Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Sty 2015 17:51 

Dokąd
  • Bangkok

Data wylotu
  • 25.07.2015

Data powrotu
  • 04.09.2015

Długość pobytu
  • 6 tygodni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Aeroflot za 2956 zł

Dodatkowe informacje
  • Daty mogą się nieznacznie różnić się od podanych. Wątek zakładam po przegapieniu jednej z promocji Ukraine International - nie wiecie może, jak często można spodziewać się okazji po 1600-1800 u nich? Wylot i powrót najlepiej z Warszawy, ale może być też Wilno, Praga lub Berlin (wcześniejsza oferta była na składany lot Wilno-Kijów-Bangkok i Bangkok-Kijów-Warszawa).
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 15 Sty 2015 18:30 
Awatar użytkownika

Wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie na dobre ceny na lipiec. Do tego czasu na pewno wskoczy jakaś promocja, wiec nie ma co teraz rezerwowac ;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 15 Sty 2015 18:44 

Oby coś się znalazło, bo dosłownie o kilka godzin przez niezdecydowanie przeszła mi koło nosa oferta z Ukraine International Airlines za 1639, a piszę, bo może ktoś znalazł coś równie dobrego w tym terminie. Chciałbym w miarę szybko zarezerwować bilety, żeby już mieć to z głowy i nie wyczekiwać ;) Jest jakaś szansa na promocję na terminy w sezonie? Widzę, że na głównej co jakiś czas pojawia się Bangkok, ale czy akurat trafi się termin na koniec lipca i początek września, to już zagadka.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 15 Sty 2015 19:06 
Awatar użytkownika

Ukraińskimi liniami w podanym przez Ciebie terminie możesz polecieć za 2050zł. Przesuwając cenę wylotu o miesiąc cena wynosi 1700zł z haczykiem.
https://www.flipo.pl/pl/#/flights/list? ... rbd=0&ct=0
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 15 Sty 2015 19:13 
Awatar użytkownika

kuuba napisał(a):
Jest jakaś szansa na promocję na terminy w sezonie? Widzę, że na głównej co jakiś czas pojawia się Bangkok, ale czy akurat trafi się termin na koniec lipca i początek września, to już zagadka.

Akurat wtedy tam nie ma sezonu, sezon jest teraz. Dlatego albo poczekaj byc może pojawia się teżddobre ceny od niekoniecznie ukraińskich czy rosyjskich link, albo posłuchaj kolegi Kamila.l
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 15 Sty 2015 19:22 

Miałem na myśli nasz sezon, nie uściśliłem :) Czyli na razie nie warto rzucać się i lepiej jeszcze chwilę poczekać. Dzięki za odpowiedzi! Wyjazdu niestety bardziej niż o kilka dni wcześniej ani później nie mogę zrealizować, a zależy mi, żeby zejść poniżej 1900-2000, więc poczekam i poobserwuję.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 15 Sty 2015 20:20 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 457 365
Krajów: 46 / 21.5%
niebieski
Jeszcze z półtora tygodnia temu była promocja Emirates i bilety do BKK można było kupić za ok 1770 PLN.

W podanych terminach masz Qatar A. za 2250, a jak lekko przesuniesz powrót to masz poniżej 2k
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości