Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Wrz 2014 10:13 

Dokąd
  • Południe Polski/Glasgow

Data wylotu
  • 18.10.2014

Długość pobytu
  • ok 2 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • mam kupione loty w dniach 16 paź i 20 paź 2014

Dodatkowe informacje
  • Witam,

Mam zakupione loty z Katowic do Glasgow Wizzem w dniach 16-20 października 2014.
    Niestety nie mogę jechać na tak długo i poszukuję jak najtańszym kosztem dokupić bilety w jedną stronę aby skrócić wycieczkę do około 2 dni.
    To znaczy że może być wylot do Glasgow powiedzmy 18-19 październik lub powrót z Glasgow -17-18 październik.
    Niestety nie znam się za dobrze na szukaniu lotów a nie chciał bym tracić tych biletów co kupiłem.
    Jedyne co znalazlem to dolot do doncaster wizzem i dojazd pociagiem lub busem.
    Może być też wyjazd z/do Edynburga lub jakaś inna bliska kombinacja.
    W grę wchodzą wszystkie miasta na południu Polski poza Rzeszowem.
    Za pomoc będę ogromnie wdzieczny.
    Chciałbym aby lot/y wyszły do ok 150zł na maxie za osobe, nie wiem czy to realne

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 24 Wrz 2014 16:54 

za duzo sposobow u ciebie nie ma, masz raptem okres 4 dni, w UK lotniska do przegladniecia to Glasgow a w Polsce.. Krakow, Katowice, Wroclaw.. teoretycznie jeszcze Ostrava badz tez Brno?
easyjet tani juz nie bedzie wiec sensownie masz dwie linie tylko to przegladniecia.. Wizz i Ryan
 PM off  

#3 PostWysłany: 24 Wrz 2014 17:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Z tego co patrzylem to niczego ponizej 230pln nie znajduje...Na zadna z opcji i to dodajac w Polsce np Wroclaw a w UK Edinburgh.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Wrz 2014 19:17 

indy napisał(a):
Z tego co patrzylem to niczego ponizej 230pln nie znajduje...Na zadna z opcji i to dodajac w Polsce np Wroclaw a w UK Edinburgh.

A co za 230zl znalazles?
Ja jedyne co znalazlem to doncaster z wroclawia, prawie za free bo mialbym za punkty z wizza.
Tylko potem potrzeba prawie 7h busem zeby dojechac z sheffield do glasgow, wprawdzie za 20 funtow za 2 osoby, ale czas jest masakryczny.
Jezdza tez pociagi, ale to juz sie robi koszt ok 70-80funtow takze odpada.

Chyba sobie bede musial odpuscic ten wyjazd, bo troche na sile, a tani to on nie bedzie.
Tak czy siak dzieki za pomoc
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości