Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Sie 2014 13:28 

Dokąd
  • Barcelona

Data wylotu
  • 14.11.2014

Data powrotu
  • 17.11.2014

Długość pobytu
  • 4 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Ryanair ok 900 zł w obie strony bezpośrednio.

Dodatkowe informacje
  • Szukam tylko bezpośrednio. Nie wiem czy teraz kupować to co jest czy liczyć jeszcze na jakąś promocję? Hotel mam juz opłacony od 14.11 - 17.11 więc daty muszą są sztywne. Z góry dziękuję za pomoc.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 19 Sie 2014 13:49 

Cena, którą podałeś, dotyczy jednej czy dwóch osób?
Piszesz, że szukasz tylko bezpośrednio. Miałeś na myśli to, że nie szukałeś do tej pory lotów z przesiadką, czy po prostu nie bierzesz ich w ogóle pod uwagę?
Jeżeli interesują Cię tylko loty bezpośrednie, to niestety możliwości są ograniczone. Do listopada jeszcze trochę czasu, więc Ryan może (ale nie musi) potanieć.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 19 Sie 2014 13:53 

Cena którą podałem jest za 2 osoby. Interesuja mnie tylko bezpośrednio, dlatego nie wiem czy rezerwować te czy poczekać na jakąś promoacje....
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 19 Sie 2014 13:59 

Generalnie mogą, ale nie muszą stanieć w/w bilety Ryanair, bo wybraliście sobie idealny weekend i wiele osób tak jak wy kalkuluje. Masz jeszcze w podobnej cenie na teraz Vueling z Warszawy Chopin do Barcelona El Prat, ale w datach 14-18.11.2014r. (generalnie zrobiliście głupstwo, bo w listopadzie z noclegami w Barcelonie nie ma specjalnych problemów i w pierwszej kolejności rezerwuje się loty dopiero potem noclegi, a tak teraz jesteś w kropce)
 PM off  

#5 PostWysłany: 19 Sie 2014 14:12 
Awatar użytkownika

Loty: 35
Kilometry: 111 384
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
zaoszczedziles na hotelu zapewne ale na lotachw tym teminie raczej nie, próbowales kombinacji z Rzeszowa 4Uairlines? jest ryzyko czy w ogóle wystartują ale może jeszcze mają bilety po 47zł, ja zaryzykowałam i mam paryz na listopad

#6 PostWysłany: 19 Sie 2014 14:45 

olir1987 napisał(a):
zaoszczedziles na hotelu zapewne ale na lotachw tym teminie raczej nie, próbowales kombinacji z Rzeszowa 4Uairlines? jest ryzyko czy w ogóle wystartują ale może jeszcze mają bilety po 47zł, ja zaryzykowałam i mam paryz na listopad

bliżej warszawy jest łódź. tylko co z tego? ja bym nie ryzykował z 4youairlines. chyba, że w razie wtopy, kolega może bezproblemowo zrezygnować z urlopu, itp.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 19 Sie 2014 14:57 

No własnie kryterium wylotu jest sztywne - Warszawa. Poszukam i jak nic ciekawego nie znajdę tj. tańszego w weekend rezerwuje Ryanair.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 19 Sie 2014 15:11 
Awatar użytkownika

Loty: 81
Kilometry: 99 157
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Wizz we wtorek 18 listopada o 20:45, z Barcelony (El Prat) do Warszawy Chopin, 159zł bez WDC. Nie wiem, czy do 17 to ostatni dzień Waszego noclegu, czy musi być wtedy wylot, ale podałam ten lot bo cena jest dobra ;)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 5 gości