Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Lut 2012 19:41 

Witam,
szukam taniego lotu najlepiej do Brisbane, ale jakieś inne duże miasto w Australii też mnie satysfakcjonuje.
Problem jest taki, że muszę tam być przed 16 lipca a powrót dopiero na początku stycznia. Niestety nie mogę nic ciekawego w tych datach znaleźć, wszystko powyżej 6000 zł :(
Czy warto jeszcze czekać, czy będzie tylko gorzej?
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 18 Lut 2012 20:48 

Cos slabo szukasz, po wpisaniu chociazby w tripste wychodzi:
Z Londynu do Sydney w podanych datach - 3800.
Z WAW przez Londyn na jednym bilecie to 4500.
To juz jest rozsadna cena, moim zdaniem ciezko bedzie taniej ze wzgledu na dlugosc pobytu

#3 PostWysłany: 18 Lut 2012 22:06 

Na pewno słabo szukam, bo nawet nie mogę znaleźć tych cen, o których piszesz. :) Mógłbyś podać jakie to dokładnie daty?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 18 Lut 2012 22:17 

Prosze bardzo:)

http://www.tripsta.pl/loty/wyniki-wyszu ... ghtsOnly=0

#5 PostWysłany: 18 Lut 2012 22:39 

Faktycznie są, dziękuję :) Niestety ja mogę tam być najwcześniej 11.07 a wrócić chciałam w pierwszym tygodniu stycznia... Z moimi wymaganiami chyba muszę pogodzić się z wysoką ceną, albo czekać na cud :P
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 18 Lut 2012 22:54 

Maria_K napisał(a):
Faktycznie są, dziękuję :) Niestety ja mogę tam być najwcześniej 11.07 a wrócić chciałam w pierwszym tygodniu stycznia... Z moimi wymaganiami chyba muszę pogodzić się z wysoką ceną, albo czekać na cud :P

Chyba zartujesz. Przeciez w tych datach jest ta sama cena...
Zmodyfikuj sobie zakres wyszukiwania w Tripscie i wybierz sobie date jaka ci pasuje, cena caly czas jest podobna.

#7 PostWysłany: 18 Lut 2012 23:03 

Nie myślałam, że aż tak nie ogarniam wyszukiwania lotów, ale ja naprawdę nie widzę takich cen w tych datach. ( z Warszawy tym bardziej)
http://www.tripsta.pl/loty/wyniki-wyszukiwania?dep=Londyn+-+Heathrow+Int.+Apt.+%28LHR%29%2C+Wielka+Brytania&arr=Sydney+%28SYD%29%2C+Australia&isRoundtrip=1&obDate=13-07-2012&ibDate=04-01-2013&obTime=&ibTime=&extendedDates=0&extendedDates=1&resetStaticSearchResults=1&passengersAdult=1&passengersChild=0&passengersInfant=0&airlineCode=&class=&directFlightsOnly=0
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 18 Lut 2012 23:35 

Maria_K napisał(a):

Moj blad, myslalem ze wylot w czerwcu. W lipcu wyloty rzeczywiscie drozsze, ale tu masz w podanych datach z Mediolanu dokad mozna tanio doleciec za ponizej 4000:

http://www.tripsta.pl/loty/wyniki-wyszu ... ghtsOnly=0

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości