Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Lot OPO-BUD-OPO
#1 PostWysłany: 03 Sie 2014 22:15 

Dokąd
  • Budapeszt, Węgry

Data wylotu
  • 10.10.2014

Data powrotu
  • 13.10.2014

Długość pobytu
  • 3dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • 560zł, lot z przesiadkami

Dodatkowe informacje
  • Cześć!
    Szukam lotu z Porto do Budapesztu i z powrotem. W zasadzie nie robi mi ilość przesiadek, jeśli trzeba, to może być ich kilka.
    Problemem jest data - koniecznie 10-13.10.2014r.
    No i przewoźnik - fajnie, jeśli byłby to RYANAIR, gdyż mają większy wymiar możliwego bagażu podręcznego, ale być nie musi (na niektórych trasach taniej wychodzi dokupić duży bagaż podręczny w Wizzair niż skorzystać z niższej ceny biletu w Ryanair).
    Byłoby super, gdyby udało się przylecieć do BUD jakoś w dzień (dużo połączeń dociera do BUD w środku nocy), a wylatywać im później tym lepiej.

Znalazłam godzinowo idealne połączenia, OPO-BUD za ok. 260zł (przylot o 15:30 jeśli mnie pamięć nie myli) i BUD-OPO za 300zł (wylot po 16).
    Pytanie brzmi, czy ten łączny koszt (~570zł) to spoko cena? Widziałam, że da się znaleźć połączenia OPO-BUD już od 300zł, więc 570zł brzmi przytłaczająco :(

Trochę nie wiem co robić, na str. Ryanair widnieje informacja "tylko 1 bilet w tej cenie" i z przerażeniem odczuwam presję czasu.
    Czy są jakieś szanse, że np. po wakacjach ceny takich połączeń spadną, czy raczej standardowo stopniowo idą w górę?
    Przez ostatnie 3dni cena tego lotu wzrosła już o 120zł i mam trochę obawy, że będzie rosła wciąż.

Będę bardzo wdzięczna za pomoc, gdyż ciężko gdzieś znaleźć informacje dot. lotów nie z Polski :(
    Wszystkie ogłaszane tanie połączenia to wylot z Polski lub okolic.

Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Lot OPO-BUD-OPO
#2 PostWysłany: 03 Sie 2014 22:52 
Awatar użytkownika

Loty: 700
Kilometry: 942 651
Krajów: 77 / 36.0%
niebieski
10 paź:
06:45 Porto OPO 10:00 Paryż BVA Ryanair 96 zł
13:20 Paryż BVA 15:30 Budapeszt BUD Ryanair 168 zł
13 paź:
06:10 Budapeszt BUD 08:10 Eindhoven EIN Wizz Air 80 zł
20:50 Eindhoven EIN 22:25 Porto OPO Ryanair 113 zł
Całość: ok. 457 złotych, taniej nie widzę...

#3 PostWysłany: 05 Sie 2014 20:11 

No wlasnie wiem. Tendencja cen takich biletów jest raczej rosnąca czy ceny moga spaść po wakacjach? To bedzie wtedy tylko miesiąc do wylotu :<
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 05 Sie 2014 21:20 
Awatar użytkownika

Loty: 700
Kilometry: 942 651
Krajów: 77 / 36.0%
niebieski
happy_cow napisał(a):
No wlasnie wiem. Tendencja cen takich biletów jest raczej rosnąca czy ceny moga spaść po wakacjach? To bedzie wtedy tylko miesiąc do wylotu :<

Aktualna cena kombinacji którą podałem wyżej to ok. 435 zł i uważam, że dużo taniej nie będzie, jeśli o ile w ogóle będzie. Po wakacjach najtańsze bilety w Ryanair będą prawdopodobnie przede wszystkim na listopad i może koniec października...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości