Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Lut 2012 17:03 

Witam

Jeśli będzie wiedzieli o jakieś promocji do Barcelony (cena poniżej 300 zł) proszę, dajcie znać. Zależy mi na wylocie i powrocie przed zmianą lotniska na Modlin (w przypadku npl. wizzair-a).

termin od połowy kwietnia do (połowy) lipca. Jeśli lot będzie nie z/do Modlina to również loty do sierpnia biorę pod uwagę :)
Ilość dni (jak najwięcej dni weekendowych :) tak około 6 dni na miejscu.

Dzięki wielkie za pomoc.
:)))
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 22 Lut 2012 18:14 

Szkoda, że dopiero dziś chcesz kupić, przez dwa dni była promocja, sam kupiłem na maja Poznań - Barcelona za 110 RT..

Czy chcesz lecieć tylko z Warszawy, czy może być takze np Poznań (i dojedziesz Polskim Busem za 5-15 zł?) oraz ile osob liczy ekipa?

Przy co najmniej 2-óch osobach opłaca się wykupić członkostwo Xclusive club. Wizzairem 11 lipca - 15 lipca (środa - niedz) jest z Poznania dobre połączenie.

razem wychodzi 308 zł za osobę RT, ale przy Xclusivie 218 zł, przy 2-óch osobach oszczędzasz 180 a czlonkostwo kosztuje 135, więc i tak jaesteś do przodu a następne bilety masz już od razu taniej.
Jakby co mogę pomóc przy zakupie kartą Citi, jeśli nie masz.

Edit: Możesz zjechać z ceny na noclegach, korzystając ze zniżkowych kuponów 20/40 euro na Wimdu.. ;)

#3 PostWysłany: 22 Lut 2012 18:35 

Macroot Faktycznie była promocja... za późno zareagowałam :( Fajna opcja z lotem z Poznania. lecimy w 2 osoby :)
"Możesz zjechać z ceny na noclegach, korzystając ze zniżkowych kuponów 20/40 euro na Wimdu" - wyjaśnisz jak to zrobić?

Może poczekam na jeszcze lepszą cenę :) Na szczeście mam członkostwo i karte wizzair więc tutaj dodatkowo oszczędzam.

Więc dalej szukam tanich bilecików :) Z Warszawy... Poznania :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 22 Lut 2012 19:04 

Szukasz na Wimdu takiej ceny, aby za 2 noclegi płacić lekko powyżej 40 euro, wklepujesz wygenerowany kod znizkowy na 20 euro i za pół ceny masz nocleg.

Jesli lecisz na 4 dni to robisz 2 razy po 2 dni rezerwację żeby dwa razy wykorzystać kupon.

Ja co prawda lecę na 3 dni więc skorzystałem tylko raz ze zniżki, ale wyniosło mnie 30 zł za osobę za noc, więc cena super jak za pokoj 2-osobowy.

Zabookowałem u tego pana:
http://www.wimdu.pl/offers/CEFTD8Z5?last_search[bounds]=41.4679178%2C2.2377368%2C41.3202265%2C2.0408618&last_search[checkin_date]=11.07.2012&last_search[checkout_date]=15.07.2012&last_search[city]=Barcelona%2C+Hiszpania&last_search[country_iso]=&last_search[currency]=EUR&last_search[distance]=12&last_search[guests]=2&last_search[lat]=41.3941745&last_search[lng]=2.1392994&last_search[map-triggered]=&last_search[page]=&last_search[price_filter][max]=7&last_search[price_filter][min]=0&last_search[sort_by]=nightly_rate_in_currency_cents&last_search[utf8]=%E2%9C%93

tu generujesz kody:
http://www.gutscheinsammler.de/gutscheine/wimdu
np ten działa przed chwilą sprawdziłem: z86y14

Powodzenia!

#5 PostWysłany: 22 Lut 2012 19:31 

niebieski
A tu ciekawe oferty oferty noclegów na nieodległym Costa Brava:
http://www.alpharooms.com/discount-hotels.aspx
Nawet poniżej 20zł)os./noc

#6 PostWysłany: 23 Lut 2012 00:18 

:)) Macroot: taki nocleg może być ciekawy, po prostu wynająć pokój. Może kiedyś spróbuje :)

Szumny: Bardzo fajne noclegi i bardzo tanie!

Teraz tylko tani lot i HISZPANIA :)))
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 23 Lut 2012 11:50 

szumny napisał(a):
A tu ciekawe oferty oferty noclegów na nieodległym Costa Brava:
http://www.alpharooms.com/discount-hotels.aspx
Nawet poniżej 20zł)os./noc

@szumny: wyszukałem najtańsze noclegi na Costa Brava i najmniej wychodzi 34,99 Euro...

możesz podać konkretny przykład pokoju poniżej 20 zł/os?

#8 PostWysłany: 23 Lut 2012 12:01 

niebieski
Był wczoraj. Dziś już nie ma. Zrzutu ekranu nie zrobiłem więc musisz wierzyć na słowo. Był na przełomie lipiec/sierpień.

#9 PostWysłany: 23 Lut 2012 12:04 

niebieski
Napisz mi na mojego meila: klica@op.pl
Mam pomysła

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Anonim oraz 3 gości