Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Manila w lutym
#1 PostWysłany: 10 Gru 2015 11:31 

Dokąd
  • Manila

Data wylotu
  • 01.02.2016

Data powrotu
  • 06.03.2016

Długość pobytu
  • 14-21 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • ~3000 zł od osoby

Dodatkowe informacje
  • - szukałem także lotów do Bangkoku i później z Bangkoku do Manili z Air Asia, ale niestety nie wychodzi taniej
    - jeśli chodzi o daty to generalnie wszystko miedzy 01.02 a 06.03.2015 byleby na min. 2 tyg, max. 3 tyg

z góry dzięki! :)
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
 Temat postu: Re: Manila w lutym
#2 PostWysłany: 10 Gru 2015 11:56 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 192 756
Krajów: 30 / 14.0%
niebieski
500 km od wrocka to cos rozsadnego oprocz Pragi wchodzi w gre ?
Tam lata UIA do Dubaju potem CebuPacific do Manilii lub UIA z Pragi do Bangkoku i potem mozna tez cebu do Manilii ale trzeba by zerknac cenowo czy zmniejszy.

cebu czesto wrzuca promocje wiec moze byc to dla Ciebie oplacalne

sam bede robił trase do Manilii przez Dubaj.
jednak ja rezerowalem odpowiednio wczesniej co dało:
Polski Bus Krk - Wro - Praga - 9 zł.
Praga - Dubaj RT 1000 zł
Dubaj - Manila RT niecałe 500 PLN
Praga - Krakow - 60 zł
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Gru 2015 15:19 

Dzięki za podpowiedź!
Nie mam nic przeciwko lotniskom oddalonym więcej niż 500 km od Wro. Jeśli jest jakiekolwiek dobre połączenie (z bagażem) do lotniska z którego można dorwać dobre loty na Filipiny, to może to być coś o wiele bardziej oddalonego :) Chodziło mi bardziej o to, ze jakkolwiek bym nie kombinował to z bagażem nie mogłem znaleźć niczego poniżej 3000 zł w sumie z "właściwym" lotem dlatego ograniczyłem się do 500 km autem od Wro :)

Posprawdzałem i faktycznie z Pragi dałoby radę dorwać coś ~ 1000 zł do Dubaju RT, problem pojawia się w momencie szukania czegoś sensownego z Dubaju do Manili. Sprawdzałem Cebu, ale na luty maja ceny około ~1500 zł RT do Manili.
Rezerwowałeś dużo wcześniej czy korzystałeś po prostu z jakiejś promocji w Cebu, że udało Ci się te loty za 500 zł wyrwać?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Gru 2015 15:26 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 192 756
Krajów: 30 / 14.0%
niebieski
Rezerwowałem dużo wcześniej, ale wynikało to promocji jaka pojawiła się przez CebuPAcific. Stąd ta cena. Cebu w ogóle wrzuca dużo promocji i są one dość często więc warto zaglądać na ich strone do działu:

https://www.cebupacificair.com/Pages/se ... promo.aspx

a można naprawdę ustrzelić coś za pół darmo.
Oprócz tych biletów udało sie mi tez ustrzelić np połączenie Manila - Boracay za okolo 50 zł RT.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości