Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Kwi 2015 14:44 

Dokąd
  • Sri Lanka, Kolombo

Data wylotu
  • 03.09.2015

Data powrotu
  • 17.09.2015

Długość pobytu
  • Około 3 tygodni.

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Około 800zł w dwie strony z Bombaju do Kolombo (jedna osoba)

Dodatkowe informacje
  • Cześć,

w tym roku podróżuje cztery miesiące po Indiach i właśnie wpadłem na pomysł żeby spróbować poznać Sri Lankę. Może ktoś miał już ten problem jak tam dotrzeć w rozsądnych pieniądzach z Indii? Planuje lecieć z Bombaju na samym początku września. W formularzu podałem 3 wrzesień, ale data jest orientacyjna. Fajnie byłoby wrócić gdzieś na południe Indii np Koczin. Może ktoś już miał taki problem i coś pomoże?

Pzdr.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 08 Kwi 2015 15:55 
Awatar użytkownika

Ja robiłem tą trasę w drugą stronę w zeszłym roku. Sprawdziłem na szybko i idąc za Cleartripem :
03.09.15 - Mumbaj (BOM) -> Chennai (MAA) - 18:20 - 20:25 - GoAir
04.09.15 - Chennai (MAA) -> Colombo (CMB) - 00:45 - 02:20 - SpiceJet
7449 INR = 443 zł
09.09.15 - Colombo (CMB) - Chennai (MAA) - 03:30 - 04:50 - SpiecJet
09.09.15 - Chennai (MAA) - Cochin (COK) - 10:20 - 11:40 = GoAir
7172 INR = 427 zł
Trochę powyżej budżetu ale nie wiele. Można obniżyć cenę każdego kierunku o 200 INR z kodem - INTLOFFER.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Kwi 2015 19:11 

Super, dzięki! ;) Jak coś to będę pytał, bo mi się nowe pomysły zrodziły.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości