Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Cze 2015 12:55 

• Europa - miasta, do których znajdę tani dolot z Polski

Dokąd
  • Indonezja - Bali

Data wylotu
  • 19.09.2015

Data powrotu
  • 06.10.2015

Długość pobytu
  • 10-15 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • ok.2500 zł

Dodatkowe informacje
  • Jestem laikiem w temacie, więc sama znalazłam najtańszą łączoną opcję:
    Warszawa-Madryt ok.350-400 zł,
    Madryt - Jakarta (Turkish Airlines ok. 460 euro)
    Jakarta - Denpasar (Air Asia ok.50 euro

Inne kombinacje, innymi liniami np. przez Mediolan-Kuala Lumpur-Denpasar wychodziły drożej.
    Będę wdzięczna za pomoc, ponieważ te 2500 od osoby to nadal o wiele za dużo :(
    Może ktoś doświadczony podpowie jak sklecić te loty, żeby udało się zbić cenę.
    Bardzo zależy nam, żeby nie załatwiać tego przez strony pośredniczące w sprzedaży biletów tylko bezpośrednio u przewoźników.
Podróż od połowy września do połowy października (daty w poście nie są "na sztywno").
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 07 Cze 2015 14:23 
Awatar użytkownika

niebieski
Jeżeli Madryt możesz zobaczyć przy innej okazji ;), to przykłady poniżej (terminów i kombinacji jest więcej, pobaw się kayakiem i/lub matrixem)
Generalnie sugerowałbym zamienić Dżakartę na Kuala Lumpur lub Singapur. Zjesz najlepsze jedzenie na świecie, albo odwiedzisz miasto lwa :) Warto, nawet jakby miało być trochę drożej.
Listę azjatyckich tanich linii masz na forum, pokombinuj.
Czemu nie chcesz przez strony pośredniczące?

Załączniki:
PRG_KUL.png
PRG_KUL.png [ 38.04 KiB | Obejrzany 849 razy ]
WAW_CGK.png
WAW_CGK.png [ 35.13 KiB | Obejrzany 849 razy ]

#3 PostWysłany: 08 Cze 2015 08:20 

Dzięki za info grondo :) Próbowałam przez KL, ale wtedy koszt dodatkowo wzrasta, a budżet niestety nie z gumy ;)
Jakiś czas temu udało mi się dzięki promo Iberii złożyć loty za ok. 2000 z - już lepiej - ale wtedy nie mieliśmy jeszcze klepniętych konkretnych dat :/
Jeszcze poszukam i pokombinuję.

Wśród najbliższych znajomych i rodziny mieliśmy kilka przykładów nieciekawych akcji z pośrednikami, dlatego jesteśmy niechętni takim rozwiązaniom.

Zastanawiam się czy jest jeszcze szansa, żeby na ten okres i te kierunki pojawiły się jakieś promocje (Kuala Lumpur lub Singapur z Europy)?

Jeśli ktoś może coś jeszcze podpowiedzieć lub pomóc poszukać będę wdzięczna. :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Cze 2015 23:18 
Awatar użytkownika

Według mnie realne, dwa lata temu leciałam na Bali, w tym samym terminie co Ty. Bilety kupiliśmy w promocji składanka za 2300 pln ;) także trzymam kciuki :) Dodam, ze trafiliśmy na promocję i główny lot odbył się Emiratami :D

-- 15 Cze 2015 00:19 --

Bilety kupiliśmy w sierpniu :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 16 Cze 2015 15:12 

Dzięki za pocieszenie :) Też liczę na to, że uda mi się jeszcze znaleźć coś tańszego. Trzymam rękę na pulsie ;) Na razie udało mi się zjechać do 2300, ale postanowiliśmy, że jeszcze poczekamy na jakieś promo. Dzięki zniesieniu wiz i tak jesteśmy już trochę "do przodu", więc może jeszcze uda się skurczyć wydatki :) pzdr
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości