Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Lut 2012 14:47 

Witam,

zwracam się do Was - doświadczonych forumowiczów - z małym pytaniem.
Otóż czy często trafiają się tanie przeloty z Krakowa bądź Rzeszowa (tutaj pewnie jakieś łączenie/przesiadka) do Paryża?
Preferowane lotnisko to Orly lub CDG.
Inne lotniska w Polsce to już inna bajka - mam do Rzeszowa najbliżej więc najbardziej interesuje mnie Jasionka, jednak zdaję sobie sprawę, że z nim może być problem.
Termin lotu do Paryża bez znaczenia. Najważniejsze czy są świetne ceny ;)
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 27 Lut 2012 14:52 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
3 dnie temu były bardzo dobre ceny. Jeszcze coś powinno zostać z tego: http://www.krakolot.pl/tanie-loty-do-pa ... -za-88-zl/
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 27 Lut 2012 15:22 

Dzięki wielkie. Będę polował na niezłe ceny, może akurat uda się coś fajnego znaleźć jak na przykładzie wyżej :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 05 Mar 2012 17:38 

Nie będę zakładał nowego tematu, więc zapytam tu ;)

Interesuje mnie czy są jakieś fajne promocje na loty z Rzeszowa do Londynu?
Z tego co patrzę ceny przeważnie takie same..
Oraz czy z Krakowa do Bristolu/Londynu ktoś kiedyś znalazł naprawdę tanią opcję przelotu? :)

Termin koniec kwietnia/ początek maja
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Mar 2012 18:56 

niebieski
Na przykład taki lot:
Kod:
Ryanair   Rzeszow (RZE)   London (Stansted) (STN)      Fri, 27 Apr   11:15   12:50   2h 35   37.01   EUR

Kod:
Ryanair   London (Stansted) (STN)   Rzeszow (RZE)      Wed, 2 May   06:55   10:30   2h 35   60.28   EUR

loty z przesiadkami wychodzą drożej.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 08 Mar 2012 17:52 

Dzięki, ale z tego co widze są to ceny normalne ;)
Ja chciałbym dowiedzieć się czy na danej trasie są może jakieś propocyjne ceny lotów, np. za 20euro ;)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 08 Mar 2012 20:22 

czy ja wiem czy 150zl to normalna cena do londynu. Na pewno nie z wwa. Tam dorwac cos ponizej 100 to na prawde w tragicznym jakims terminie. Od kiedy latam nigdy pozniej 100 z wwa sie nie trafilo (bez karty wizz) na przyszly tydz placilem 179 z karta wizz powrot 129.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 11 Mar 2012 19:17 

Pytam Was, bo sam za dużo styczności nie mam. Przez ostatnie pół roku śledziłem ceny z Rzeszowa, bo stąd akurat moja dziewczyna latała do Anglii i ceny, które są wyżej uważam za normalne ;)

Z ciekawości zapytałem czy ktoś może wyhaczył np. poniżej 100zł :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Anonim oraz 4 gości