś promocję Aśki ale ceny bez specjalnych promocji kojarzę sporo niższe ...jest po prostu drogo :) Spice Jet sprawdzę - dzięki:) Jeszcze jakieś linie mam obserwować w tym kierunku ?

#4 PostWysłany: 17 Sty 2016 16:17 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Tu masz 2 pierwsze lepsze wyniki, obydwa w granicach 300-350 zł. Na górze Air Asia, na dole IndiGo.

Załączniki:
ccu_bkk.png
ccu_bkk.png [ 74.85 KiB | Obejrzany 1882 razy ]
 Profil Relacje PM off
ATX lubi ten post.
ATX uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 17 Sty 2016 17:19 

niebieski
Dzięki :) Już załapałem gdzie to Chennai ;) Ja szukałem z Delhi i tam ceny jak powyżej. Cena 300 PLN jest w pełni akceptowalna :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości