Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Amsterdam z Wrocławia
#1 PostWysłany: 12 Sty 2012 16:08 

Witam!
Poszukuję taniego połaczenia w lutym z Wrocławia do Amsterdamu. Jeśli macie doświadczenie, informacje proszę piszcie. Może to być pociąg lub samolot. Ogólnie grupa zorganizowana ok 10 osób.
Pozdrawiam i czekam na propozycje.
FU
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 12 Sty 2012 16:09 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
Wizz Air do Eindhoven i dalej bus.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Sty 2012 16:20 

Tanie linie z Wrocławia (ani innego miasta) niestety nie latają bezpośrednio do Amsterdamu. Jedynie to tak jak Hubert napisał do Eindhoven Wizz'em.

Ogólnie jak coś znajdziecie napiszcie jakie połączenie udało wam się znaleźć to może ze znajomymi z PWr również się wybiorę :)

#4 PostWysłany: 12 Sty 2012 16:57 

TOM(E)CZEK napisał(a):
Ogólnie jak coś znajdziecie napiszcie jakie połączenie udało wam się znaleźć to może ze znajomymi z PWr również się wybiorę

Ja rozumiem, że prosi się o pomoc przy jakiś lotach łączonych, z przesiadką, ale tak ciężko otworzyć stronę jednego przewoźnika i samemu zobaczyć ceny na lot bezpośredni?
http://wizzair.com/flights/Wroclaw/Eind ... anguage=PL
Dzisiaj można rozważyć loty np. 4-11 lub 6-11 kwietnia.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 12 Sty 2012 20:33 

mm0512 napisał(a):
TOM(E)CZEK napisał(a):
Ogólnie jak coś znajdziecie napiszcie jakie połączenie udało wam się znaleźć to może ze znajomymi z PWr również się wybiorę

Ja rozumiem, że prosi się o pomoc przy jakiś lotach łączonych, z przesiadką, ale tak ciężko otworzyć stronę jednego przewoźnika i samemu zobaczyć ceny na lot bezpośredni?
http://wizzair.com/flights/Wroclaw/Eind ... anguage=PL
Dzisiaj można rozważyć loty np. 4-11 lub 6-11 kwietnia.

Wooooow jesteś mistrzem :) Nie znalem tej strony heh:D A tak serio to wciąż tak jak autor mam na myśli tanie połączenie do Amsterdamu :) Czytanie ze zrozumieniem. Pozdrawiam.

#6 PostWysłany: 12 Sty 2012 21:23 

Wizzair do Eindhoven, z Eindhoven pociąg do Amsterdamu 17.20€ (w 1 stronę, koło 1.5h jazdy). To jest najtańsze połączenie. Wczoraj kupiłem Wrocław-Eindhoven RT za 68zł na kwiecień i ~200 zł na luty. Z reguły koło 120 zł płacę. Da radę też na stopa, nie jeździłem ale poznałem kogoś kto jechał. Busiki jeżdżą za około 55-60€ w 1 stronę, ale nigdy nie korzystałem i nie skorzystam. Są też autobusy Eurolines etc, cena podobna do busów. Ale czas jazdy 15 godzin zawsze mnie odstraszał.

Z drugiej strony 10 osób i luty. Raczej ciężko będzie tanio samolotem. Możecie pogadać z jakąś firmą co przewozi ludzi czy grupowo nie dostaniecie zniżki. Dużo ogłoszeń jest na niedziela.nl
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 13 Sty 2012 09:29 

wntl napisał(a):
ostatnio kupiliśmy bilety RT na 3 dni za 34zł chyba

Co to jest RT? zależy nam na najtańszych kosztach podróży. na razie szukam pociągu z Pragi, ponoć są takowe. Jak coś znajdę w przystępnej cenie to dam znać. Planujemy wyjazd na weekend z ewentualnym przedłużeniem o piątek lub poniedziałek.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 13 Sty 2012 09:40 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
RT - bilet w 2 strony (return ticket)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 13 Sty 2012 09:53 

Loty: 1
Kilometry: 3 789
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
489,59 zł WRO-AMS-WRO w LOT
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 13 Sty 2012 10:39 

ziabak napisał(a):
wntl napisał(a):
ostatnio kupiliśmy bilety RT na 3 dni za 34zł chyba

Co to jest RT? zależy nam na najtańszych kosztach podróży. na razie szukam pociągu z Pragi, ponoć są takowe. Jak coś znajdę w przystępnej cenie to dam znać. Planujemy wyjazd na weekend z ewentualnym przedłużeniem o piątek lub poniedziałek.

z warszawy jezdzi jan kiepura. sprawdz w internecie jakie ceny biletow. sam nie wiem, ale czytalem kiedys ze sa rozne promocje i za kolo 40euro w 1 strone da sie dojechac
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 13 Sty 2012 13:10 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
Krajów: 9 / 4.2%
wntl napisał(a):
RT to ReTurn, czyli powrót.

Raczej Round Trip, czyli podróż w dwie strony.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości