Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Lip 2014 16:52 

Dokąd
  • Dublin

Data wylotu
  • 04.11.2014

Data powrotu
  • 09.12.2014

Długość pobytu
  • 35

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • ryanair 156 OW

Dodatkowe informacje
  • Potrzebuję się dostać do Dublina 4.11 przed 19 i wrócić stamtąd 9.12 po 16. Generalnie co było w azuonie to widziałem i najlepiej z tego wszystkiego wychodzi i tak lot bezpośredni w jedną i drugą stronę po 2x156PLN. Czy to jest cena ok czy może być taniej później? Leci nas 4 osoby (2 adults 1 kid 1 infant) więc jakby się udało uciąć po 50pln w każdą stronę na osobie to bym poczekał ale obawiam się że na tym kierunku może nie być wcale tak tanio (pamiętam kiedyś z londynu do dublina się latało za funta ale teraz sie to zmieniło i taniej do waw jest).
    Generalnie interesuje mnie opinia czy kupować po te 156 czy czekać.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 24 Lip 2014 17:02 
Awatar użytkownika

Loty: 212
Kilometry: 429 075
Krajów: 43 / 20.1%
niebieski
Witam,
Ja bym się nie zastanawiał. W grę wchodzi +-50zł, nie jest to duża kwota, biorąc pod uwagę ile zaoszczędziłeś na locie do Australii:). Ja wylatuję z tej promocji z Londynu do BKK, kupiłem doloty w promocji AFT Polskim LOTem za 60 euro RT. ( Jednak taka promocja się raczej nie powtórzy).
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Lip 2014 18:15 
Awatar użytkownika

Loty: 138
Kilometry: 294 716
Krajów: 30 / 14.0%
niebieski
Też bym nie czekała. Wstyd pisać ile ja zapłaciłam za dolot :)

#4 PostWysłany: 25 Lip 2014 00:16 

Jak sobie przypominam do kiedyś to CORK lecieliśmy w tym samym składzie za 300PLN wszyscy :)

btw. parafrazując debilną reklamę to nic nie zaoszczędziłem :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Lip 2014 02:58 

Hahaha

superneon napisał(a):
pamiętam kiedyś z londynu do dublina się latało za funta

Dobrze pamiętasz

superneon napisał(a):
Jak sobie przypominam do kiedyś to CORK lecieliśmy w tym samym składzie za 300PLN wszyscy :)

... ale te czasy minęły bezpowrotnie. Po 156 (EUR) bilety były tylko na 2-3 dni przed świętami. W te wakacje (i poprzednie) można powiedzieć, że była to cena standardowa w jedną stronę. Aktualnie Ryanair nie ma w zasadzie konkurencji na tej linii i ceny są kompletnie z sufitu. AerLingus jest na wylocie i w zasadzie przestał się liczyć. Jeżeli ktoś jeszcze może pokombinować z datami albo bawić się w szukanie okazji, może coś tam znajdzie tańszego. Ale dla podróżujących w zafiksowanych terminach nie ma żadnej alternatywy. W tej chwili jakiś generator codziennie na tej trasie zmienia ceny i może się zdarzyć, że będzie ciut taniej, ale najpewniej będzie drożej... Możesz sobie ustawić alert cenowy na Skyscannerze, żeby się przekonać. Ale 156 (PLN) to dobra cena...
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 25 Lip 2014 09:51 

Dzięki.

Kupione 1126PLN total.

Btw nowe promocje dla dzieci / rodziny w stylu bagaż i rezerwacja dla dziecka 50% to trochę badziew bo można z niej skorzystać dopiero gdy wszyscy dorośli na rezerwacji wykupią bagaż i/lub zarezerwują miejsce w pełnej cenie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości