Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 31 Paź 2010 10:54 

Witam,

pewnie chciałbyś się udać w Alpy na parę dni.. :) Ja ze swojej strony mogę polecić lot do Włoskiego Bergamo które jest oddalone od stoków o jakieś 60 - 80 km.

Tanie wyloty dzięki Ryanair z: Poznania, Wrocławia, Krakowa, Łodzi
a z Wizzem polecisz z Katowic, Gdańska i z Warszawy. Wszystkie wyloty oczywiście bezpośrednie :)

Także wybór dość spory a i ceny przystępne (zazwyczaj poniżej 40 PLN za odcinek)
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 31 Paź 2010 17:47 

niebieski
pomysł dobry n Bergamo tylko, że w tym terminie to za bilet trzeba liczyć 200-250pln w jedną stronę, do tego jak na narty to dochodzi opłata za sprzęt sportowy plus bagaż rejestrowy (buty trzeba gdzieś zmieścić ;) no chyba że cały sprzęt wypożyczamy na miejscu. Czyli w jedną stronę wyjdzie nam coś koło 400pln jak nie lepiej/os.
(podliczyłem dla wyloty z Wrocławia: cena wyjściowa biletu 148plnplus opłaty plus bagaż do 20 kilo plus narty wyszło 520pln a to jest w jedną stronę)
Jeśli już samolotem to Lufthansa miała ciekawą promocję, ale pewnie już nie ma biletów. Jak dla mnie na taki wyjazd to jeśli się nie jedzie samemu tylko w trzy osoby np to opłaca się jechać samochodem, zdecydowanie taniej. Paliwo na 1000km to jakieś 300pln a jedziesz w parę osób i bagażu masz tyle ile chcesz. Narty i samolot to nie jest tanie rozwiązanie. Z lotniska trzeba się jeszcze dostać do miejscowości narciarskiej a to też tanio nie będzie.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 01 Lis 2010 10:04 

niebieski
jak? a jak podróżujesz po Polsce? autobusem, pociągiem samochodem. Jakiś przewodnik w łapkę, razem z mapą i wybierasz gdzie chcesz dojechać. Najtaniej chyba wyjdzie Ci wypożyczenie samochodu, zwłaszcza jak nie jedziesz sam.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Lis 2010 11:19 

Jak już dotrzesz do Bergamo, to wtedy Autobusik lini nr 1 i jedziesz na stacje kolejowa...

Tam masz biuro Informacji turystycznej w której nie dość ze dowiesz się wszystkiego to jeszcze dostaniesz ladne przewodniki :)) Naprawdę polecam to miejsce...

A jak chcesz sobie czegoś już teraz poszukać to google i miejscowość narciarska nazywa sie "foppolo"

Ja osobiście lecę własnie tam ale w styczniu...

Poznań to Milan (Bergamo) Tue, 18 Jan 14:30 Tue, 28.00 PLN
Milan (Bergamo) to Poznań Sat, 22 Jan 12:20 Sat, 28.00 PLN

Jeżdżę na desce i oczywiście jej nie zabieram ;) Buty od dechy na siebie i jazda tylko z podręcznym...
Także jak się chce to można tanio polecieć... W szczególności jak się jedzie na 3-4 dni to nawet na narty można się w podręczny spakować..

Trochę poszperałem i znalazłem coś takiego dla Ciebie... za ok 200 pln w dwie strony... Tylko ze są dwa minusy tej wycieczki:
1. Nocka we Frankfurcie
2. Tylko dwa dni na miejscu ...

Wizz Air Katowice Frankfurt Sun, 26 Dec 15:25 Sun, 26 Dec 17:05 89.00 PLN
Ryanair Frankfurt Bergamo Mon, 27 Dec 06:55 Mon, 27 Dec 08:10 6.00 EUR
Ryanair Bergamo Frankfurt Wed, 29 Dec 08:35 Wed, 29 Dec 09:55 6.00 EUR
Wizz Air Frankfurt Katowice Wed, 29 Dec 17:30 Wed, 29 Dec 19:10 69.00 PLN

Pozdrawiam mam nadzieje ze pomogłem :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości