Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Sty 2016 10:29 

Dokąd
  • Meksyk/ Kuba / Sint Maarten / Seszele i podobne

Data wylotu
  • 28.02.2016

Data powrotu
  • 13.03.2016

Długość pobytu
  • 2 tygodnie

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Kuba - ok 9 - 10 tys zł / wysoka cena

Dodatkowe informacje
  • Witam, mam prośbę o pomoc.
    Planuję 2 tygodnie urlopu, zaczynającego się pod sam koniec lutego lub na początku marca. Myślę o ciepłych destynacjach, typu Kuba, Sint Maarten, Meksyk, Seszele. Czy według użytkowników tego szacownego forum warto czekać na jakieś promocje na bilety lotnicze? Czy wiecie może Państwo czy zazwyczaj są jakieś noworoczne promocje? Czy jednak nie warto czekać i już teraz jak najszybciej rezerwować? A może macie Państwo jeszcze jakieś inne ciekawe propozycje destynacji na ten okres?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.

Jacek
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 02 Sty 2016 10:51 

Nie z Berlina a z Brukseli ale tam latwo i tanio sie dostac. Moze Cie to zainteresuje, sporo terminow:
https://www.flipo.pl/pl/calendars/list/2417

A co do pytania czy warto czekac... no ja bym za 5k/os na Kube nie polecial bo to zlodziejska cena po prostu. Podroze - tak! Ale nie za wszelka cene. Poczekalbym na Twoim miejscu albo zmienil na cos innego.
 PM off  

#3 PostWysłany: 02 Sty 2016 12:22 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Jak pisze @Don_Bartoss, uwzględnij inne kraje wylotu - czartery z Niemiec (Condor), Beligii (Jetairfly), Holandii (Arkefly) czy Hiszpanii (Vamos Air). Tu na przykład Dominikana za około 2150 zł z Madrytu i 2380 zł z Brukseli.

Załączniki:
bru_mad_puj.jpeg
bru_mad_puj.jpeg [ 167.89 KiB | Obejrzany 1947 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Sty 2016 12:36 
Awatar użytkownika

srebrny
ja wiem ze najlepiej jak ktos za nas wszystko odwalii ale moze sam spróbuj
jak-szukac-taniego-lotu-v-0-3-3,8,57900

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości